RA7 írta: ↑2020.08.14. 17:11:05
A fizetésük nem jött vissza, de elfogadom az érvedet, de akkor is értelmetlen igazolások voltak. Egy Stegen mögé minek kell 30-40 milliós csere kapus(Cillessen, Neto)?
A fiatalok megkapnák erre a néhány meccsre a lehetőséget, vagy berobbannak vagy első osztályú meccsekkel a hátuk mögött még többért is ellehetne adni őket.
Mondjuk a kapusposzt pont nem olyan ahol szerintem lehet kísérletezgetni. Ha valahova, akkor oda tényleg olyat hozzanak, aki "ismeri a ligát", de legalább valamilyen elsőosztályú tapasztalata van.
Mezőnybe becserélnek egy ifit és elbénázgat az oké. De ha ittmaradunk cserekapus nélkül, TS lesérül és beallítunk egy 0km-es gyereket a harmadosztályból, akiről ott derül ki, hogy nincs ott fejben, akkor sokkal nagyobb gázba vagyunk, mintha egy ifi csatár bénázna Suarez helyén pl.
Ettől függetlenül a 30-40 millió tényleg sok egy cserekapusért de Cillessen-ért még azt mondom, hogy megérte. A Neto-Cillessen biznisz már más kérdés...
A másik témához meg, igazad van, a fizetésük valóban nem jött vissza, de a Dembele, Coutinho, Griezmann, DeJong, Arda pakkon kívül én egyikről se tudnék, hogy kiemelkedően nagy lett volna a fizuja. Sőt, ezek mellett szerintem bagó ment el a többiekre, bár ezt úgyse tudjuk meg.