Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
"Könyvelés le van adva, minden le van papírozva, haverok kifizetve, arabok megkenve, őket megkenték, unsupported immaterialnak meg leírnak még ezt-azt, izazdtságmentesen is megvan az egész. Ja hogy meccs is van? Volt tavaly valami zümmögés tavasszal, nem baj, strandszezonra elhal. Rakjunk ki egy logót egy vibrátotta meg sörnyitóra, visszahozzák a pénzt, ami a zümmögéstől elmaradt. Ja hogy most megint lesz valami meccs? Szegény Kobi, nélküle nem lesz igazi már a Lakers.." /a kismókus sötét ingoványából, feltehetőleg/

Na jól fel is húztál, beugrott a Liverpool elleni zakó utáni Bartomeu feje és a " Valverdében 100%-ban megbízunk" + Valverde" köszönöm jól vagyok" kombójadavi10 írta: ↑2020.07.10. 18:45:59A második variáció nagyobbat szólna. Azért 3x egymás után ennyire beégni csak elgondolkoztatja az illetékeseket (és talán a játékosokat is, hogy ideje továbblépni).
Bár ki tudja, a Liverpool ellen is elhittük, hogy változtatások lesznek...
Most szólok, ha ma se lesz pontvesztés ban-t kapsz, megvannak a kapcsolataim!mark watney írta: ↑2020.07.10. 13:54:51Amúgy nézve az esti védelmet, megint reménykedhettek a felzárkózásban szerintem.
A második variáció nagyobbat szólna. Azért 3x egymás után ennyire beégni csak elgondolkoztatja az illetékeseket (és talán a játékosokat is, hogy ideje továbblépni).
Most szólok, ha ma se lesz pontvesztés ban-t kapsz, megvannak a kapcsolataim!mark watney írta: ↑2020.07.10. 13:54:51Amúgy nézve az esti védelmet, megint reménykedhettek a felzárkózásban szerintem.

Ha a nagy pihentetés pozitívum lenne, akkor csúcsesélyes lenne a Lyon és a PSG, mert ők fél évig nem játszanak.
Nehéz megmondani, hogy a Bayern-nek előny-e vagy hátrány a több idő a pihenésre. Az utóbbi évek tapasztalatai alapján inkább azok szerepeltek jól a BL-ben, akiknek a szoros bajnoki versenyfutás miatt élesnek kellett maradniuk.
Szerintem most a Barca még a Napoli ellen sem mehet biztosra, még akkor sem, ha elméletileg előnyről indul. Szóval lehet az oktatófilmet már csak TV-n nézik a srácok.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.07.10. 12:44:06Én így már jó 5%-ot látok.davi10 írta: ↑2020.07.10. 12:40:54Kemény lesz basszus.
Hát nem látok több esélyt a BL-győzelemre, mint 1 nappal ezelőtt
Így, hogy a Real is valószínűleg kiesik, csak annyit kérek, hogy ne a mocsok PSG nyerje, ha lehet a döntőig se jussanak! Meg akkor se lennék szomorú, ha a Juve se jutna tovább
Elsőre azt mondanám, hogy City-Bayern elődöntő, aki azon túlmegy az be is húzza.
Ha egy Lyon/Lipcse/Atalanta ellenfél ellen bevergődtünk volna az elődöntőbe még akkor 1 meccsen csak-csak, de hogy a Bayern-City/Real ágon kelljen a döntőbe jutni, hát az nagyobb meglepetés lenne mintha a PSG nyerné a BL-t.
Várhatóan a Bayern beteszi majd az oktatófilmet, egyedül amiben reménykedhetünk hogy nekik június végétől nincs tétmeccsük(1 kupameccs kivételével), míg nekünk ott a liga és a folyamatos formába lendülés.
Én így már jó 5%-ot látok.davi10 írta: ↑2020.07.10. 12:40:54Kemény lesz basszus.
Hát nem látok több esélyt a BL-győzelemre, mint 1 nappal ezelőtt
Így, hogy a Real is valószínűleg kiesik, csak annyit kérek, hogy ne a mocsok PSG nyerje, ha lehet a döntőig se jussanak! Meg akkor se lennék szomorú, ha a Juve se jutna tovább
Elsőre azt mondanám, hogy City-Bayern elődöntő, aki azon túlmegy az be is húzza.

Már tavaly is voltak ágak a legjobb 8-tol.visca el barca írta: ↑2020.06.23. 21:34:39Eddig nem ugy volt h nincsenek ágak? Minek variálnak már megint?