Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem mintha tanácsokat akarnék osztani, mert igazából lexarom a realt, de ha ilyen tré a perec, miért nem zavarják el? barcelonában a gaspart (aki sztem megvillantott egy-két perez-szerű bugit nálunk) megbukott a választáson és elhúzott a túróba. nálatok lazán újraválasztották a perezt. ő kell madridban a népnek. ezért tartotok ott, ahol.real_funghi írta:Egyetlen agyatlan ember ott Perec bacsi. De sajnos az o kezeben van minden.
Még szép hogy nem szomorkunk, de nem értem h hogy lehetnek ennyire agyatlanok ott az emberek....Boixos írta:nem is szomorkodik itt sztem emiatt senki, legfeljebb az idetévedő margit-fanok. mint te is.real_funghi írta:Nem ertelek titeket. Ez nektek jo.
De mindegy. Akkor is Real Madrid!:)
nem is szomorkodik itt sztem emiatt senki, legfeljebb az idetévedő margit-fanok. mint te is.real_funghi írta:Nem ertelek titeket. Ez nektek jo.
De mindegy. Akkor is Real Madrid!:)
de addigra a kapuban is csatár fog állni, mert "a támadó focit szereti a nép". legfeljebb vészkapus lesz.Enrique írta:10 éven belül 1szer csakrájönnek...Boixos írta:van egy pöttyagyú elnökük, aki azt hiszi, h akkor megy a szekér, ha megveszi a lehető legtöbb olyan csatárt, aki meccsenként legalább 5 egyeneset tud rúgni a labdába. de nincs igaza, mert mégsem megy a bugi
10 éven belül 1szer csakrájönnek...Boixos írta:van egy pöttyagyú elnökük, aki azt hiszi, h akkor megy a szekér, ha megveszi a lehető legtöbb olyan csatárt, aki meccsenként legalább 5 egyeneset tud rúgni a labdába. de nincs igaza, mert mégsem megy a bugi
Boixos írta:de azt a santossal csinálta, most meg a reálnál lesz. ennél többet asszem nem is kell mondanom.Figo 10 írta:de legutóbb a santos a 10. helyen volt, és amikor átvette a csapatot wanderley akkor megnyerték a ligátBoixos írta: nektek nagyon jó az öreg wanderley, de túl sok "wondert" ne nagyon várjatok tőle. '90ben ő volt a brazil szöv.kap., ki is estek, mint a szél, ráadásul az argentinoktól.
Mai hír, hogy megcáfolta magát. Még 1 évet ráhúz.PetI írta:ROMÁRIO visszavonult![]()
![]()
Kár, pedig egyik kedvenc játékosom volt.2002-ben azért megérdemelt volna még 1 világbajnokságot, bár nagy botrányhős volt. Remélem, azért még visszatér a pályára.
de azt a santossal csinálta, most meg a reálnál lesz. ennél többet asszem nem is kell mondanom.Figo 10 írta:de legutóbb a santos a 10. helyen volt, és amikor átvette a csapatot wanderley akkor megnyerték a ligátBoixos írta:nektek nagyon jó az öreg wanderley, de túl sok "wondert" ne nagyon várjatok tőle. '90ben ő volt a brazil szöv.kap., ki is estek, mint a szél, ráadásul az argentinoktól.Figo 10 írta: nem értem miért lenne jó? luxemburgo jó edző, remonnál mindenképpen jobb!
de legutóbb a santos a 10. helyen volt, és amikor átvette a csapatot wanderley akkor megnyerték a ligátBoixos írta:nektek nagyon jó az öreg wanderley, de túl sok "wondert" ne nagyon várjatok tőle. '90ben ő volt a brazil szöv.kap., ki is estek, mint a szél, ráadásul az argentinoktól.Figo 10 írta:nem értem miért lenne jó? luxemburgo jó edző, remonnál mindenképpen jobb!Xavi írta:Wanderley Luxemburgo az új reál edző????!!!!!
Ez nekünk csak jó!!!!!!
nektek nagyon jó az öreg wanderley, de túl sok "wondert" ne nagyon várjatok tőle. '90ben ő volt a brazil szöv.kap., ki is estek, mint a szél, ráadásul az argentinoktól.Figo 10 írta:nem értem miért lenne jó? luxemburgo jó edző, remonnál mindenképpen jobb!Xavi írta:Wanderley Luxemburgo az új reál edző????!!!!!
Ez nekünk csak jó!!!!!!
nem értem miért lenne jó? luxemburgo jó edző, remonnál mindenképpen jobb!Xavi írta:Wanderley Luxemburgo az új reál edző????!!!!!
Ez nekünk csak jó!!!!!!