Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos példa, csak az a baj, hogy a klubok és a tehetséges játékosok arányára a sok a halász, kevés hal példázat igaz. Ezért ha hiányposztra van komolyabb tehetség, azért menni kell, még akkor is, ha bőven benne van a pakliban a teljes bukta lehetősége.Az ilyen Haland stb. meg ki tudja. Nyáron versenyt futottunk a Reallal Jovicért aztán összetehetjük a kezünket hogy elvitték előlünk.
Olmot néztük és érdeklődött a klub iránta de 60-70 milliótól indított a Dinamo. Ennek ellenére én nagyon szívesen láttam volna itt, de ez szerintem érthető döntés volt.Feast4 írta:Mondjuk dühítőnek tartom hogy egy Halandot simán elvisz a Dortmund mi meg rá se nézünk mert még nem játszott topligában -igaz hogy a Dortmundban 2 meccs alatt rúgott ötöt- és még egy játékos megfigyelőt se küldünk oda. Pedig könnyen lehet hogy ő is olyan örök álom marad majd mint sokaknál Mbappe.davi10 írta:Dani OlmoLipcse, 30 millió...
Olmo teljesen kivirágzott, legalább ránézhettünk volna de semmi.
Ehelyett majd rámegyünk az újjászületőben levő Inter csatárára nyáron vagy elhozzuk, Rodrygot aki rúgott is már legalább 4 gólt.Hihetetlen...
A játékos megfigyelő rendszerünk szerintem konvergál a 0 felé.Ahhoz nem kell ész hogy azt mondjam Dembi tökre jó volt a Dortmundban hozzuk már el.Igaz hogy 150 miska és a nálunk besül nagy égés de na.
Nem hiszem el hogy 50-60 milliót a mai piacon sokallunk aztán amikor végképp ég a ház veszünk valakit 160ért aki erre fullra besül.
Ha meg annyira félünk mi lesz hogyha akkor egy jó nagy kölcsönösszeggel vásárlási opcióval is rá lehetett volna próbálni.De persze azt se.
Mondjuk dühítőnek tartom hogy egy Halandot simán elvisz a Dortmund mi meg rá se nézünk mert még nem játszott topligában -igaz hogy a Dortmundban 2 meccs alatt rúgott ötöt- és még egy játékos megfigyelőt se küldünk oda. Pedig könnyen lehet hogy ő is olyan örök álom marad majd mint sokaknál Mbappe.davi10 írta:Dani OlmoLipcse, 30 millió...
remélem, nem fog tudni játszani majd, mert ha tényleg így lesz, semmi sem ment minket meg tőle.Tomix354 írta:Nyugalom, szombaton meglövi a harmadik gólját Rodrigo és megvesszük
Pérez szélső, maximum néha odatéved középre.Subinho írta:Csak nálam van valami összekuszálódva a fejemben, de Carles Perez nem középcsatár? Miért nem próbáljuk ki komolyan? Amikor játszott jól tolta. Ez a Rodrigo gyerek jobb lenne tényleg? Átlag évi 5 góllal. Boateng 2.
Tyágónak nyáron már csak 1 év lesz hátra a szerződéséből, így ha elkezdi verni az asztalt, sztem elengedik a bajorok méltányos áron, ahogy Vidalt is.crixus írta:Coutinho helyett en inkabb Thiago-t latnam szivesen ujra Barca-mezben. A Bayern akar bele is mehetne.
Egyebkent adja magat Rodrigo, mert a felmerült nevek közül ö a leggyengebb es öt is lenne a legkönnyebb megszerezni akar kölcsönben is.![]()
Coutinho helyett en inkabb Thiago-t latnam szivesen ujra Barca-mezben. A Bayern akar bele is mehetne.barca0417 írta:Èn remélem hogy látom még itt Coutinhot jól játszani.
Rodrigo meg szerintem nem lenne rossz kölcsönben, akkor nem kell fizetni érte. Talán lehetőséget is kapna, azért ne felejtsük el, tavaly Munir ment el, azért jött Boateng, míg idén a kezdő 9 esünk esett ki. Nem mindegy.
Azt hallottam, mostanában a rap karrierje neki a prioritásSamper írta:Miért nem a járt út: Boateng?