2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagyon jó döntés.mark watney írta: ↑2020.07.05. 15:09:10OFFICIAL: Al-Sadd renew Xavi’s contract to continue as manager for the 2020-21 season.
ennek örülök egyébként, ez a helyes döntés.mark watney írta: ↑2020.07.05. 15:09:10OFFICIAL: Al-Sadd renew Xavi’s contract to continue as manager for the 2020-21 season.
Suarezt emeltem ki. Azzal gond van,hogy ő fent maradhatott. 0 veszélyes megoldása volt. Miközben a padon ült egy Fati, egy Braithwhaite,akik alapból lendületesebbek nála,Fati ráadásul a kapura úgy 30x veszélyesebb. De Griezmann se hiszem hogy ezt a teljesítményt alul múlta volna.Chino írta: ↑2020.07.01. 23:31:53
Ezzel igazából nincs is baj. Riqui nemm szorul magyarázatra, Messiben bármikor benne van hogy gólt lő/gólpasszt ad. Suarez is simán maradhatott volna fent, de nem úgy, hogy totál egyedül van. Nem képes megteremteni a helyzetet, a játékban is csak hátrányt jelent, de hiába játszik rosszul, akkor is megvan az a faktor, hogy odakerül és kegyetlenül bevarrja vagy valahogy beszerencsetlénkedi.
Nem ezekkel a játékoskkla volt baj, nem őket kellett volna lekapni.
Amiikor ennyire kell a gól egyszerre fent hagyni Busit, Vidalt, Rakiticet érthetetlen. Azt kellett volna megkérdezni ők miért maradtak fent egyszerre.
Na igen. Sokszor elgondolkozok, hogy mit tenne Pep, vagy maga Cruyff, ha a mostani Barcát edzené. Nyomatná az ezeröccázpasszos izét, mert ugye az a Pepizmus meg Cruyffizmus, vagy kitalálna valami teljesen újat? Szerintem az utóbbi, nálam ez az igazi Cruyffizmus. De ez már filozofálás. És Xavitól is ezt szeretném látni, ha idekerül. Ha nála is öncélú tiki-taka reinkarnáció lesz, akkor a szememben csak egy újabb Setién lesz.gránit írta: ↑2020.07.02. 17:47:44Sétien ezt megfordította. Ő nem a semmit állítja be forradalomnak, hanem a forradalomból állítja be a semmit. Persze nem ő az első. Ő már az n+1. edzőnk, aki a régi sikerek romjain próbál megélni. Ez már permanens anti-forradalom. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jön majd az első olyan edző, aki a sikerek lelakott romjainak toldozgatása-foldozgatása helyett valami egészen újat kezd el csinálni, új alapokon.középhátvédekkel.
Setién ezt megfordította. Ő nem a semmit állítja be forradalomnak, hanem a forradalomból állítja be a semmit. Persze nem ő az első. Ő már az n+1. edzőnk, aki a régi sikerek romjain próbál megélni. Ez már permanens anti-forradalom. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jön majd az első olyan edző, aki a sikerek lelakott romjainak toldozgatása-foldozgatása helyett valami egészen újat kezd el csinálni, új alapokon.NovaProspekt írta: ↑2020.07.02. 14:00:11ilyeneket én szoktam a munkahelyemen csinálni, hogy a semmit próbálom forradalmi ötletként eladni.![]()
Az a 3-5-2 is annyi volt emlékeim szerint, hogy Roberto volt a "jobb oldali középhátvéd", Alba meg bal wingback. De magukat a játékosokat tekintve ugyanúgy 4 védő, 3 középpályás, 3 támadó. Gyakorlatilag annyi történt, hogy Robit nem engedte elkószálni, hátul maradt, Alba meg mehetett Isten hírével a másik oldalon. Nem akkora was ist das ez, ilyeneket én szoktam a munkahelyemen csinálni, hogy a semmit próbálom forradalmi ötletként eladni.davi10 írta: ↑2020.07.02. 11:56:26Setien (ha jól emlékszem) rögtön az első meccsén felnyomta a 3-5-2t, azóta semmi, de tényleg semmi változatosság. Valverde óta agresszívabbak a letámadások, meg mintha az össze középpályást feljebb nyomta volna. Szóval a "hagyományos" focit egy fokkal mintha jobban játszatná, de ez még kevés.
Igen, pont ez a gond. Jönnek jó játékosok, de mivel nem az ő játékstílusukhoz igazították az edzők a csapatot, hanem fordítva, őrájuk akartak régi sablonokat ráhúzni, így nem működik a dolog, és váltunk játékostemetővé. De Jongról azért még nem mondok le.
Igen. Idehozhatják a világ legtisztább kezű vezetőjét, Alba attól nem tanul meg beadni, és nem fogunk ettől átállni egy olyan rendszerre, amellyel címeket nyerhetünk. Edzőkérdésben nagyon mellényúltak. Kérdés, ki lett volna szerencsésebb választás.
Egyetértek! Anno sokra tartottam Coutinhot, de most már utólag, hogy két helyen is felsült, én is úgy gondolom, hogy Klopp rendszerében tudott nagyon jól működni, és ezt látva túlértékeltük. Sok ilyen játékos van, aki egy csapatban nagyon megy, aztán eligazol, és soha többet nem kerül még közelébe sem a korábbi teljesítményének.Másrészt Bayern. Más stillus, gyorsabb futtatósabb jobban kellett volna, hogy feküdjön de, ott se ment. Kicsit nekem ő klasszikus Klopp bébi. Olyan mint Götze. Klopp alatt jó volt az Ő rendszerében meg volt a helye ott nagyon élt, amúgy meg ennyit tud. Na most Setién, aki még jobban rá van függve erre az értelmetlen lassú tilitoli semmire, szerintem még annyira se fogja tudni kezelni, mint EV, Niko Kovač, vagy Flick.