Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek veled!!!!És a vizílabdásokat kihagytad,bár mostanában nem hallani róluk sem semmit!!!És így van,ha én lennék egy csapat elnöke vagy marketing igazgatója vagy bármi,pénzügyi részleg igazgatója,csak akkor adnák pénzt,HA EREDMÉNY ÉS TELJESÍTMÉNY IS VAN!!!Különben megbüntetném őket......grecki írta:Természetesen a pénz is fontos, persze kapjanak ennyit, de akkor TELJESÍTSENEK!!!!!!! Nézd meg a kajakosokat, akiknek annyira nincs pénzük, hogy festő fesse le a csónakházat, mert azt is nekik kell. Vagy a kézilabdás csajokat. Ők sorra hozzák el az érnmeket a vbkről, ebkről, olimpiáról, de persze a focista kapja a sok lóvét! Ezért undorító!!!
grecki írta:Szánalmas FC!!!
Ez a magyar foci, na én ezért nem nézek magyar "futballt". Komolyan kiábrándító, hogy ilyen teljesítményre képesek csak, miközben zsebre vágják a vaskos milliókat évente. Csak annyi lenne a dolguk, hogy rendesen edzenek, és a meccseken kifutják magukat, mindent megtesznek a csapatrukért, a szurkolóikért, a hazájukért. De nem, az túl fárasztó lenne...Le a magyar futballistákkal!!! Tisztelet a kivételnek. Sebők Vili, ****** meg, végigül egy szezont a nem túl acélos Cottbus stadionjának lelátóján, mert a csapat közelébe sem fér, de nem bánja meg, mert összejött neki a Porsche!!!Az ilyen az menjen a kumma anyjába!!!
Bocs mindenkitől, de egyszerűen felmegy bennem a pumpa, amikor ezekre gondolok...
Lehetsz is,hiszen nagyon gyengék voltunk ma:(:(:(grecki írta:Én ettől a héttől Vaduz szurkoló lettem, és ez sztem elég sokat elárul a magyar foci jelenlegi színvonaláról.
+1:antiimperialista írta:Na, végre egy jó hír!Los Banditos írta:45' Kairat Almaty [0 - 1] FC Fehervar
34' [0 - 1] Sitku
Mi a fene?A Vidi tovább fog jutni?![]()
Na, végre egy jó hír!Los Banditos írta:45' Kairat Almaty [0 - 1] FC Fehervar
34' [0 - 1] Sitku
Mi a fene?A Vidi tovább fog jutni?![]()