MesQueUnClub írta:Az is nyilván közrejátszott, de az addigiak alapján érthetőbb lett volna ha Vidalhoz nyúlnak inkább aki többet játszott a szezonban, a nullkilométeres horvát helyett.
A nullkilométeres horvát azért nullkilométeres, mert van egy teljesen homály balek a padon, aki azt sem tudja, hogy mit csináljon. Világbajnoki ezüstérmes, rendes gyerek ül tök nonszensz módon a padon, mert ánusz van az edzőnk agya helyén.. Megvan a meme, amikor beküldte Rakétát valamelyik BL meccsen, és azt mondja Rakiticsnek, hogy "Tell Messi I say hi."? - pontosan így néz ki taktikailag ez a pojáca.
Mint Vidal, mint Rakitics eszméletlen fontos kiegészítőemberek, és mindkettő máshogy hasznos, vagy más miatt lóg inkább ki a lábuk. Nálam a mérlegük abszolút 50-50%, nem tudom, hogy kit tartanék meg, de az biztos, hogy akármelyik is menne el, azt egy értő stáb többszöri kommentálása után engedném csak el. Már pedig ilyen jelenleg nem hiszem, hogy ül a pad környékén, mert gondolom Valverde a saját embereit ülteti pozícióba. Vagy Barto, a másik nagy mágus.
Bárhogy is, sajnálom, hogy megy, mert kedveltem, de megértem. Nálunk az összes paraszt komoly emberré érik, Ibra, Masch és Vidal is, ilyet komolyan mondom, hogy nem láttam még. De az biztos, ha egy picit is lenne beleszólásom, személyzeti kérdésekben olyannyira pakolnám ki először Ernestót a kapu elé, hogy egy hanyag, dohányzó és kezet nem mosó szertáros bácsi is előbb maradna, mint ez a kontár.