Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyedul egy prime Dinho-nak ajanlanam fel max, Mbappe nagyon messze van ettol. Bar en elfogult vagyok, nem szeretem a franciat, PSG-ben meg mindig Neymar a legnagyobb zsugas, barmennyire is utalja a legtobb Barcas.Barca_10 írta:Btw mit szólnátok ha ‘21-ben Messi meg a banda lelépne és az argentin fizetését ahogy van felajánlanánk Mbappénak? Örülnétek neki vagy kicsit túlfújt gyereknek tartjátok?
elméletben tök jó lenne, de a gyakorlatban tudjuk, hogy ilyen úgy se lesz. inkább ajánljuk fel Dembélének Messi fizuját, ő a jövő!Barca_10 írta:Btw mit szólnátok ha ‘21-ben Messi meg a banda lelépne és az argentin fizetését ahogy van felajánlanánk Mbappénak? Örülnétek neki vagy kicsit túlfújt gyereknek tartjátok?
Más eszembe sem jut akiben ennyi kraft lenne ennyi idősen. 21 a srác-papíron-aztán neki is inkább a lóvé a fontos mintsem a Madrid szeretete.
Természetesen a döntések nincsenek a kezünkben, de rengeteg szócséplést megtakaríthatunk, hogy tudjuk, hogya most egy féléves interregnum következik, nem pedig egy folyamat szerrves része.Stoichkov írta:
igen nagyon fontos ezt egymasban tudatositani, hiszen a mi kezunkben vannak ezek a dontesek! nagyon oda kell figyelnunk!
igen nagyon fontos ezt egymasban tudatositani, hiszen a mi kezunkben vannak ezek a dontesek! nagyon oda kell figyelnunk!Samper írta:Mikor máskor? Pont most kell egymásban tudatosítani, hogy igazolni nem a Valverde csapatba kell, hanem az aztán következőbe, tehát nem azt nézni, hogy valaki a jelenlegi csapatba hogyan illeszkedne be.Nero. írta: Új év után 20 perccel ezt?
Mikor máskor? Pont most kell egymásban tudatosítani, hogy igazolni nem a Valverde csapatba kell, hanem az aztán következőbe, tehát nem azt nézni, hogy valaki a jelenlegi csapatba hogyan illeszkedne be.Nero. írta: Új év után 20 perccel ezt?
Új év után 20 perccel ezt?Samper írta:Fogalmunk sincs, hogy ha az új év során előbb-utóbb új edző lesz, akkor milyen foci lesz nálunk és ahhoz kik és milyen szerepkörrel kerülnek kulcspozícióba.
Olmo a padra jönne.MesQueUnClub írta:Olmo gondolom a balosra jönne?
Mondjuk Olmo inkább szélső, de én sem látom, miért kéne leigazolni ilyen támadópalettával.MatyiG írta:Közülük egyedül Olmo kéne, de amíg Puig a B-ben van, őt is felesleges idehozni.
Amennyit láttam játszani, igen. Szerintem pont az az ő szintje, ahol most van, egy PL középcsapat. Jó játékos, de nincs meg az + benne, ami egy top csapatba kellene, a mi játékunkba ráadásul a stílusa sem igazán passzolna.Adama is erre a sorsra jutna, ha visszatérne. Főleg ezzel a fizikummal. Gondolom ugyanaz a játéka, mint anno nálunk volt. Gyors, erős, megtolja a szélen a védő mellett, aztán néha elfogy a pálya.
"mindig is meg volt benne a bugi, csak ugye nálunk ezt sem látták.."csabimo írta:MatyiG írta:Traore annyira lenne itt hasznos, mint Deulofeu. Imádom, hogy egyből visszasirunk egy régi játékost, amint játszik egy jó meccset.
“A remélem hogy jövőre egy top csapathoz kerül” nálad= a visszasirásaal? Érdekesen értelmezel..
1 jó meccs? Innen látszik hogy nem követed, de biztos ezért az 1 jó meccsért hivták be a válogatotba..
Ne álmodozz.csabimo írta:Alena kölcsönbe adásával, és vélhetően Vidal eladásával megnyilik az út végre Riqui Puig számára az első csapathoz??
MatyiG írta:Traore annyira lenne itt hasznos, mint Deulofeu. Imádom, hogy egyből visszasirunk egy régi játékost, amint játszik egy jó meccset.