Ja, jött Ramos az elmebajával. Szerintem 0-1-es állásnál akart valami jóleső érzést, ezért lekönyökölt valakit, aki épp arra járt.NovaProspekt írta: ↑2020.09.05. 15:25:33
viszont nem vmi gyors szélsőnek, ellenben elég jól támadja a kaput, fejjel is (most is gólt fejelt a spanyoloknak, bár vmiért érvénytelenítették). fantázia lehetne ott is benne, kipróbálni ki lehetne mindenképp, én nem is tartom olyan hülye ötletnek.
ez a szezon sztem pont jó lesz ilyen bohóckodásokra, már úgyis elcsesztük az évet már az elején a Messi-üggyel meg az amigok felbosszantásával.
Amúgy igen, nem lassú, de nem is szélvészgyors. Eddig jól teljesített onnan, pont ugyanúgy jön befelé, mint Messi, igazából a tükörképének tűnik. A kaput tényleg jól támadja, és nincs benne félsz, elvállalja a lövőhelyzeteket, és többségében be is vágja. Lehet, hogy csatárként is jó lesz, egy próbált megér. Csak ráívelgetni nemigen lehet majd a fizikuma miatt, azért szerintem semmiképp sem ez a posztja, akkor már inkább hamis kilences lehetne. De ennek ellenére beválhatna ott, csak nem látom, miért nem kéne inkább oda egy vérbeli csatár.