Bacsa írta:"Arthur megítélésében én középúton vagyok, nem gondolom, hogy Xavihoz hasonló karriert futhatna be, de egy hasznos csere lehet belőle.
Firponak is még adnék időt, Alba mögé padozni sokkal jobb játékos úgysem fog eljönni."
Azt gondolom, hogy a Barcanak nem cserének való játékosokat kell adott esetben komoly pénzért vásárolni, hanem meghatározó játékosokat.
Cserének a Masia növendékek is jók lennének, és nem eladni őket fillérekért miközben óriási pénzeket fizet a klub nem sok hasznot hajtó játékosokért.[/quote]
Akiket alapvetően cserének vásároltak többnyire nem is kerültek komoly pénzbe, talán Malcom volt az akiért indokolatlan volt az összeg. Alcacer,Todibo, Lenglet (aki azért a kezdőben is megállta a helyét, nem mellesleg egy francia válogatott játékos), Vidal stb. mind ilyen játékosok és Firpo is aki a Betis kezdőjátékosa volt is 18 millióért jött. Nézd meg mondjuk a Realt kik ülnek ott a padon.
De még ha lenne is rá pénz képtelenség hasonló minőségű játékosokat venni, mert nem fog idejönni senki ha tudja hogy csücsülni fog a padon, míg egy szintén nagy csapatban kezdő lehet.
A cserejátékosok igazolása is közel olyan fontos, mint akiket a kezdőbe hoznak, lásd milyen helyzet alakult ki most Suarez kidőlésével vagy tavaly a középhátvédekkel.
Semedot pedig nem hiszem hogy SR mögé szánták volna, az már más kérdés hogy Valverde nem teszi ki Robit. De ennyi erővel lehetne még játékosokat sorolni, akiknek inkább padon lenne sokszor a helye mégis bérelt helyük van. Az pedig hogy QS-nél még kik lesznek favorizálva még a jövő zenéje, szerintem várható volt, hogy nem fog egyből radikális változásokat eszközölni.