Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Lehet hogy direkt csinálják, hogy odaadják a legkisebb értékű kupát nekünk, hogy ne zárjuk kupa nélkül a szezont, és Bartomeuék ellen ne lázongjon a népMQuCsabi írta:MArcelo jol berakta, bar jo nagy kapushiba volt. AZTAN vinicius is majdnem golt lott, kicsin mulott. Remelem nem ebrednek fel.
iden a Miralles mellett az RSO is bejut az elodontobe, az azert eleg jo lenne. Felteve, ha mi is tovabb megyunk.

behalok. rágugliztam és 0-3 volt, 5 mp megtalálom a tv-ben és már 1-3csababarca írta:közben gyorsan szépítenek is.NovaProspekt írta:
azt se tudtam, most megy az a meccs, totál elképedtem, amikor szembe jött velem a neten, h mi megy ott
közben gyorsan szépítenek is.NovaProspekt írta:
azt se tudtam, most megy az a meccs, totál elképedtem, amikor szembe jött velem a neten, h mi megy ott
azt se tudtam, most megy az a meccs, totál elképedtem, amikor szembe jött velem a neten, h mi megy ottcsababarca írta:kíváncsi vagyok a realra, fel tudnak e állni, nem lepődnék meg ha igen.
viszont azért nagy fricska lehet nekik, hogy nálunk áll a bál, náluk látszólag nyugalom, és kiesnek.

Azért így, hogy egy meccs, az már sokkal okébb. Persze nem a legfontosabb cím megnyerni (nekünk), de a döntőig kell játszani összesen hány meccset, négyet? Azon belül is szerencse esetén többnyire abszolút underdogokkal. Az, hogy a Szuperkupát így leócskították, kirakták a porba, na az tényleg nem ér semmit. Jövőre a B csapatot küldeném ki, kapjátok be címszóval. Egyébként lehet küldeni a Spanyol Kupára is végig a tarcsit, nem oszt, nem szoroz, legalább ők is játszanak. De, hogy Barcelonában miért kell ennyire véresen komolyan venni 30 első hellyel, inkább azon filóznék el, ezt nem a Kupa számlájára írnám.LG írta:Ezért nem szeretem a Kupát, +1 nehéz a meccs az egyik legkellemetlenebb ellenféllel, miközben az egész nem ér annyit.
hát ha nem tesszük mi is rendbe vhogy a védekezést, nagyon kemény lesz. mostmár Laller nélkül végképp nem játszhatunk arra, h majd eggyel többet rúgunk. nekünk is rá kell gyúrnunk a clean sheetekre, mint ahogy a Real is teszi.Chino írta:Talán utánunk otthon az Atma-val együtt az egyik legkeményebb ellenfél, idén pedig az idegenbeli mutatónk bőven a középmezőny felé tendál, nem is tudom mikor volt ennyire nagy a kontraszt. Lajos pedig pont egy ilyen csapat ellen fog igazán hiányozni.