Az a gondom Arthurral, hogy itt van másfél éve, de valahogy nem bírta magát ő sem teljesen összeszedni. Ha adott egy noname fiatal, aki bekerül a világ egyik legnagyobb klubjába, és ezekután nem tud 200%-os erőfeszítést belefeccölni a melóba, akkor felmerül számomra a kérdés, hogy mi lenne, ha már bizonyított nagykutya lenne, mint mondjuk egy Busquets? Én bírtam a srácot és reméltem, hogy tényleg kijön belőle a Xavi, de valahogy csak a hülye hírek jönnek vele kapcsolatban is. Tudom, kamu az összes, de azért beszédes, hogy sosem Rakiticről meg Sergi Robertoról hallunk tripperes, snowboardos nonszensz pletykákat, hanem az olyan játékosokról, ahol valami kis gubanc tényleg lehet. Ahol füst van, ott tűz is (ha nem is kankó feltétlenül). Arthur esetében még azt sem lehet felhozni, hogy csak azért fut a média ennyi kört, mert a nagy sztár nevével könnyebb eladni az újságot, mivel Arthur különösebben nem érdekli a népet, nem akkora név. Ja és ha már most party animal, akkor a 30 éves kor körül beköszönő brazil betegséget is nagy eséllyel elkapja majd.davi10 írta: ↑2020.04.25. 09:24:20Ezt az Arthur-Pjanic dolgot én egyáltalán nem veszem komolyan.
Egyrészt annyira csak nem hülyék, hogy hoznak még egy 30-as középpályást. Másrészt 1-2 hete Arthur nég az "érinthetetlen" kategória volt, nem hiszem, higy sok minden változott volna. Szerintem csak unatkoznak az olasz újságírók, kifogytak a nevekből, hogy kit rakunk bele a Lautaro-bizniszbe, úgyhogy felhozták Pjanic-ot.
Én bízom Arthur-ban, az Inter-es interjújában benne van, hogy kihasználja az alkalmat, hogy teljesen regenerálódjon, nem tudom mivel bajlódik (boka, tripper, snowboard-baleset, stb), de nagyon jó lenne, ha nem csak 60 percekre lehetne rá számítani.
Ha meg továbbra is jönnek a sérülések, másnaposság a parti után, akkor nem fogja tudni magát sohasem beverekedni a kezdőbe, úgy meg a fejlődése megreked. A padon meg elücsörög más is helyette. Ezért mondom, ha egy igazi sportemberre el tudjuk cserélni, aki ha csak 3-4 évig is, de a kezdő oszlopos tagja lehet, én aláírnám. Mert legalább ő rá tényleg lehetne építeni, ha csak rövidtávon is.