Én is ezt érzem, statok és meccskép alapján totálisan megérdemelte a City, de bizony magukat hozták volna kellemetlen helyzetbe mint mi a Chelsea ellen 2012-ben, ha nincsenek Varane hibái.davi10 írta: ↑2020.08.08. 09:28:42Légyszíves ma tedd meg a Napoli-t! 5,5-ös oddsért én is segítek a mágiában.![]()
Tegnap éjszaka hazaérve félrészegen felvételről néztem a meccset, úgyhogy ennyire kell komolyan venni amit írok
Nem lett City-úthenger, pedig az első 15 perc alapján simán benne volt egy gála. Mentek, mint a gép, de főleg a 16-os környékén rohadt pontatlanok voltak. Ha Varane nem lett volna, akkor szerintem ebbe a makkos Real-ba talán még benne is lett volna a továbbjutás. Hiába voltak egyértelműen lassúbbak, nem omlottak össze egyáltalán.
Amúgy Sané-val mi van? Azt tudom, hogy megy a Bayern-be, de ennyire benne van, hogy már nem is játszik? Vagy csak sérült még mindig?
Ha mi kiesünk, nagyon remélem, hogy a City fogja behúzni. Hiába költötték el ők is a világ összes pénzét, valahogy nekem mindig sokkal szimpatikusabbak voltak, mint a PSG, már Pep előtt is.
Az aranylabda halasztást még mindig nem értem, de akkor talán KdB-nek leesne, nagy kedvenc és az utóbbi évek alapján nagyon megérdemelne már legalább egy TOP3-at.
Amikor a kapu előtt bénáztak, hirtelen úgy éreztem hogy ott is ülhetne Setien a padon, amikor tiszta helyzetben még 3-mat akartak passzolni

A Real beállt védekezésre, akkor látszott hogy még a City is nehezen tudott mit kezdeni velük, egyre többször hasonlított a meccs képe arra amit mi játszunk ilyenkor.
A különbség az, hogy ilyenkor a City belement az 1v1-ekbe, többet mozogtak a játékosok üres területre, jobban megjátszották a széleket, és persze ha oldalpassz ment akkor nem mindig a legközelebbi embernek hanem távolabbinak is, ez a nagy különbség.
A tegnapi alapján egy City-Bayern párharcban kicsit a Bayernt érezném esélyesebbnek.
Zidane-t meg el kell ismerni, ebben nagy zseni, ha 6-0 lett volna az odavágó akkor is ki tudta volna úgy küldeni a csapatot taktikailag is, és mentálisan is úgy hogy higyjenek a fordításban, és úgy játsszanak hogy még ez közel is legyen, mint ahogy tegnap is közel álltak a hosszabbításra álláshoz.
Bárcsak mi is megtalálnánk egy hasonló kalibert(és persze az elnök is hagyná dolgozni), sokkal többre vihettük volna egy Roma és Liverpool ellen.
Szegény Ilicic meg depresszió miatt nem fog tudni pályára lépni karrierje talán legfontosabb meccsén.