2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ibra egyedül Guardiola miatt nem teljesült ki Barcelonában. Semmi más oka nincs.LG írta:Ibra is a történelem egyik legjobb csapatába érkezett, és még talán nagyobb játékos is volt, mint Villa, még sem jött be neki a barcás kaland. Eleinte a gólok még jöttek, de akkor is látszott, hogy idegen test a csapatban, nincs meg a kémia a társakkal. Ez utóbbi Villával már szinte a kezdetektől adott volt. (okés, elég sok társsal játszott már a válogatottban, de többiekkel ugyanúgy ült a dolog)
Én Griezmannt is idegennek érzem ebben a csapatban, és nem is nagyon hiszek benne, hogy a jövőben képes lenne sokkal jobban beilleszkedni. Messivel nagyon úgy tűnik, nem értik meg egymást, így pedig reménytelennek néz ki a helyzete. Szerintem kár lenne erőltetni a dolgot.
Villa a történelem kb legjobb csapatának volt tagja, míg Griz egy milió problémával küszködő csapatban játszik. És pont egy összefoglalóból nem fog egyáltalán kijönni hogy mi az amiben Griz minden meccsen extrát hoz. Nem állítom én sem hogy nagyon jó szezonja lenne, de hogy elkéne adni, meg hogy nem ér csak 70 millát az teljesen abszurd, gyakorlatilag a világ egyik legjobb támadójáról beszélünk, aki bl döntőig vitte a csapatát, a csapata legfontosabb embereként, eb döntőig szintén a legfontosabbként, vb-t nyert szintén a csapat egyik (!) legfontosabb tagjaként.LG írta:A Puyol-SR hasonlat után sok lesz ez így mára. Meg kell nézni egy összefoglalót a 10/11-es szezonunkról, és kiszúrja az ember szemét a különbség Villa és Griezmann között.
én Ardára gondoltam, úgy látszik embere válogatja, kit tart Messi után a 2. legjobbunknakAlcantara írta:recrea írta:Mondjuk én még mindig nem értem, hogy miért kéne az egyetlen embert elzavarni, aki Messin kívül gólt tud lőni és meccset eldönteni?! Valaki magyarázza el nekem.
Szerintem kell a helye Sergi Roberto nevű játékosunknak.
Így hirtelen erre gondolok.Ő egyébként mindenhol IS jó.
Mert Griz a labda nélküli játékban, területek niytásában, előkészítésben, védekezésben a legjobb, és amikor formában van akkor 10/10es helyzet kihasználása van, de mivel ezeket ha nem figyelsz oda nem veszed észre, ezért nyugodtan eltakarodhat.recrea írta:Mondjuk én még mindig nem értem, hogy miért kéne az egyetlen embert elzavarni, aki Messin kívül gólt tud lőni és meccset eldönteni?! Valaki magyarázza el nekem.
recrea írta:Mondjuk én még mindig nem értem, hogy miért kéne az egyetlen embert elzavarni, aki Messin kívül gólt tud lőni és meccset eldönteni?! Valaki magyarázza el nekem.
Baltazar írta:Elnézést mindenkitől akit érzékenyen érint de komolyan gondoltam.
Soha nem voltam oda érte, skatulya fiókaként tekintettem rá.
Ma olvastam a Bayern nyilatkozatot, hogy nekik nem kellene mert "egy kicsit túl öreg". Aztán csak úgy józan paraszti ésszel végiggondoltam több szempontból.
Az biztos, hogy nem szokványos de kivitelezhető.
Az a baj, hogy amíg ők itt vannak, játszani is fognak, lehetnek bármilyen pocsék formában is. Griezmann szintén, hiába idegen test a csapatban, drága volt és sokat keres, nem ülhet a padon.Az is tény, hogy hiába zavarnák el sokan Piquét, Busit, Suarezt, SR-t...ez nem fog megtörténni. valahol érhető is, hogy védjük a saját magunk által kitermelt játékosokat, ugyanakkor tőlük függetlenül is lehetne értelmes igazolásokat eszközöni.
A baj szerintem nem a Abidallal kezdődött.mess2009 írta:a baj bőven generális!! másképp: Abidal és bandája képzetlen és hozzá nem értő.
ez azért nyilvánvaló, mert már "bizonyítottak" azt pl. amire most készülnek eljátszották Boateng-el totál bénán....
itt azt kellene előre látni (hozzáértéssel!) hogy egy adott ember mennyire mobilizálható?! Coutinho a banális példa. de cca. u ez lenne Busquets is. itt arany(ként kezelik) máshol (szerintem) középszer lenne.
e mellett persze mind igaz, hogy a mai játékos piac olyan amilyen.... csak tudni kéne tájékozódni benne és hatékonynak maradni.
ehhez nálunk ma sajnos nem adottak a feltételek.
a jó öreg Szőnyi... hát rendben van, de sztem itt az emberek 90%-a nem tudja, kiről beszélsz, mert ez nem az gagyi fórum. én 1-2 évet olvasgattam régebben, így megvan az illető.Gaillard írta:Ne játszd a hülyét, nagyon jól tudod, hogy az NSO-s aktivistára céloztam
NovaProspekt írta:ezzel a kommenteddel te is felvételt nyertél a klónhadseregbe. pontosan mit kellene egy fórumon művelni, ha nem azt, h az emberek leírják a véleményüket a Barcelonától 1500 km-re lévő foteljukból? gondolunk ezt-azt, de persze nem látunk bele a klub működésébe, maximum kulcslyukon át, így nagy eséllyel tévedünk. a te mostani kommented ugyanúgy feltételezés, aztán meg professzorozol.Gaillard írta:A sok professzor klón
https://www.youtube.com/watch?v=81szj1vpEu8" target="_blank
ezzel a kommenteddel te is felvételt nyertél a klónhadseregbe. pontosan mit kellene egy fórumon művelni, ha nem azt, h az emberek leírják a véleményüket a Barcelonától 1500 km-re lévő foteljukból? gondolunk ezt-azt, de persze nem látunk bele a klub működésébe, maximum kulcslyukon át, így nagy eséllyel tévedünk. a te mostani kommented ugyanúgy feltételezés, aztán meg professzorozol.Gaillard írta:A sok professzor klón
Igaz,valóban ott volt Perez! Szerintem is azt simán hozta volna, mint más a spanyol bajnokságból.Sinya22 írta:Ugyan,ott volt Perez,tökéletes csere volt. Elküldtük. Majd hozunk 80 milláért egy Adama-t,ő sokkal sokkal jobb leszdrobika írta:Nem ismerem a B keretet, sajnos.
Valóban nincs egyetlen kipróbálható, játékos sem, aki megérdemelné az esélyt egy ilyen helyzetben? Sem Dembelé, sem Suarez helyére?
Nem volna üzenetértékű, hogy gyerekek:Számítunk rátok!
Még mindíg azt hisszük, hogy ebben a szezonban érdemi esélyeink vannak mondjuk a BL-ben és ezért ,,atom,, játékost kell hozni súlyos pénzekért?
Egyszerűen nem értem ezt
Ugyan,ott volt Perez,tökéletes csere volt. Elküldtük. Majd hozunk 80 milláért egy Adama-t,ő sokkal sokkal jobb leszdrobika írta:Nem ismerem a B keretet, sajnos.
Valóban nincs egyetlen kipróbálható, játékos sem, aki megérdemelné az esélyt egy ilyen helyzetben? Sem Dembelé, sem Suarez helyére?
Nem volna üzenetértékű, hogy gyerekek:Számítunk rátok!
Még mindíg azt hisszük, hogy ebben a szezonban érdemi esélyeink vannak mondjuk a BL-ben és ezért ,,atom,, játékost kell hozni súlyos pénzekért?
Egyszerűen nem értem ezt