2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
gránit írta: ↑2020.08.26. 20:34:10Arról nem is beszélve, hogy miféle "eredmények" jöttek '97 után, ami egy Messi-kalibernek megfelel??? Volt, hogy utolsóként estünk ki a BL-csoportkörből, Rijkaard érkezéséig esélyünk nem volt a BL-győzelemre. A Barcának meg nem azzal kell foglalkoznia egy transzfer során, hogy mi a realitás. Nem kívülállóként, harmadik félként kell igazságot tennie, hanem a saját szemszögéből minden transzferből a lehető legtöbbet ki kell csikarnia. Felőlem átalakulhat az egész sportág jótékony alapon - például amerikai mintára átállni az embert csak emberre cserélő gyakorlatra, véget vetve a játékosokért való pénzkifizetéseknek, amit teljes mértékig támogatok, esztelen pénzek áramlanak már a labdarúgásba és rekednek meg, keringenek körbe-körbe a sportág belterjes kelepcéjében, miközben ezt a pénztömeget jóval értelmesebb társadalmi célokra is el lehetne költeni -, de az nem fair, hogy csak a Barcelona játssza a jótékonysági intézmény szerepét. Vagy az egész sportág alakuljon át, vagy fizettessük csak meg a City-vel a kőkemény kivásárlási árat.
Ez igaz, jövőre ingyen kisétálhatna. A jelenlegi ingyen távozásos verzió viszont röhej. Meg kell szorongatni a City-t vagy bárkit, aki bejelentkezik érte, amennyire csak lehet. Főleg, hogy Suárezt is pótolnunk kell. A barter-lehetőségek is jól jöhetnek, mert ha sok pénzt kapunk, bárkit is veszünk, az adott csapat az egekbe emelné az árat. Ez történt a Neymar-transzfer után is. Kaptunk 222 millió eurót, innentől kezdve mindenki tudta, hogy a Barcelona megfejhető, Dembelé árát is a csillagok egekbe emelte a Dortmund. Pénz+barter, amivel jól járnánk. Hosszú távon valóban jobban járnánk, mint egy motiválatlan szezonnal, majd ingyen távozással, így az se érdekünk, hogy egyáltalán ne legyen transzfer. De meg kell szorongatni őket, akárki is jelentkezik be érte.LG írta: ↑2020.08.26. 21:21:50Azért azt ne feledjük, hogy jövőre mindenképp ingyen mehetne, szóval azért olyan nagy megfejést semmikép nem várhatunk. Ha itt maradna 1 évig sértődötten, motiváció nélkül jó nagy fizetésért, jövőre meg menne ingyen, addig folyamatosan állna a bál a csapat körül, hát ez sem lenne jó senkinek.gránit írta: ↑2020.08.26. 19:40:40Keményen meg kell fejni azt a csapatot, amely ki akarja vásárolni Messit a szerződéséből. Van egy kivásárlási ára, amit nyilván senki nem tudna kifizetni, így bátran lehet játékosokat a pénz mellé pluszba elkérni, így akár már a következő szezonban is vállalható csapatunk lehetne. Főleg annak tudatában, hogy Suárez is menni fog. Neki is meg kell kérni az árát, ha már itt tartunk.
Azért azt ne feledjük, hogy jövőre mindenképp ingyen mehetne, szóval azért olyan nagy megfejést semmikép nem várhatunk. Ha itt maradna 1 évig sértődötten, motiváció nélkül jó nagy fizetésért, jövőre meg menne ingyen, addig folyamatosan állna a bál a csapat körül, hát ez sem lenne jó senkinek.gránit írta: ↑2020.08.26. 19:40:40Keményen meg kell fejni azt a csapatot, amely ki akarja vásárolni Messit a szerződéséből. Van egy kivásárlási ára, amit nyilván senki nem tudna kifizetni, így bátran lehet játékosokat a pénz mellé pluszba elkérni, így akár már a következő szezonban is vállalható csapatunk lehetne. Főleg annak tudatában, hogy Suárez is menni fog. Neki is meg kell kérni az árát, ha már itt tartunk.
Így már világos,de ez mondjuk képtelenség. Mindkét oldalról nézve. Meg annyira nincs is szükségünk KDB-re. Jézuska viszont kellene, ha már Lajost likvidálták.daffy írta: ↑2020.08.26. 20:16:44Én arra gondoltam,hogy ha Suarez helyére feltolot Grízest,akkor Messi helyett jobban járna a csapat KDB-nel,mint Jesussal. ÉS mivel 4 év van köztük,ráadásul úgy,hogy Messi 33,így semmiképp sem gondolom reálisnak,hogy még a City adjon pénzt KDB mellé. Így jött ki nálam a Messi(+zseton) = KDB üzlet,melybe nyilván a Manci(ty) nem fog belemenni.hau30 írta: ↑2020.08.26. 20:03:43Bocs, de ezt most nem vágom. Én azt mondtam, hogy Messi=Jézuska+kb.100 milla. Te meg azt, hogy Jézuska=Messi+zseton??? Mindenképp elmegy. Valami konszenzus kell. Nyilván nem lehet 222 felett eladni, mert tényleg top szinten max.2-3 év,de bagóért nem hinném, hogy odaadják. Főleg úgy nem, hogy üres a kassza.
Én arra gondoltam,hogy ha Suarez helyére feltolot Grízest,akkor Messi helyett jobban járna a csapat KDB-nel,mint Jesussal. ÉS mivel 4 év van köztük,ráadásul úgy,hogy Messi 33,így semmiképp sem gondolom reálisnak,hogy még a City adjon pénzt KDB mellé. Így jött ki nálam a Messi(+zseton) = KDB üzlet,melybe nyilván a Manci(ty) nem fog belemenni.hau30 írta: ↑2020.08.26. 20:03:43Bocs, de ezt most nem vágom. Én azt mondtam, hogy Messi=Jézuska+kb.100 milla. Te meg azt, hogy Jézuska=Messi+zseton??? Mindenképp elmegy. Valami konszenzus kell. Nyilván nem lehet 222 felett eladni, mert tényleg top szinten max.2-3 év,de bagóért nem hinném, hogy odaadják. Főleg úgy nem, hogy üres a kassza.
Az én nézőpontomból (mindig is játékospárti voltam )nézve ,sajnos a legtöbben a klub , és saját egója szemszögéből közelítitek meg Messi (?) döntését , a háttérinformációk csaknem teljes hiányával.Chino írta: ↑2020.08.26. 16:51:39Tiszteletben tartom és elfogadom a véleményed, de ez a hsz elég sok ponton sántít, ami pedig engem illet legyen valaki bármilyen jó játékos semmiképp nem nőhet egy klub fölé, nincs joga azt csinálni amit akar, főleg annak fényében hogy a klub gyakorlatilag folyamatosan az ő kívánságait leste, számos olyan dologba volt beleszólása, amibe egy JÁTÉKOSNAK nem szabad. A Pool és a Roma elleni kudarcba pedig nem korrekt dolog áldozati bárányként beállítani, mert mindkét esetben az egész CSAPAT vallott kudarcot, Messivel együtt.vargazoli írta: ↑2020.08.26. 16:06:08
Az elmúlt 15-16 év a világ focijában számomra a Barclonáról szólt, illetve Messiről, aki nélkül a csapat talán az A.Madrid, vagy a Sevilla szintjén lenne.
A Barcából, a csodageneráció, de leginkább Messi csinált világmegváltó csapatot.
Szerettem Xavit Iniestát, Puyolt a nagy szívéért, de Messi nélkül sosem nyertek volna se bajnokságot, BL-t meg főleg nem!
Ezek után ez az ótvaros vezetés, szétverte a csapatot, lejtő aljára taszította őket.
Messi az utolsó utáni pillanatig kitartott. Sokszor elmehetett volna 26-32 éves kora között, de ő maradni akart.
Most viszont már 33 éves!! Lelassult, kiismerték, és bár még mindig Ő a legjobb, ezekkel a mellette kiöregedő, és főleg a kaotikus igazolásokkal hozott eladott kicserélt, kölcsönadott fiatal, öreg, mégöregebb játékosokkal más ő sem tudott mit kezdeni.
Hát ezért van joga azt csinálni amit akar!
Az, hogy elmehetett volna tény, de ezt az időszakot a Barca uralta, itt voltak barátai, szinte minden évben esélyesként indultak nemzetközi porondon, amiben nyilván hatalmas szerepe van, de ehhez játékostársak, edző stb. is kell.
Kicsit hasonló a helyzet mint ahogy emlékszem anno '97-ben, amikor Ronaldo eligazolt (ráadásul ott is a vezetőséggel való össszetűzés volt a lavina indítója), mégis jöttek az eredmények. (az, hogy milyen körülmények között az jelen esetben mellékes) Nyilván nem volt akkora legenda, de a csapatot legalább annyira, ha nem jobban húzta, mint most Messi.
Bocs, de ezt most nem vágom. Én azt mondtam, hogy Messi=Jézuska+kb.100 milla. Te meg azt, hogy Jézuska=Messi+zseton??? Mindenképp elmegy. Valami konszenzus kell. Nyilván nem lehet 222 felett eladni, mert tényleg top szinten max.2-3 év,de bagóért nem hinném, hogy odaadják. Főleg úgy nem, hogy üres a kassza.
Hát,a realitás szerintem nem a pénz+de bruyne,hanem a pénz+messi. Leoban van kb 2 év.
visca el barca írta: ↑2020.08.26. 19:14:46Gabriel Jesus + 100 millió nagyjából korrekt lenne. Abból meg lehetne még venni 2 aránylag jó játékost oda ahova Koeman akar.
Ha megy, menjen minél előbb és szép csendben. Én csak ennyit akarok.
Én is inkább a de Bruyne + 100-at mondanám. Egyébként a city-nek állítólag 300 milliója van nyárra, akkor mehet 200 + Garcia is.daffy írta: ↑2020.08.26. 19:16:15De Bruyne lenne jó helyette,csak őt meg miért adná ugye el a city? Viszont Messivel ütnék egymást a pályán.visca el barca írta: ↑2020.08.26. 19:14:46Gabriel Jesus + 100 millió nagyjából korrekt lenne. Abból meg lehetne még venni 2 aránylag jó játékost oda ahova Koeman akar.
nem tudtad, h itt mindenki legalább 20 éve Barcás, aztán a fórum 90%-a lelép a BL-égések után?barca_bome írta: ↑2020.08.26. 18:57:04Amúgy nyugodtan bannoljatok, de ami itt megy tegnap óta az kritikán aluli. Hirtelen annyi nagy 20 éve Barcás lett itt
De Bruyne lenne jó helyette,csak őt meg miért adná ugye el a city? Viszont Messivel ütnék egymást a pályán.visca el barca írta: ↑2020.08.26. 19:14:46Gabriel Jesus + 100 millió nagyjából korrekt lenne. Abból meg lehetne még venni 2 aránylag jó játékost oda ahova Koeman akar.
Nem venné be. Ha kicsit visszalapozol, ott le is írtam,hogy a legrosszabb forgatókönyv, ha ezért lemond a vezetőség és akkor ő marad...daffy írta: ↑2020.08.26. 15:47:03Amúgy bevenné a gyomrotok-mint Barca szurkolók-azt,hogy ha valamilyen megoldás születik és Messi marad? Akár Barto lemondásával,akár új szerződéssel,akár a haverok maradásával,bármivel. Az 2 dolgot jelentene szerintem: 1. Messi nagyobb a klubnál hivatalosan is, 2. a klub letolt gatyával pucsít neki. Ezzel a nagy nyilvánossággal nálam már nem lenne tisztességes visszaút. (jegyzem itt meg,hogy Messi vélhetően nem hagyta rá ennek intézését az okosabbakra,mert ez el lett tolva így).
Ugyan egyik játékost sem kedvelem,de azt szeretném,ha a Juvéba menne a City helyett és összeállna Ronaldoval (nyilván nem fog).
Chino írta: ↑2020.08.26. 16:51:39Tiszteletben tartom és elfogadom a véleményed, de ez a hsz elég sok ponton sántít, ami pedig engem illet legyen valaki bármilyen jó játékos semmiképp nem nőhet egy klub fölé, nincs joga azt csinálni amit akar, főleg annak fényében hogy a klub gyakorlatilag folyamatosan az ő kívánságait leste, számos olyan dologba volt beleszólása, amibe egy JÁTÉKOSNAK nem szabad. A Pool és a Roma elleni kudarcba pedig nem korrekt dolog áldozati bárányként beállítani, mert mindkét esetben az egész CSAPAT vallott kudarcot, Messivel együtt.vargazoli írta: ↑2020.08.26. 16:06:08
Az elmúlt 15-16 év a világ focijában számomra a Barclonáról szólt, illetve Messiről, aki nélkül a csapat talán az A.Madrid, vagy a Sevilla szintjén lenne.
A Barcából, a csodageneráció, de leginkább Messi csinált világmegváltó csapatot.
Szerettem Xavit Iniestát, Puyolt a nagy szívéért, de Messi nélkül sosem nyertek volna se bajnokságot, BL-t meg főleg nem!
Ezek után ez az ótvaros vezetés, szétverte a csapatot, lejtő aljára taszította őket.
Messi az utolsó utáni pillanatig kitartott. Sokszor elmehetett volna 26-32 éves kora között, de ő maradni akart.
Most viszont már 33 éves!! Lelassult, kiismerték, és bár még mindig Ő a legjobb, ezekkel a mellette kiöregedő, és főleg a kaotikus igazolásokkal hozott eladott kicserélt, kölcsönadott fiatal, öreg, mégöregebb játékosokkal más ő sem tudott mit kezdeni.
Hát ezért van joga azt csinálni amit akar!
Az, hogy elmehetett volna tény, de ezt az időszakot a Barca uralta, itt voltak barátai, szinte minden évben esélyesként indultak nemzetközi porondon, amiben nyilván hatalmas szerepe van, de ehhez játékostársak, edző stb. is kell.
Kicsit hasonló a helyzet mint ahogy emlékszem anno '97-ben, amikor Ronaldo eligazolt (ráadásul ott is a vezetőséggel való össszetűzés volt a lavina indítója), mégis jöttek az eredmények. (az, hogy milyen körülmények között az jelen esetben mellékes) Nyilván nem volt akkora legenda, de a csapatot legalább annyira, ha nem jobban húzta, mint most Messi.
+1 köszi, hogy leírtad helyettem!gránit írta: ↑2020.08.26. 18:33:25Szó sem lehet róla, hogy a szerződés lejárta előtt ingyen elvigyék. 700 millió euró a kivásárlási ára, lehet fizetni. Vagy ha a kedves ügyfélnek nincs ennyi pénze, be lehet vonni bartel-elemeket is a transzferbe, a City például ideadhatja még a kezdő csapatának kb a felét, vagy többet, attól függően, hogy mennyit tud fizetni.
Vagy minden csapat legyen jótékonysági intézmény, vagy a Barca se legyen az. Elég volt már abból, hogy nekünk mindenkiért mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, még egy Csirginszkíjért is vagy 20 millió eurót fizettünk - ami 11 éve még nagy pénznek számított -, miközben mi mindenkinek bagóért adunk oda mindenkit. Menni akar a szerződésének vége előtt? OK, ott a kivásárlási ára, tessék kifizetni.