Nem én vagyok az egyetlen.

Lúzer, az.

Kanté nem mozdítható? Vágja a rövidpasszos játékot és nagyon tudja cipelni a zongorát.
Boadu massziv center, vagy inkább ügyes?Goikoechea írta: ↑2020.08.23. 12:59:26Megnéztem ezt a Boadu gyereket, nagyon ígéretesnek néz ki. Inkább adnék érte20 misit, mint Lautaroért 100-at meg Depayért bármennyit. Védelemet kell megerőíteni, elöl meglenénk Messi, Griezman, Fati, Trincao, Boadu. Középen megnézném a De Jong, Pjanic, Puig hármast. Van de Beek még elférne.
Abszolut egyetertek, egyszeruen nevetseges lenne ebben a helyzetben ( plane 100 millioet)hozni egy kozepszeru csatart aki sem a Seria Aban sem a BL ben de mèg az EL ben sem tudott semmit mutatni ami alapjan egy olyan klasszis mezet megkaphatna Luis Suarez!!
Aláírnám, sokkal jobbnak tartom, mint Lautarót. Tetszik a játéka, gól, gólpasszok is szépen jönnek tőle, konkrétan ebben a szezonban több gólpontot szerzett a PL-ben, mint Lautaro a Seria A-ban, pedig több 400 perccel kevesebbet is játszott.barca0417 írta: ↑2020.08.22. 22:37:12Azért ha Lautaro megy a Citybe, akkor meg kéne próbálni Gabriel Jesust. Úgy szerintem elérhetővé válna. Ő pedig elláthatná a kilences posztot ahogy kell. Jó az 1vs1 ben, kaput is érzi, nem gond neki, ha szélre kell húzódni egy-egy támadás erejéig. Gyors is, jó korban van.
Mondjuk már egy ideje Pepnek is vannak rossz meglátásai...Viszont az is elgondolkodtató, hogy Lautarot akarja Guardiola, csak lát benne valamit.
Vagy ő, vagy Martial. De ha mellé Suarez marad csere csatarnak, akkor Grizi lesz fölösleges.
Maldininek meg Puyolnak azért nem lehetett olyan könnyedén a hátába kerülni, ahogy az többek között a harmadik gólnál történt. Teljesen súlytalanok voltunk hátul, Coutinho a Lewandowskinak adott gólpassza során is három védőtől nem zavartatva, simán adhatta be a labdát. Mintha ott se lettek volna a védőink, azt csináltak a tizenhatoson belül, amit akartak. Ráadásul nem csak takarítani/rombolni nem tudnak, de labdát kihozni sem. Korábban ebben voltunk nagyon jók, hátsó labdakihozatalokban, támadásépítésben, ehelyett rengeteg labdát adtak el hátul. Abban igazad van, hogy sokat dob egy csapat védekezésén, ha mindenki letámad, és már a csatárok is védekeznek, próbálják visszaszerezni a labdát. Korántsem egyenértékű viszont, ha egy csatár vagy egy középhátvéd nem tud védekezni. A gólokat visszanézve, tényleg indokolatlan Messiéket elővenni, ezeknek a góloknak az elkerülésében ők nem tudtak volna segíteni. Eladtuk a labdákat, megint elkövették azt a hibát, mint a ligában számtalanszor, hogy túlságosan felhúzódik a védelem, egy az egyben bucira verték őket, de még arra sem voltak képesek, hogy a labdát favágó módon egyszerűen elrúgják a rákba. Ezek nem abból fakadnak, mert Messi nem támad le, a védőink egyszerűen nem elég jók, szűrni meg nem szűrt senki. Busquets eltávolítása legalább már napirenden van. 2017 óta elképesztő veréseket kap ez a védelem a BL-párharcok során. Négy kapott gól, három kapott gól, három kapott gól, négy kapott gól, nyolc kapott gól. Ez a védelem egyszerűen nem elég a legmagasabb szintekhez.johdepp írta: ↑2020.08.22. 18:52:13Szerintem ha Maldinit és Puyolt raktad volna be hátvédnek, melléjük meg Dani Alvest és Lizarazut a két szélre, akkor is lőtt volna a Bayern 6-7 gólt. Csapat szintjén van az egész védekezés a béka feneke alatt. És a védekezés _szerintem_ a csatárokkal kezdődik, a letámadással. Ha egy ember nem csinálja, akkor a többi már cseszheti, kábé. Elcsúszik a helyezkedés, megy a fejetlen rohangálás a középpályán, átrohan az ellen rajtuk, aztán ajtóstul (itt védőstül) rúgják ter Stegenre a labdát. Mindezt ugye csak súlyosbítja, hogy SR meg Busi futkozott a középpályán. Előbbinek sosem lett volna szabad a kezdő közelébe kerülni, utóbbinak meg már pár éve nem szabadna ott lenni. De igazából mindegy, lehet, tévedek, én nem értek a focihoz annyira.gránit írta: ↑2020.08.22. 16:47:12A Bayern sikereihez most nincs szükség klasszikus védekező középpályásra, mert uralják a mezőnyt. Nekünk sem volt erre feltétlen szükségünk az aranykorban, mert a meccsek jelentős részét a támadóharmadban játszottuk le. Ezt kellene már észrevenni, hogy ez a luxus számunkra most nem adott, ezért is akarja Koeman kitenni Busquets szűrét, mert ő erre a szerepre nem alkalmas. A védelmünkkel meg továbbra sem az a baj, hogy Messi nem védekezik. A probléma az, hogy a védőink nem tudtak védekezni. Sokat érünk vele, ha Messi meg Suárez letámadnak, ha közben a 16-osunkon belül cicáznak velünk, a jobbhátvédünkből bohócot csinálnak, és nyolc méterről simán begurítják a labdát a kapuba, miközben a két középhátvédünk mozizik. Katasztrófa a hátsó alakzat.