2020.09.04. 16:31:00
Azt hiszem elég nagy Messi fan vagyok, de kicsit nekem csalódás most ez az ember. Úgy gondolom a kismillio szponzorált insta postja mellé befért volna egy szép köszönöm új célokat keresek stb. valami és rögtön egy ellensége nem lett volna, sikerült egy jelentős hányadát Barcásoknak maga ellen fordítani. Kicsit ilyen kisiskolás visszahúzodó meguszos ez a story. Emlékszem van egy videó Maradona és talán Pelé beszélgetnek róla, Maradona elmondja nem egy nagy karakter az ember, pályán a legjobb (szvsz nála is jobb) de mint ember...
Na mindegy igazábóltényleg megérdemelte a jogot döntsön saját sorsáról, de egyetlen posztal sztm már másik klubba lenne rég. Mert hát jogilag egyértelmű, ha van egy dátumod a másik féllel, azt egyoldalúan Te nem értelmezheted másként mert máskor ér véget a szezon, már akkor jelezni kellett volna, legalább az opciót kitolni, ezek szerint mégis csak hirtelen meghozott döntés volt ez, és ilyenre már volt példa khm khm Argentin válogatottság...
Akárhogy is most úgy érzem Barto megleckézetni és vhol meg is értem, nem igazán tudok senki oldalára állni, az egyik szisztematikusan leépítette a csapatot, a másik minimális dolgot nem tesz meg olyan szurkolókért, akik idegenbe pénzt időt és terhet nem sajnálva mentek skandálni a nevét.
Én úgy gondolom most már menjen és sztm ez is lesz, hiszen ez a legjobb megoldás, Barto kivérezteti megtöri aztán eladja, bár amilyen bohóc az elnök képes börtönbezárni és tönkrevágni Barca utolsó értékét is, most még menthető a szitu, egy szép búcsú üzenet, szuper 16 szezon csak köszönettel tartozunk, nem kell újabb Figo vagy pereskedő Ney utód, ez elmúlt csak szépen csendben el kell vállni.