"A modell és a játék stílusa ugyanaz" (Részlet a főoldali Bartos interjúból)
Azért ezen felnevettem kínomban.
Persze, szemmel láthatóan ugyanaz a modell, a játék stílusa, kinézetre is mint például 2015-ös csapat amikor megválasztották
A 2010-esről nem is beszélve.
Jó hogy nem mondja azt hogy "sikeresebbek vagyunk mint Laporta-Guardiola éveiben, mert több bevételünk van/20 darabbal több mezt adtunk el"
palesz77:
Na ez új infó, ezt nem tudtuk!
Igen, én is attól félek hogy nagyot akar Laporta és nagyot akar Font, aztán Bartomeu utódja-bábja behúzza majd, sajnos ez bőven benne van és hiába akarnak arányaiban többen változást ha az megoszlik.
Ráadásul most a szövegeivel le is nyugtatta a népet, megnyugodtak a kételyek mert kemény vezéráldozatok lesznek és új edző....Aztán majd Busiék ott figyelnek megint a kezdőben, Fatiék meg padoznak
Anfield után is azt hittük hogy tanult a hibából és Valverdét kirúgja és hagyja az új vezetőedzőt dolgozni, a többi már történelem...Negatív rekordokkal
zsoltfree
Pontosabban, mintha halhatatlanok lennének Bartoék..2015-ben amikor égett a fejük akkor egy földöntúli erővel teljesítő csapat mentette meg őket, most meg egy világjárvány.
Nekem szimpatikus Fontban az hogy nyiltan kritizálja az elnökséget még ha kicsit túlzásba is esik néha, reméljük hogy komoly tervei is vannak a Bartoékra mutogatáson kívül.
Viszont azt erősnek érzem hogy eredménytől függetlenül kidobná Koemant, siker esetén maradjon ő és Xavi meg jöjjön mellé tanulni.
Laporta csendben van, megint azt érzem rajta mint 2015-ben, hogy csak a nevével fog indulni, nem pedig ütős kidolgozott, korszerű tervvel, ami nem túl jó előjel.
Ha meg is választják és nincs valósághoz illő terve, helyette felül a nosztalgiavonatra és a "ne legyen mezszponzor" és társai amik anno működtek de a mai fociban nem, akkor abból sem sülhet ki sok jó, de még mindig jobb mint Bartomeuék.