2020.02.26. 00:45:14
Úgy látom ez a Busquets és Griezmann fikázás itt elképesztően becsípődött.
Szerintem Setien óta a (Messin kívül) Busquets az aki ad a vedők mögé veszélyes passzokat. Se Arthur , se De jong , se Rakitic, senki. Most is Busquets adta a tökéletes ütempasszt. Nem értem miért van ennyivel többször elővéve , mint pl. Rakitic vagy Arthur.
Griezmann is ugyan mostanában sok helyzetet elront , de bőven nem annyira rossz, mint ahogy itt be van állítva. Én, akit borzalmasan gyengének érzek és meccsek mehetnek el rajta az Firpo. Két szintel gyengébb az összes játékosnál. Minden 2. passza rossz minden 2. labdaátvétele rossz. Védekezni nem igazán tud és támadásban sem veszélyes.
Eleve nem értettem ezt a hatalmas fikázást. 30m-en védekezett a Napoli. A spanyol bajnokságban még az utolsó helyezett is többet akar ennél focizni. Én előzetesen arra számítottam , hogy nekünk akarnak majd jönni és jönni fognak nekik a helyzetek. Háromszor lépték át a térfelet. Mi végre 1 helyzetből 1et lőttünk. És , ami méginkább meglepett, hogy az 1-1 már nem volt jó nekik és akkor sem tudtak egy támadást végigvinni, sőt kis túlzással a félpályát sem lépték át akkor sem. Tetszett , hogy a csapat 1-1nél nem visszaállt, hanem volt hogy 5 emberrel támadta le a védelmüket. Amit nem értettem az Vidal jobb szélen való játszatása. Nekem ez nem tetszett.
Halkan jegyzem meg, ez a Napoli 2-0ra verte otthon a Poolt és idegenben x-elt velük. Tehát egy nem könnyű ellenféllel játszottunk. Én egyáltalán nem érzem jogosnak az ekkora szintű fikázást. Nem mondom, hogy jó játék volt , de ilyen csapat ellen elképesztő nehéz játszani , akiknek annyi a céljuk, hogy az ellenfél játékát elrontsák és 1-1szer felérjenek.