2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fogalmam sincs ki ez a srác, én eddig annyit láttam, hogy nagyon gyors. Ami nem hátrány egy futballistánál. Ha legközelebb játszik, majd jobban figyelem és írok róla pár mondatot.Forcabarca73 írta: ↑2020.10.02. 19:05:21Nem értem, hogy mit láttok Trincaoban? Celta elleni meccsen akárhányszor labdát kapott úgy futott mint egy bekötött szemű ló. Beleszaladt a védőkbe, azt se tudta hol van a csávó. Egy értelmes labdaérintése nem volt a gyereknek!
Pont azért cserélném Martialra, mert ő már inkább csatár, az egész tavalyi szezonban középcsatárt játszott. Szélsőkkel jól állunk, ezért tavozna egy, Dembi személyében és érkezne egy ék. Martialnal vannak jobb csatárok, de nem meg szerezhetőek, Depayt meg nem gondolom jobbnak, és ő inkább szélső.Barcahun írta: ↑2020.10.02. 17:45:05Én nem hoznék szélsőt. Trincao és Fati annyira jók, velük max Messit (aki szeret szélen lenni) és Coutit rotálnám, mert Grizinek továbbra is helyet kell vhol adni, és ha jön egy csatár ez így jó is megvagyunk, Dembi meg ha nem sérült játsszon, mert tehetséges és jó, jobb mint Martial csak nem bevethető, mentalitása olyan amilyen, mikor pályán volt leszámítva, hogy Liverpool meccset lezárhatta volna tényleg nem volt rossz.barca0417 írta: ↑2020.10.02. 16:10:46Haa már Dembele menne a Unitedbe, nem lehetne Martialra cserélni? Ő is szélső is volt, de középcsatár poszton sem elveszett. Elég gólerős, technikás játékos. Depay nem igazán 9 es, az a bajom vele. Amúgy nem rossz a holland, de ha 1 VS 1 ben tudnánk a franciákat cserélni, jobban járnánk minden szempontból szvsz.
Csak egy belső védő kell, és egy jó csatár, még egy szélső, aki tud bal bekket játsszani jöhet, ha marad pénz, Dembit meg Grizit ezekért cserébe el. De sztm már végleges a keretünk, az a kérdés maradt hogy A vagy B terv jön csatárnak max.
Én nem hoznék szélsőt. Trincao és Fati annyira jók, velük max Messit (aki szeret szélen lenni) és Coutit rotálnám, mert Grizinek továbbra is helyet kell vhol adni, és ha jön egy csatár ez így jó is megvagyunk, Dembi meg ha nem sérült játsszon, mert tehetséges és jó, jobb mint Martial csak nem bevethető, mentalitása olyan amilyen, mikor pályán volt leszámítva, hogy Liverpool meccset lezárhatta volna tényleg nem volt rossz.barca0417 írta: ↑2020.10.02. 16:10:46Haa már Dembele menne a Unitedbe, nem lehetne Martialra cserélni? Ő is szélső is volt, de középcsatár poszton sem elveszett. Elég gólerős, technikás játékos. Depay nem igazán 9 es, az a bajom vele. Amúgy nem rossz a holland, de ha 1 VS 1 ben tudnánk a franciákat cserélni, jobban járnánk minden szempontból szvsz.
Megvan:brownieheaven írta: ↑2020.10.01. 11:52:28A Mundo szerint tegnap sikeresen átment az orvosi vizsgálaton, ma 2 fele lesz hivatalosan bejelentve, bemutatva pedig holnap. Azt is tudni vélik, hogy megörökli Semedo 2-es mezszámát.
Többek között emiatt is remélem, hogy Robi elé fog érkezni. Ha jött volna a Liga-ból egy fiatal, ígéretes igazolás jh-nak, nem sok esélyt látnék. Bár én idén még nem várok csodát tőle, inkább a következő, vagy az idei hajrá lesz mérvadó.
Holland. Koeman a hollandokat favorizálja. (Bár az is igaz, hogy amerikai válogatott lett végül. Szóval lehet elvágta magát nála.)
fölösleges igazolás, oldalpassz fog játszani ott egész évben, arra az évi 500 percre kukázhattak volna valakit a B-ből.
Szerintem Figo óta nem látott szuperátigazolás lehetne csinálni két klubb között azért valljuk be mindkét klubb esetében mindent megoldana egy Dembele-Hazard csereMatyiG írta: ↑2020.09.29. 21:02:39Azért érte sem tapsikolnak odaáát. Plusz tegyük hozzá, Dembélének ez már a negyedik szezonja, míg a belga most kezdte meg a másodikat.Hazard is az átigazolásakor jó adag plusszal érkezett, most is felszedett 7 vagy 8 kilót, nem tartotta be az étrendet, nem dolgozott rendesen stb. mégsem égetik máglyán.
Azért érte sem tapsikolnak odaáát. Plusz tegyük hozzá, Dembélének ez már a negyedik szezonja, míg a belga most kezdte meg a másodikat.Hazard is az átigazolásakor jó adag plusszal érkezett, most is felszedett 7 vagy 8 kilót, nem tartotta be az étrendet, nem dolgozott rendesen stb. mégsem égetik máglyán.
A Mundo és az AS is lehozta.