2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Benne van a tipikus csatári ösztön...Valahol nagyon mélyen eldugvacorol írta:Ez a Griz egy 0
Nekem úgy tűnik Messi és Griez sokkal szabadabban játszik. De én se értek hozzá:Dvidra írta:Felállásban mit láttok? Változott valami? Ahhoz nincs nagyon szemem. Olyan, mintha most nem lenne annyira játékosidegen a játék a legtöbb játékosunknak.
Na, azért Bojan és Messi között van még néhány árnyalat.Leon írta:Ennek a Fati kölöknek igazán kijárna egy saját topik!
Óriási spíler lehet a srác, hanem jut Bojan sorsára akkor talán megvan a következő Messink...
Semedo jatszik Robi helyettvidra írta:Felállásban mit láttok? Változott valami? Ahhoz nincs nagyon szemem. Olyan, mintha most nem lenne annyira játékosidegen a játék a legtöbb játékosunknak.
Az előző bajnokikon Grízes volt balszélen, Fati jobbon, most fordítva van. De Messi is többet húzódik ki jobbra.vidra írta:Felállásban mit láttok? Változott valami? Ahhoz nincs nagyon szemem. Olyan, mintha most nem lenne annyira játékosidegen a játék a legtöbb játékosunknak.
nagyatyesz írta:Egy működő streamet tudna küldeni valaki? Köszi
Melyik?NovaProspekt írta:Jesszus ez még Messitől is nagyon komoly passz volt
Igen, az előző két bajnokihoz képest van előrelépés.vidra írta:Nekem tetszik, hogy most nem csak középen passzolgatás van, hanem már láttunk beadásokat és mélységi passzt is. Persze van még hova fejlődni pontosságban.