2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem úgy tűnik nem is ő az igazi főnök...thalasz írta:Nagy reményeket fűztem QS-hez (nem tudom miért...), de csak annyi változást látok egyelőre, hogy ő nem guggol a pálya szélén.
Kire gondolsz?visca el barca írta:Remelem nyaron kirugjak ezt a koklert, elfelejtik xavit es vegre udehoznak egy VILÁGKLASSZIS edzot...
Kit?visca el barca írta:Komolyan visszasirom valverdet. Ez amit most nyomunk egy nezhetetlen, lagymatag fhos. Remelem nyaron kirugjak ezt a koklert, elfelejtik xavit es vegre udehoznak egy VILÁGKLASSZIS edzot...
Alapból természetesen igen. De ebből nagyon nem látni, hogyan lesz értékelhető futball.Tivornya írta:Már nem Valverde az edző! Mostanában lett lecserélve, némi türelmi időt az új vezető is megérdemel, ugye?Rivaldo11 írta:Ez borzasztó. De sebaj, az 1000 passz megint meglesz. Arthur miért nem lő??
Remélem max nyárig kell ezt nézni, és hoznak egy valódi edzőt a padra.
Már nem Valverde az edző! Mostanában lett lecserélve, némi türelmi időt az új vezető is megérdemel, ugye?Rivaldo11 írta:Ez borzasztó. De sebaj, az 1000 passz megint meglesz. Arthur miért nem lő??
Remélem max nyárig kell ezt nézni, és hoznak egy valódi edzőt a padra.
így van sajnos. a jobb szűrés nem ártana persze, de ezek a mostani szituációk olyanok voltak, amiket egy top védő megold. Piquéékből rendszeresen csinálnak viccet az ilyen Valencia szintű középcsapatok támadói, a BL-ben top ellenfél ellen meg egyenesen úgy néznek ki, mint aki alacsonyabb osztályban játszik.csababarca írta:10-en éve nem igazoltunk normális védőt, Umtiti lehetett volna, de ő is megakadt, Piqué meg évről évre gagyibb, ahogy Puyol elkerült mellőle.
A többi ide hozott védő sose volt szint.
Mondjuk ha lenne normális kp-s szűrés, akkor könnyebb dolguk lenne. Minden csapat mint kés a vajon jönnek át a kpn.
10-en éve nem igazoltunk normális védőt, Umtiti lehetett volna, de ő is megakadt, Piqué meg évről évre gagyibb, ahogy Puyol elkerült mellőle.NovaProspekt írta:A védőink bohócok sajnos. A védelmet mindenképp rendbe kell tenni nyáron az újabb 150 milliós támadóigazolások helyett.