davi10 írta:
Simán benne van, és egyáltalán nem újkeletű dolog, emlékszem amikor Valverde első évében Messi csak Iniesta-nak, Alba-nak meg néha Suarez-nek passzolt.
Gomes-t meg Denis-t kb levegőnek nézte, amikor üresen voltak. Hasonló a helyzet Griezmann-nal.
most direkt megnéztem az asszisztjait az 17/18-as szezonról (EV első szezonja)
18 gólpassz.
Paulinho 2
Busquets
Iniesta 2
Alba 2
Lajos 7
Vidal
Piqué
Dembelé
Digne
Nyilván ezek csak asszistok, de azért nem csak az általad felsorolt három embernek passzolt. Meccsre leképezve is hasonló arányok lehetettek, csak könnyű ilyennel előhozakodni, aminek már nehéz utánajárni.
Azért, hogy Denist meg Gomest levegőnek nézte, hát ezért én mondjuk nem tudok haragudni.Érthető.
De Griezmannak is adott már gólpasszt, illetve nem egyszer ugratta ki jól.
Most árgus szemekkel figyelitek Griezes bemozgásait, és hogy hányszor kap labdát.
Egyébként legalább annyiszor beindul Fati, vagy Lajos is amíg volt, és nem sokkal jobb arányban teszik nekik a labdákat.
Ez fel van most fújva, de nem sok alapja van.
Sőt kifejezetten emlékszem nemrégről olyanra, amikor Messi le akarta tenni GR-nek (kockázatos passz volt, mert oda zártak a védők), mikor tehette volna balra Fatinak, vagy Lajosnak simába, de Grizest választotta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."