visca el barca írta:Nem tolok en semmit maxra. Jelenleg ugy erzem h a pool, bayern, city, juve, psg mind elottunk jar. Ez also hangon 5 csapat. Mi most a masodik vonalban kullogunk a real, atletico duo mellett. Aztán ha messi visszavonul esunk tovabb egy inter, bvb szintre.
Poolt, Bayernt, Cityt én is írtam, tényleg jó csapatok, és előttünk is vannak. De a Juventus és a PSG viszont biztosan nem.
Juventus: itt sincs szakmai koncepció, csak szaladgálnak a piacon fej nélkül, mint valami rossz apuka, aki a gyerek szülinapján keresi annak az ajándékát... Teljesen mindegy, hogy kiről van szó, melyik csapatról, a Juventus az összes létező potenciális transzfernél ott van. Mint amikor mi kölyökkorunkban gyűjtöttük a tazót - mindegy csak legyen, és sok legyen belőlük. Rettenesen komolytalan, amit csinálnak, semmi logikát nem látni. Ronaldo nagy fogás volt, de Ligt szintén, ez két ember, őket elismerem. De rajtuk kívül elég ránézni a keretre, hogy egy jó kacagjon bárki. Rabiot, Khedira, Higuaín, Cuadrado, Danilo, Pjanic, Ramsey, mint valami bolondballagás.

Hagyjuk már. Bár azt el kell ismerni, hogy egy rakat semmirekellő jó kezek alatt nyert már BL-t - Mourinho mindenkori csapatai - de nagyon készülnek a 7. bukott döntőjükre, sok pénzért. (Egyébként valszeg ez csak az én baromságom, de amióta más a címerük, végérvényesen elveszítettek minden lelket, ami a csapatban volt. Ott mintha megszűnt volna létezni az egyik legnagyobb klub a világon.)
PSG: ezt meg hogy lehet komolyan kommentelni, egy igazi proli vicc az egész, jó drágán. Semmi esetre sincsenek előttünk, az biztos.
Messi: ha a fuszeklik fejedelme, vagy az egyik hűbérese marad az elnök, akkor Messi távoztával ez elég valószínű, ez igaz. De ha nem ők maradnak, akkor ezt nem mondhatod meg előre, Xavi és egy új elnök hozhat olyan változást, mint Pep tíz éve.