2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
evertonban megbukott a pali, majd biztos nálunk nem fog, főleg a mostani körülmények között. jövőre már nem ő lesz az edző, ha tippelnem kéne, pont ezért nem kéne teljes szabad kezet kapnia, hogy aztán jövő ilyenkor az ő embereit kelljen kukázni.Nero. írta: ↑2020.09.08. 23:40:01Erdekes ez a Wjandalum-Thiago vita... Ugye egyertelmu hogy mi kit szeretnenk itt, es mint szurkolok egyertelmunek tunik hogy kit tartunk jobb jatekosnak, melyik tipisu jatekosra lenne inkabb szukseg.
Viszont a masik oldalt meg ugye arrol volt szo, hogy ugy kellene mint regen hogy az edzo donti el hogy kit akar es kit nem, kvazi teljes bizalmat szavaznak neki.
Na most legyen az amit Koeman akar? De ki tudja, hogy tenyleg jo edzo-e. Az elozo klubjai nagyreszetol elzavartak, es konnyen lehet hogy csak azert mert klub elegenda.
Nem is neked írtam, hanem Iniesta68 kollégának, aki ingyen engedné ezt a hármast.csababarca írta: ↑2020.09.08. 21:39:08Azt én se írtam hogy ingyen kellene elengedni, sőr azt se hogy engedjük el.MatyiG írta: ↑2020.09.08. 21:14:23Nem mondtam, hogy világklasszis Lenglet, de ingyen elengedni, elég nevetséges kijelentés. Busira és SR-re már nem reagálok, fölösleges, de ez új volt.
Bezzeg Araujo és Todibo, mert ők fiatalabbak és gyorsabbak, ami ugye a legfontosabb.Az már nem számít, hogy Todibo a Schalkéban sem tudott fix kezdő lenni, és mentek el meccsek rajta.
![]()
Csak azért kezeljük a helyén, baromi messze van egy csúcs Piquétől vagy Umtititől.
De îgy is jó lehetne nekünk, ha lenne egy csúcs Piqué/Umtiti mellette.
Jah mellesleg, azt sem írtam hogy Todibo vagy Araujo jobb lenne.
De ha már bepróbálkoztál a számba adni hogy ezt mondtam/írtam, akkor jah, a gyorsaság egy védőnél sem hátrány, bár ők sem villámléptűként élnek a fejemben.
Sr/Busi kettősre én sem reagálnék a helyedben.
Nem mosdatni akarom a középpályát, de igenis számít a +2 ember, letámadásban főleg. Mi nem egy olasz csapat vagyunk (remélhetőleg nem is leszünk azok), akik be tudnak állni bunkerbe, és 10 percig bámulni, hogy az ellenfél járatja a labdát. Tavaly sok meccsen előjött ez, főleg kiscsapatok ellen, letámadni nem tudunk, mert ahol le kellene, ott mindig Messire/Suarezre jött volna ki a 10méteres sprint, amivel megzavartuk volna az ellenfelet, hogy ész nélkül kivágják a labdát. Kicsik ellen simán belefért, ott nem volt mérvadó, mert cseréba eltettek 2-2 gólt, és mindenki dicsérte őket, hogy megint megmutatták a klasszisukat. Csak aztán ne sírjunk, hogy a játékunk olyan amilyen, SZERINTEM akkor volt élvezetes a játékunk legutoljára, mikor működött a letámadás, és az ellenfél térfelén tudtunk labdát szerezni.csababarca írta: ↑2020.09.08. 20:33:24Jah mert csak Messi nem védekezik, amúgy a többiek védőmunkája teljesen rendben van.
Könyörgöm a full középpályánk képtelen védekezni, futhatna előttük 3 letámadó támadó is, akkor is bukna rajtuk a dolog.
Azt kell rendbe rakni, utána lehet a támadókat is bevonni.
Volt, nem is olyan régen egy Xavi,Busquets,Iniesta középpálya, egyik sem volt egy Kanté, viszont előttük volt egy sokat szidott Pedro/Villa/Henry/Sanchez, akik kompenzálták ezt, és úgy hajtottak, mintha nem lenne holnap.futhatna előttük 3 letámadó támadó is, akkor is bukna rajtuk a dolog.
Azt én se írtam hogy ingyen kellene elengedni, sőr azt se hogy engedjük el.MatyiG írta: ↑2020.09.08. 21:14:23Nem mondtam, hogy világklasszis Lenglet, de ingyen elengedni, elég nevetséges kijelentés. Busira és SR-re már nem reagálok, fölösleges, de ez új volt.
Bezzeg Araujo és Todibo, mert ők fiatalabbak és gyorsabbak, ami ugye a legfontosabb.Az már nem számít, hogy Todibo a Schalkéban sem tudott fix kezdő lenni, és mentek el meccsek rajta.
SR-t vagy Busquets-et nem akarják bevonni az üzletbe? Ha van a földön bárki, akinek kellhetnének, az Pep. Főleg Busit nem szeretném a keretbe látni, rendes fóbiám lett már.Titinho írta: ↑2020.09.08. 20:52:17Òscar Grau already called Manchester City to make a first offer of 10M for Eric Garcia. Manchester City said no and they're willing to accept 15M-18M (via @orioldomenech)
Ma lehetett olvasni hogy felvesszük a kapcsolatot a Cityvel Garcia ügyében, most meg ez jött ki, bár csak újságírói infó, de hátha.
Ez viccnek jó volt, de azért azt is tegyük hozzá hogy már nem a Busi-Rakitic-Vidal kp-val fogunk kiállni pl egy BL meccsen.annyit tennék hozzá még, hogy a németek kondiban is mindenki fölé emelkedtek, ha kell 90 percig presszingelnek. nálunk 20 perc után a teljes kp a hátsóján veszi a levegőt.
ez így önmagában nem nagy érdem. szerintem nagyon messze van a legfelső polctól, 18/19-es szezonban pl folyamat abból élt, hogy pique javítgatta a hibáit, és hát láthattuk idén, hogy ahogy visszaesett gerard a francia teljesítménye nagyot zuhant. umtiti amíg nem ment szét a térde, sokkal jobb volt.
Ez a vakok között félszemű tipikus esete.
Senki nem tud 90 percet letámadni.Ők sem.
Pontosan. Nálunk egyedül Griezmann az, akinek a védelmi munkája elég lenne hozzá. A másik három támadónkon, főleg ugye Messin elbukna a dolog. És még valami: a Bayernnek rohadt jó szélső védői vannak! Nálunk is ígéretesebb lenne a dolog egy csúcs Alves-Abidal/Alba duóval, de nagyon nem ez a jelenlegi helyzet.
Dehogynem, esze ágában sincs máshová igazolni:
Mondjuk igen, de ezt Koeman is tudja. A holland válogatottnál is használta ezt a felállást, máshogyan nem működik ez a taktika.
Nem tudhatjuk hogy ez a tengely marad Koemannál is. Ehhez gyors játékosok kellenek, ami valljuk be a két szélen eléggé megvan főleg Semedo személyében, valamint nálam alapból kezdő vagy 1. számú csere hátvéd lenne Araujo, aki a Liga leggyorsabb játékosa volt a tavalyi szezonban. Nem harmadosztály...La LigaEz önmagában teljesen rendben is lehene, csak amíg egy Piqué-Lenglet-Alba tengely van hátul, addig ennek az egésznek semmi értelme nincs.
Azért úgy más a helyzet, hogy ott 10 mezőnyjátékos letámad/védekezik, ha kell, nálunk meg a legideálisabb esetben is csak 9. Nem beszélve arról, hogy Puig vagy Coutinho mezőnymunkája össze sem hasonlítható Müllerével a pálya közepén.
Ez önmagában teljesen rendben is lehene, csak amíg egy Piqué-Lenglet-Alba tengely van hátul, addig ennek az egésznek semmi értelme nincs.