2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ugyanezt akartam írni, pedig nem hittem volna, hogy lehet rosszabb a játék mint EV-vel, de ezzel a meccsel vallatni lehetett volna.Rivaldo11 írta:Ez így elsőre még a Valverde féle focinál is nézhetetlenebb volt. 1550 db felesleges passz. Persze idő kell, mire a csapat magáévá teszi Quique elképzeléseit.
Attól függ miben? Mert védekezésben SR olykor egészen katasztrofális. Jó, mondjuk otthon a Granada ellen nem izgulok miatta, de rangadókon nem biztos, hogy ő a jobb választás.MatyiG írta:Mert jobb, mint Semedo.La Pulga írta:Édes istenem Robertót miért erőlteti ő is
Ez tényleg jó hír, évek óta a legjobbjuk. Ráadásul pocsék formában vannak, ütni kell őket!Amúgy Valencia elleni meccsel kapcsolatban: A csk-juk Pajero eltiltott lesz ellenünk!
Puig nem kezdsoadroli írta:Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Busquets, Vidal, Rakitic; Ansu Fati, Griezmann, Messi
let's go
Szerintem tavaly játszott, lehet csak csereként de a Huesca ellen pályán volt. Viszont azon kívül jó eséllyel padon se ült, tipikus Valverde módszerként előkapta berakta egy meccsre aztán elfelejtette mint Malcomékat.MatyiG írta:
Szerk.: Ott is van Puig. Szerintem EV-nél egyszer sem volt kerettag a bajnokságban...