2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
palesz77 írta: Melyik része a túlmisztifikálás? Hogy az első félidőben jól védezetünk, vagy hogy élvezetes 90 perc volt? Vagy hogy direktebb volt a passzjáték? Mert konkrétan ennyit írtam összesen, meg hogy remélhetőleg javulunk majd meccsről meccsre.
Elvileg elengedte mindenki a szezont, akkor nem pont az ilyen váratlan jó teljesítményekben lehet kis örömöt találni a hátralevő pár meccsen..? Kérdem én félve. Még ha egy Levante is az ellenfél. Ha ezeknek se lehet már örülni, akkor nem tudom minek lehet majd nyárig.
Melyik része a túlmisztifikálás? Hogy az első félidőben jól védezetünk, vagy hogy élvezetes 90 perc volt? Vagy hogy direktebb volt a passzjáték? Mert konkrétan ennyit írtam összesen, meg hogy remélhetőleg javulunk majd meccsről meccsre.LG írta:Azért ne misztifikáljuk túl ezt a meccset. Ilyen, sőt ennél jobb meccseink voltak Valverdével, még erősebb ellenfelek ellen is itt-ott.palesz77 írta:Vége necces volt, de amúgy baromi élvezetes meccs volt. 433 jobban fekszik a csapatnak láthatóan, ma direktebbek is voltunk. 1. félidőben a védekezés is hibátlan volt, lassan de biztosan haladunk előre remélhetőleg. Ez jó kis 90 perc volt.
Most jön két idegenbeli meccs, ezek reálisabb erőfelmérők lesznek.
Nem volt ez anyira rossz. Valverdével max akkor volt jobb, ha éppen extra motiváltak voltak, és Messi és Suárez is játszott. Setien alatt Messi mondjuk úgy takaréklángon van, ma is a két-három érdemi passz, sétálás, illetve a nagyjából 14 lövés, de hova.LG írta: Azért ne misztifikáljuk túl ezt a meccset. Ilyen, sőt ennél jobb meccseink voltak Valverdével, még erősebb ellenfelek ellen is itt-ott.
Most jön két idegenbeli meccs, ezek reálisabb erőfelmérők lesznek.
Azért ne misztifikáljuk túl ezt a meccset. Ilyen, sőt ennél jobb meccseink voltak Valverdével, még erősebb ellenfelek ellen is itt-ott.palesz77 írta:Vége necces volt, de amúgy baromi élvezetes meccs volt. 433 jobban fekszik a csapatnak láthatóan, ma direktebbek is voltunk. 1. félidőben a védekezés is hibátlan volt, lassan de biztosan haladunk előre remélhetőleg. Ez jó kis 90 perc volt.
Várjál, legutóbb megverték a Juventust, még a végén feltámadnak.Mondjuk rögtön az elején a szenvedő Napoli Gattusoval stílusos lenne.
Kettő null után miért kell izgulni a győzelemért egy hulla gyenge ellenféllel szemben???Vakmacska írta:Hogy még egy ilyen meccset sem tudnak kihuzni
Általában a kiscsapatok harapnak sokkal jobban otthon, idegenben pedig megilletődnek. Nos, ez ránk nem lehet igaz, szóval inkább az ellenfelek múlhat a dolog. Otthon vért isznak, idegenben pedig kicsit elengedik fejben a meccset már előre szvsz.Leon írta:Egy sportpszichomókus vagy vki hozzáértő megmondhatná miért van az hogy otthon tudunk relatíve jól játszani de idegenben nem.
A Camp nou -tól távol máshogy hat a gravitáció labdára?
Vagy szelektív a memória és elfelejtenek focizni mint a space jambe Barkley-ék kosarazni?
Vagy ennyire kihat a morál otthontól távol?
Tényleg bazira izgat szóval aki vágja az nyugodtan ideböfögheti.
Nagyon kéne egy Puyol/Xavi a csapatba, aki helyre teszi az ilyen duzzogó hisztiző plázapityu primadonnákat.NovaProspekt írta:Az a mégnagyobb gond, h utána még percekig duzzognak magukban, és elfelejtenek védekezni is. Baromi forrófejű mindkettőLG írta:Az előbb Piquet és Albát nem is értetten. Teljesen egyértelmű volt a szituáció, de nem bírták ki, hogy ne jártassák feleslegesen a szájukat.
Igen, én is túlzásnak érzem, hogy ennyire visszavettünk. Buktunk mi már pontokat két gólos előnyből, nem kéne kísérteni a sorsot.frutti55 írta:Harmadik 100%-os gólhelyzetük!!