Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Valljuk be nem sok esély van a maradására, pláne azokkal a feltételekkel amiket leírtál. És így a kérdésedre a válasz: Nem venné be a gyomrom, az általad is leírt következmények miatt. Se akkor ha Barto lelép már holnap, se akkor ha maradnának a spanjai, mert akkor miatta maradnak nem sportszakmai szempontokból, itt már megbukik egy klub működése. Jó tudom hogy ez így vicces hogy sportszakmai döntés meg Barca egy mondatban de érted na.daffy írta: ↑2020.08.26. 15:47:03Amúgy bevenné a gyomrotok-mint Barca szurkolók-azt,hogy ha valamilyen megoldás születik és Messi marad? Akár Barto lemondásával,akár új szerződéssel,akár a haverok maradásával,bármivel. Az 2 dolgot jelentene szerintem: 1. Messi nagyobb a klubnál hivatalosan is, 2. a klub letolt gatyával pucsít neki. Ezzel a nagy nyilvánossággal nálam már nem lenne tisztességes visszaút. (jegyzem itt meg,hogy Messi vélhetően nem hagyta rá ennek intézését az okosabbakra,mert ez el lett tolva így).
Ugyan egyik játékost sem kedvelem,de azt szeretném,ha a Juvéba menne a City helyett és összeállna Ronaldoval (nyilván nem fog).
Én úgy látom, hogy azért itt is kapott kritikákat Messi, és a többség bizony úgy látja, hogy valóban túl nagy befolyásra tett szert a klubon belül. Egyrészt ez valahol természetes egy ekkora játékosnál, ugyanakkor lehetett volna kezelni, hogy ne fajuljon idáig. Ahogy Te magad is írod, a vezetőség tökéletesen asszisztált ehhez. Ha egy szülő elkényezteti a gyerekét, akkor később ne csodálkozzon, ha nem fog vele bírni, ugyanúgy ha egy vezető hagyja elkanászodni a beosztottját, ő se. Eleve nekem úgy jött le, hogy Messi nem egy könnyű természetű ember, de ettől még nem rossz ember, de nyilván nem is szent és hibátlan. Amit a korábbi hozzászólásodban írtál, hogy egyáltalán nem volt jó kapitány, azzal teljesen egyetértek, de ezt már anno, mikor megkapta a karszalagot, sokan mondtuk, hogy nem kapitánynak való személyiség, szóval az is nagyot hibázott, aki őt jelölte ki erre a posztra.Barca_10 írta: ↑2020.08.26. 15:03:37nem Bartomeut és a bagázst védve, de ők lesték Leo minden kívánságát, Argentínából hoztak neki egy noname edzőt, Ernőt nem küldték el mert a keménymag élükön Messivel kiálltak mellette, Neymart akarta vissza, két nyáron át üldözték neki miközben a brazil perelte a klubbot.. két oldala van ennek az éremnek is. A baj pont az itt tanusított szurkolói magatartás, kifingunk a BL-ben/bajnokságban és mindenki a hibás, a gyepmester, a szertáros, Bojan, Rüstü, Perez, Figo, de Messi soha. Ezért is engedheti ezt meg magának. Valahol megértem a frusztrációját, de neki is van ezekben a bukásokban felelőssége.
Természetesen nem rájuk gondoltam, hanem kisebb játékosokra.Azért Xavi vagy Ini helyzete teljesen más volt.
A régi társai természetes, hogy mellette állnak, ha egyértelműen ő lenne a "hibás", akkor sem mondanának mást, főleg nem Barto pártján, arról nem is beszélve, hogy Xavi már régen szembement vele Font pártján.
LG írta: ↑2020.08.26. 13:57:30Én ingyen is elengedném. Korábban megtettük ezt a gesztust más játékosokkal, akikért igaz, hogy nem 100-150 milliós összeget kaphattunk volna, viszont csak apró töredékét tették a klubért annak, amit Messi tett. Másrészt ez a vezetés két kézzel szórta a pénz az elmúlt években, ha olyan játékosokra nem sajnálták a 100 milliókat, akikkel csak többen lettünk, jobban nem, akkor ne a klub egyik legnagyobb legendáján akarjanak spórolni.
Totti valóban akkora legenda volt a Romában, mint Messi itt, de én úgy emlékszem, hogy végén már őt is támadták, pont ugyanazzal, amivel, most Messit, hogy a klub fölé nőtt, illetve neki is megromlott a viszonya a vezetőséggel. Bár annyira nem követtem a Roma háza táján történteket, de határozottan rémlik, hogy itt is volt balhé.
Erős a gyanúm, hogy az a cél a katalán sajtónál, hogy ez így legyen... Nem azt mondom, hogy nem áll jogában senkinek, azt mondani, hogy ez nem a legjobb módja annak, hogy közöld. Viszont azt gondolom, hogy túl nagy visszhangot kap ez a részlet. Majdnem minden cikkben le van írva, pedig az én olvasatomban, azok után, hogy beszámoltak erről, utána elegendő lenne annyit írni, hogy "miután jelezte a távozási szándékát", nem kényszeresen elé tenni, hogy faxon minden egyes cikknél. Aztán nyilván a szavazás is fontos, hogy mindenki tudassa, hogy ezzel nem értenek egyet a szurkolók.Azért ez a fax üzenet csak számomra rettentően bicskanyitogató?
Nekem is sokatmondó, hogy kik vannak Messi mellett, és kik támadják azok közül, akik nálunk jobban ráláthatnak a valós helyzetre a klubon belül.Nyiri81 írta: ↑2020.08.26. 13:29:05Puyol annakidején elment volna mikor kakiban van a klub hogy pénzt lássanak belőle. Csak azért, hogy segítse a klubot. Messi meg ingyen lépne? Rohadtul nem ugyanaz a kettő.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.26. 13:06:49Puyol, Xavi, mindkettőjüknek az élete a klub, ehhez képest Bartomeu ellen vannak, Messi oldalán miközben amit mi látunk az alapján tiszteletlen dolgot csinál, biztos hogy Messi a hunyó vagy csak úgy akarják beállítani?
A gond az hogy Messi most úgy tűnik csak Bartot látja. Nem a klubot. Nem kéne szembe köpnie a szurkolókat/klubot amit elvileg annyira imád azzal hogy ingyen akar lépni, mert most haragszik a vezetőségre.
Ez szerintem egyértelműen Bartoéknak szólt. Én ezt is meg tudom érteni.Azért ez a fax üzenet csak számomra rettentően bicskanyitogató?
Ez igaz, de ez is olyan dolog, amit már sejtettünk róla korábban is. Nem kellett volna neki csk-nak lennie.Messi alkalmatlan személyiség, mint csapatkapitány. Szerintem a válogatott pályafutása ezt ékesen bizonyítja. Éretlen, és nem felnőtt a viselkedése, mindent dacból, és sértettségből tesz, egy pillanatig nincs benne hogy rendbe tegyen dolgokat, ha megy nagyon, megy, ha nem megy, nagyon nem megy. Ezeknek a hangulat ingadozásoknak vagyunk kitéve évek óta.
Puyol annakidején elment volna mikor kakiban van a klub hogy pénzt lássanak belőle. Csak azért, hogy segítse a klubot. Messi meg ingyen lépne? Rohadtul nem ugyanaz a kettő.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.08.26. 13:06:49Puyol, Xavi, mindkettőjüknek az élete a klub, ehhez képest Bartomeu ellen vannak, Messi oldalán miközben amit mi látunk az alapján tiszteletlen dolgot csinál, biztos hogy Messi a hunyó vagy csak úgy akarják beállítani?
Tényleg semmi hír semmiről most.
Nem egy történelmi zakó miatt, hanem zsinórban a harmadik után.Barca_10 írta: ↑2020.08.26. 12:46:11azt azért remélem vágjátok hogy egy olyan ember miatt akartok bőgni és eret vágni aki egy történelmi zakó után mond egy sziát, ingyen akar elmenni miközben szerződése van, nem tetszik neki hogy a pajtiját kiteszik-aki nem ide való már-emellé a szurkolók elé sem állt ki bocsánatot kérni a gyalázatos teljesítményért inkább kiküldte Piquét. Értem én hogy az elnök egy fszkalap de ezzel a húzással kb bebizonyította hogy semmibe veszi a klubot.