2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Aspas fényévekre van Messitől, a góllövőlistán főleg. Anélkül a plusz 9 gól nélkül harcolnánk a hatodik helyért, ha nem hátrébb... Egyébként a gólpasszlistát is elég fölényesen vezeti, ha már a passzok szóba kerültek.sansz írta: ↑2020.07.03. 23:02:11
Az utóbbi meccseken minden ellenfél csapatban bemutatkozott egy-egy arc,akik nem maradtak le Messi teljesítményétől. Az a koreai(?) srác, Aspas, Saul stb.
Jelenleg Messi negatív és pozitív hatása annyira kiegyenlítik egymást,hogy talán mindegy,hogy Messi játszik e. És az,hogy az első kettő, vagy első hat helyért harcolunk,inkább annak kérdése, hogy van e szerencsénk és milyen formában vannak az ellenfelek.
Ez jutott eszembe nekem is.NovaProspekt írta: ↑2020.07.03. 19:14:00Jujjujj, Messi szerződéshosszabbítás előtt áll, és lelépne. Ilyen hír se volt még soha.![]()
Ezen a fórumon én vagyok Messi egyik legnagyobb kritilusa, de,hogy alattomos lenne azt nem gondolnám.
Azért emlékezz rá,hogy az idényben, hány, de hány éppen bemákolt, de az ellenfél jobb volt meccsünk volt.
Szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy pontosan érzi, hogy Neymar távozása óta bohózat, amit a vezetőség művel ő meg az utolsó éveit pazarolja el arra, hogy most már nemhogy csak a BL-re, de lassan a bajnokságra is egyre kisebb az esélye. Azon lehet vitatkozni, hogy ebben neki magának mekkora szerepe van, minthogy tényleg elszívja kicsit a levegőt a többi támadó elől.
Szélsőjátékost ebbe a rendszerbe felesleges lenne hívni, úgyhogy Sané aligha fájhat.
Feast4 írta: ↑2020.07.03. 11:34:30Azért nem szép az NSO-rol idézni mert bulvárlap.Zsono írta: ↑2020.07.03. 10:48:05Minden komment nélkül idézem ide.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... 7mP6UfHO54
Annyira jó ez a kamubüszkeség, aki innen egyszer elment, az nem kell vissza!!!!NovaProspekt írta: ↑2020.07.03. 11:28:43Ezt pedzegettem én is nemrég, hogy simán lehetne apróért hozni a lejáró szerződése miatt a bajoroktól. Nyilván fel sem merül a gondolat ott fenn.![]()
Azért nem szép az NSO-rol idézni mert bulvárlap. Lehet vaksi vagyok, de most se látom a forrást.Zsono írta: ↑2020.07.03. 10:48:05Minden komment nélkül idézem ide.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... 7mP6UfHO54
Ezt pedzegettem én is nemrég, hogy simán lehetne apróért hozni a lejáró szerződése miatt a bajoroktól. Nyilván fel sem merül a gondolat ott fenn.
Teljesen igazad van a zárójelben....a bomba már felrobbant....csak maga a bomba nem akarja elhinni vagy tudomásul venni....NovaProspekt írta: ↑2020.07.02. 17:57:27Sztem ha marad a vének tanácsa, egy fokkal még rosszabbak leszünk jövőre. Viszont ha kirakunk mindenkit és reboot, akkor meg teljesen kritikán aluliak pár évig. De az utóbbi eset ezzel kár, és legalább értelme lehetne közép-hosszútávon. Mert az öregeket megtartani meg időzített bomba (bár lehet már fel is robbant) és trófeák meg jó játék nélkül - egy ilyen státuszú klubban - sok ráció sincs az egészben.
sansz írta: ↑2020.07.02. 16:58:03
A klubnak ellenben az a fontos, hogy az aktuális jelenlegi állapotban küzdjünk az első helyért. Ezekkel a játékosokkal ebben a rendszerben ez benne van: dögunalmas, értelmezhetetlen játék. Sok-sok nyomás nélküli labdatartás - így kevesebbet támad az ellenfél - igaz, amikor igen, abból veszély van, mert a középpályának nem csak támadni nincs ereje már, de védekezni se.
Egyetértek, de nekem(nekünk) könnyű, mert mi csak jó focit akarunk látni (szimpatikus arcokkal) és utána pedig, hogy nyerjenek meg mindent. Bár ez sem igaz mindannyiunkra, sokan teljesen türelmesek voltak Valverdével és megfeleltek a bemákolt szűk győzelmek és az indulatok csak akkor szabadultak el jobban, amikor veszendőben az eslő hely.csababarca írta: ↑2020.07.02. 11:34:17Teljesen más profilú a csapat már, lehetne normális focit nyomatni, egy kicsit mást de mégis jó focit, egy DeJong-Puig kp-val, elől meg támadókkal, aztán had szóljon. Mit veszthetnénk most jelenleg? Semmit.
Tehát azt akarom mondani, hogy ha nincs a stílusunkhoz megfelelő játékos, akkor kár erőltetni, váltani kell.