2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez azért túlzás, nem lettünk ezzel erősebbek, inkább a Celta nyílt ki, Coutit én nem hoztam volna le, Fati meg a meccs embere, állandó veszély, mindig megtartja és megjétssza a labdát társainak.
Idén ő se megy nagyot, De Ligt még jöhet egyszer majd ha totál beéég olaszba, de én De Vrijt adnám, ő még pénzügyileg hozható, bár reménykedtem Diego Carlost valahogy megszerezzük, de nem érdeklődtek iránta sose, meg pénzünk sincs semmire.
Igen, elpattant egy húr nála, bár szerintem nem ez hatott a bíróra.mess2009 írta: ↑2020.10.01. 22:29:18ezt (ki állítás) részben Piquenek köszönhetjük. feltartott újjal teli pofával osztani a bírót!? ez az eredménye.
látszik, hogy Griezmant vakon útálják itt egyesek, esőben egy olyan lasztit elvéteni azért még nem főbenjáró....
Messi sajnos sokkal gyengébb ma. amúgy jó a meccs csak most már kevesek leszünk.
Meg a szakadó eső is!
Azért annak a csudi Griezmánnak volt 28 érintése 21 passza 91%-al ami jó, egy gyatra lövése, a gyenge Messinek 54 érintés 43 passz 93%-al. Nekem mind a kettő közepes, amit írtam Grizire meg tartom, pont az ilyen dolgokon múlik egy gól ezen a szinten, pedig hidd el szivesebben dicsérném, mint fikáznám, én szurkolok neki, ahogy annak is Messi csináljon végre valamit abból, amit 16 éven keresztül tudott, mert idén még semmi ilyen nem történt.mess2009 írta: ↑2020.10.01. 22:29:18ezt (ki állítás) részben Piquenek köszönhetjük. feltartott újjal teli pofával osztani a bírót!? ez az eredménye.
látszik, hogy Griezmant vakon útálják itt egyesek, esőben egy olyan lasztit elvéteni azért még nem főbenjáró....
Messi sajnos sokkal gyengébb ma. amúgy jó a meccs csak most már kevesek leszünk.