2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyetértek. Mai fociban minimum 3 kp kell, abból is 2 melós, és a három támadóból 2nek rendszeresen be kell segítenie a védekezésben.
Hát nem tudom Flick mennyit Fifázik de egy Goretzka-Thiago páros taknyosra sz..... minket és 8 lett a vége. Előtte 4 támadóval.
azért mert egy arturo vidal jobb számokat hozott egy diszfunkcionális barcában, mint wijnaldum a világ egyik legjobb csapatában.Varatrix írta: ↑2020.09.08. 08:04:38De miért kell úgy kezelni a hollandot, mintha a frissen feljutó Leeds cserejátékosa lenne? Értek én sok mindent, hogy nem erre az igazolásra vágyott valaki, vagy éppen ha Thiago neve bárhova odakerül, akkor mindenkinek annyira nedves a bugyija, hogy már más nem is érdekli, de azért na. Stabil játékperceket hozott, mind a klubjában, ami amúgy európa jelenleg egyik legerősebbje, mind a válogatottban. Nem kutyaütő a gyerek!
Amit láttam belőle, halottam, vagy olvastam róla, nem ő lesz a szines ceruza a csapatban, de hiányzik belőle a hektikusság, egy stabil játékost nyerehetünk vele! Egy kérdés, hogy Rakitic, vagy inkább Paulinho féle élet úttal, már az elnökválasztás miatt?
Ne legyenek illúzióink, attól hogy h rájöttünk 5 év után h fiatalítani kéne a kezdőben is a kulcs posztokon is, és ez esetleges el is indul még nem fogjuk ezt 1 hónap alatt lezongorázni és kiküldeni az ifi csapatot pl. egy Villareal ellen! Ha csak Barto nem küldd egy hivatalos emailt a mesternek h idén az eredmény nem számít !
Ilyen keret mellett értelmét veszítené minden ami elvileg a változás miatt indult.....egyelőre nagyon fiktív Thiago is, és egy fecske nem csinál nyarat....
Szerintem is maradhatott volna így már. Félidőkre válthatták volna egymás a francia szupersztárunkkal, ha már ennyire itt akarják tartani. Griezmann félideje kicsit jobb lenne elöl letámadásban, Suarez meg egy félidőben is lövögetné a gólokat. Griezmann esetében nem sajnálnám a nem poszton játszatást, mivel eleve nem ott fog játszani.MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.09.08. 11:18:59Ha nem hozunk rendes 9-est hanem az lesz a terv hogy Grizi/Fati lesz a 9-esünk akkor inkább maradjon itt Lajos még az is jobb megoldás.
Depayt támogatom, a Lautaro pénzből kijönne a Depay+Thiago+Wijnaldum csomag, egy kicsit még kaparnak aztán a 20 milliót is elő tudják teremteni Garciára és készen vagyunk, már csak eladások kellenek.
Az meg mindent elmond a mai vezetőségről(bár a hírek szerint most kivételesen őt akarjuk) és a csapat helyzetéről ha a piacra került Thiagot nem mi hozzuk el hanem a Liverpool, mi meg egy Wijnaldum-féle játékost veszünk helyette, pár éve ha ilyet hallunk azt hinnénk hogy ez csak egy párhuzamos univerzumban történhet meg.
És az mit mond el, ha idehozzuk Thiagot, pedig a szabadkezet kapott edzőnk kifejezett kérése, hogy ne őt hozzuk ide?MessiNeymarSuarez írta: ↑2020.09.08. 11:18:59Az meg mindent elmond a mai vezetőségről(bár a hírek szerint most kivételesen őt akarjuk) és a csapat helyzetéről ha a piacra került Thiagot nem mi hozzuk el hanem a Liverpool, mi meg egy Wijnaldum-féle játékost veszünk helyette, pár éve ha ilyet hallunk azt hinnénk hogy ez csak egy párhuzamos univerzumban történhet meg.
+1bence0330 írta: ↑2020.09.08. 10:39:02Ha abból indulunk ki, hogy Suarez tényleg megy, és kellene egy 9-es, akkor valaki tényleg kell. Vannak támadóink a szélre bőven, de egyik sem 9-es. Fati átnevelésére húzom a szám nagyon, egyrészt szerintem a közel Messi-szintű cselezőképessége nem kapna olyan szerepet, másrészt ha valaki fiatalon végig szélső támadót játszik, akkor arra rendezkedik be az ösztöne, a reflexei. Coutinho is ritka rossz volt szélső támadóként, mert sosem játszott ott, Griezmann szintén. Játszassuk már ott, ahol eddig is jó volt, a posztján, Messi tükörképeként. Nem mondom, hogy nem lehetne jó 9-es is, de szerintem mindig jobb lenne balról indulva.Barca_10 írta: ↑2020.09.08. 10:16:33Depay minek nekünk? Fatival egy poszt, inkább rá kéne építeni. Griezmann-t szívem szerint eladnám mert nem ide való, de a csávó sosem sérült ellentétben a másik franciával aki ide való lenne, de ezt a Depay bizniszt nem tudom hova tenni jelenleg. Inkább költenék a lóvét egy Alaba-Thiago pakkra, szép boostot kapna a keret tőlük és Alba is mehetne a kispadra végre. Lautarot meg ne, lőtt 3 gólt ennyit Bajner is eltett a Dortmund2-ben. Ott lett volna Werner apróért, totál nem értem miért nem hoztuk el kivásárlási áron, persze nem vagyunk olyan vonzóak mint 7-8 éve, de egy próbát megért volna.
Szóval egy 9-es mindenképp kéne, hiába a szélsőtámadó-túltengés. És arra azért Depay elég jó, természetesebb 9-es sokkal, mint itt bárki. De mondjon valaki jobbat, aki igazolható is és nem 100+M...
Azzal én is egyetérténék, hogy több támadó nem kéne, de a 9-es hely abszolút nem megoldott. Szélsőből tényleg túl sok van.
Ha abból indulunk ki, hogy Suarez tényleg megy, és kellene egy 9-es, akkor valaki tényleg kell. Vannak támadóink a szélre bőven, de egyik sem 9-es. Fati átnevelésére húzom a szám nagyon, egyrészt szerintem a közel Messi-szintű cselezőképessége nem kapna olyan szerepet, másrészt ha valaki fiatalon végig szélső támadót játszik, akkor arra rendezkedik be az ösztöne, a reflexei. Coutinho is ritka rossz volt szélső támadóként, mert sosem játszott ott, Griezmann szintén. Játszassuk már ott, ahol eddig is jó volt, a posztján, Messi tükörképeként. Nem mondom, hogy nem lehetne jó 9-es is, de szerintem mindig jobb lenne balról indulva.Barca_10 írta: ↑2020.09.08. 10:16:33Depay minek nekünk? Fatival egy poszt, inkább rá kéne építeni. Griezmann-t szívem szerint eladnám mert nem ide való, de a csávó sosem sérült ellentétben a másik franciával aki ide való lenne, de ezt a Depay bizniszt nem tudom hova tenni jelenleg. Inkább költenék a lóvét egy Alaba-Thiago pakkra, szép boostot kapna a keret tőlük és Alba is mehetne a kispadra végre. Lautarot meg ne, lőtt 3 gólt ennyit Bajner is eltett a Dortmund2-ben. Ott lett volna Werner apróért, totál nem értem miért nem hoztuk el kivásárlási áron, persze nem vagyunk olyan vonzóak mint 7-8 éve, de egy próbát megért volna.
Hát a sport.es hozta le, de a Lyonnál nincsenek meggyőződve hogy Umtiti megfelelő állapotban lenne, meg ugye a magas fizuja is hátráltató tényező.
Az olasz csapatoknál meg van határozva hogy egy átigazolási szezonon belül csak 2 nem EU-s játékost igazolhatnak. Ez a Juve részéről már megtörtént Arthur és Weston McKennie (amerikai) személyében, így már csak EU-s játékosokat igazolhatnak. Suárez felesége amúgy olasz állampolgár, de neki is kell tennie egy olasz állampolgári vizsgát ahhoz hogy igazolható legyen. Ez a héten megtörténik elvileg.visca el barca írta: ↑2020.09.08. 06:37:31Valaki tudja mi ez a mizéria, hogy lajosnak olasz utlevel kell ahhoz h a juveba igazoljon?
A topikjába írtam már erről, ennyi nagyjából. Így önmagában nem fogadják el, hanem kell egy jelképes vizgát tennie, amire úgy hivatkozott a spanyol média, hogy egy "kis vizsga".csababarca írta: ↑2020.09.08. 07:24:18valami olyasmi, hogy neki van olasz állampolgársága, de nem Olaszo.-ban szerezte meg, így ők nem fogadják el.wtf.
nem tudom, valami ilyesmit olvastam.
De miért kell úgy kezelni a hollandot, mintha a frissen feljutó Leeds cserejátékosa lenne? Értek én sok mindent, hogy nem erre az igazolásra vágyott valaki, vagy éppen ha Thiago neve bárhova odakerül, akkor mindenkinek annyira nedves a bugyija, hogy már más nem is érdekli, de azért na. Stabil játékperceket hozott, mind a klubjában, ami amúgy európa jelenleg egyik legerősebbje, mind a válogatottban. Nem kutyaütő a gyerek!
valami olyasmi, hogy neki van olasz állampolgársága, de nem Olaszo.-ban szerezte meg, így ők nem fogadják el.wtf.visca el barca írta: ↑2020.09.08. 06:37:31Valaki tudja mi ez a mizéria, hogy lajosnak olasz utlevel kell ahhoz h a juveba igazoljon?