Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ebbe valószínűleg hasonlítunk, mert bár 16-18 éves koromig kifejezetten szép és jó gyerekkorom volt, középsuli után elég nagy lejtmenetet vettek a dolgok ráadásul én is elkallódtam és pénzem se volt semmi. Most viszont a korosztályomhoz képest bőven átlag feletti élet színvonalon élek, és ezt a pénzt szeretem magamra költeni. Lehet hogy ez kicsit önző gondolkodás, de jelenleg most csak saját magamnak élek. Egy gyerek súlyos milliók, rengeteg idő, rengeteg lemondás, rengeteg türelem stb. stb.Barca_10 írta:Gyerek témához hozzászólva Nero álláspontját képviselem. Jelenleg 24 vagyok, külföldön élek, párom is van. 2 éve alkotunk egy párt, együtt is élünk, ő időnként pedzegeti a gyereket és házasságot, nyílván nem azonnal, de idővel. Én nem érzem magam “késznek” az ilyen felelősségre. És ahogy gondolkodom róla nem hiszem hogy valaha is kész leszek rá. Egyszerűen túl jól érzem magam így. Utazgatunk, járjuk a világot, és a számlákon kívül nincs más felelősség.
Nem tudom mennyire befolyásolja a világnézetem a rossz gyermekkor és traumák, nyílván eléggé, lehet ezért sem érzem azt hogy szükségem lenne gyerekre.
Fiatal vagy még nagyon, azért.Barca_10 írta:Gyerek témához hozzászólva Nero álláspontját képviselem. Jelenleg 24 vagyok, külföldön élek, párom is van. 2 éve alkotunk egy párt, együtt is élünk, ő időnként pedzegeti a gyereket és házasságot, nyílván nem azonnal, de idővel. Én nem érzem magam “késznek” az ilyen felelősségre. És ahogy gondolkodom róla nem hiszem hogy valaha is kész leszek rá. Egyszerűen túl jól érzem magam így. Utazgatunk, járjuk a világot, és a számlákon kívül nincs más felelősség.
Nem tudom mennyire befolyásolja a világnézetem a rossz gyermekkor és traumák, nyílván eléggé, lehet ezért sem érzem azt hogy szükségem lenne gyerekre.
Fú ez szerintem így baromi egyszerűen hangzik, és szeretném hinni, hogy így működik a világ, és így tennének az emberek...BárcsakMQuCsabi írta:Csak az utolso mondathoz:
Ket normalis ember kozott ez is csak megoldodna siman. Eladjak a hazat es feleznek.
Volt régen is, de azért kevesebb. Az internet pedig valóban segít, de egyrészt nem csak ad, hanem el is vesz. Pl. régebben a Ki az a ribanc, akinek a képét lájkoltad? kérdések nem okoztak kellemetlen csetepatékat. Megjegyzem, gúnyoljuk a nőket, de láttam én már férfiakat is ennél kisebb dolgokért féltékenységi jelenetet rendezni. Aztán van még sok egyéb buktatója az internetnek.Ilyenek régen is voltak, de manapság azért nem olyan bonyolult a kapcsolattartás az interneten, mint 20+ évvel ezelőtt, ilyen szempontból szerintem könnyebb megélni ezt a forgatókönyvet manapság, mint eddig bármikor, bár tapasztalatom nincs ilyen sztorival.
Ezzel maximálisan egyetértek! Egy kapcsolat elején mindkét fél a jobbik oldalát mutatja, így az esetleges problémáknak gyakran idő kell, hogy felszínre jöjjenek. Az összeköltözés jó próba lehet, de ott is kell várni, mert lehet egy darabig a nagy boldogság hatására szemet hunyok a másik idegesítő szokásai felett, de aztán eljön az idő, amikor már muszáj szóvá tenni. Aztán ilyenkor jön az, amit te is említettél, hogy mennyire vagyunk kompromisszumkészek, toleránsak. Önző seggfejek leszünk, és elnyomjuk a másikat, vagy meghunyászkodó papucsok? Vagy megtaláljuk az arany középutat, ami mindkét félnek jó? Létezik egyáltalán ilyen? És mi van akkor, ha hiába dolgozunk a kapcsolatért, mégsem fog működni, és már nem marad idő mással újrakezdeni?És ha már felelősségteljesség: szerintem pont ennek hiánya okoz ennyi rossz kapcsolatot. Mert 1-2 év után már zsebben az ékköves gyűrű, miközben mondjuk az amúgy is rövid kapcsolatból, mondjuk csak 1 éve élnek együtt. Nem is igazán ismered még azt az embert, akivel leélni készülsz az életedet.
Érdekes, és igaz felvetés. Az Én tapasztalataim szerint ebben az esetben, még ha szét is esik a család, azért ember lesz a gyerekből. Akinek ilyen fajta munkát végez az apja, abból rendszerint sikeres felnőtt válik. (Ez az amit a saját környezetemben láttam.) Elvált szülők is nevelhetnek jól egy gyereket. Én ilyen háttérrel rendelkező embereket, inkább biztatnék gyerekvállalásra.LG írta:...
Ilyenek régen is voltak, de manapság azért nem olyan bonyolult a kapcsolattartás az interneten, mint 20+ évvel ezelőtt, ilyen szempontból szerintem könnyebb megélni ezt a forgatókönyvet manapság, mint eddig bármikor, bár tapasztalatom nincs ilyen sztorival.LG írta:Gondoljunk a fiatal hölgyre. Aki nagyon sokan van egyedül otthon a gyerekkel, talán nincs is segítsége. Tudja, hogy a párja miattuk dolgozik, de a nehéz helyzetekbe mégis érezheti azt, mintha cserben hagyta volna. Ráadásul ott van a testi szükségletek is... mondjuk amikor 2 héten keresztül nincs otthon a párja, talán feltűnik neki, hogy a szomszéd srác mennyire helyes és kedves, a gyerekkel is milyen szépen tud bánni. Amúgy is, mint csinálhat a párja több száz (vagy akár több ezer) km-el arrébb? Ő vajon hűséges maradt-e mindeddig?
A férfi pedig ugyanígy gondolkodhat, amikor egy sikeres üzletkötést megünnepelnek egy bárban, és gyönyörű nő el akarja éppen csábítani.
Személyes vélemény, és lehet, csak Én nem élek ugyanabban a modern, "rohanó" világban, de ezt szófordulatot elítélem, és nem is értek egyet vele. Olcsó kifogásnak tartom, persze mindig van kivétel. Elnézést, aki napi 12-16 órát dolgozik, de azért nagy átlagban nem dolgozunk többet, mint a szüleink, vagy a nagyszüleink. Kínos, de talán kevesebbet is.LG írta:
Amit még megjegyeznék, hogy a modern életmód... Nincs időnk egymásra, nem vagyunk elég türelmesek egymással, és ennek ez a nagyon szomorú következménye.
Facebookon nézz bele az utazó majom csoportba, ott sok tapasztalt utazó van. Egyébként szerintem Kuba nagyjából ugyanez az ár, én a helyetekbe inkább oda mennék. Egyszer volt szerencsém ott lenni, számomra kérdés nélkül a világ legszebb helye.miro. írta:Köszönöm,király vagy.Nero. írta:Nem tudom, hasonlítsd össze. Általában az ilyen utazások 2 hét/4-5 csillag/all inclusive 300-450 ezer/fő körül szoktak menni.
Tényleg a legkorrektebb a neckermann lesz.
Esetleg ha valakinek van tapasztalata hogy Tenerife vagy Gran Canaria azt szívesen olvasnám.
Köszönöm,király vagy.Nero. írta:Nem tudom, hasonlítsd össze. Általában az ilyen utazások 2 hét/4-5 csillag/all inclusive 300-450 ezer/fő körül szoktak menni.
Sokkal drágább ha utazási irodával csináljuk?Nero. írta: Repjegy skyscanner.com
Szállás Booking.com
Én mindig így csinálom, mondjuk én Thaiföldre szoktam járni.
Lehet neked egy all inclusive csomag jobban megérné mondjuk a Neckermannal
Repjegy skyscanner.commiro. írta:Kicsit más:
Nyaralást ki hol néz,esetleg foglal előre?
Melyik oldal szerintetek a legjobb ?
Kanári szigeteken gondolkozunk a legjobban.