2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ebben van valami. Mondjuk most két szűrőnk van, az egyik ki tudna segíteni mindig szerintem.
Szerintem azért játszik Messi középcsatárt, mert ő az egyedüli a csapatban, aki nem védekezik. Legelöl épp elfér, de ha a szélen nem védekezik, azzal már lehetnek gondok.bence0330 írta: ↑2020.10.15. 10:42:53
Ezt bírnám a jelen körülmények és elképzelések keretei közt egy rotálásként, viszont én lassan eltenném már Messit onnan középről. Kipróbáltuk, nagyon sokat romlott a hatékonysága. Eleve nem értem, miért kell a támadószekcióban a 3-1-et nyomatni, mikor az DIREKT KÖZÉPCSATÁRRA ÉPÜL. Nekünk meg az nincs is. Teljesen értelmét veszti az egész rendszer. Egy nagyobb rotálásnál a dán 9esünk játszhatna ott 1-2 meccset, de ennyi. A végén 1-3 már egész más lenne, mert akkor Puignak is lenne helye akár Couval együtt is, Messi meg kimehetne végre jobboldalra. És akkor a csatársor így nézne ki:
Fati(Dembi) Cou(Trincao, Pedri?) Messi.
Puig (Pedri,Griez)
Pjanic - DJ/Busi
Dest(Alba) - Ara - Piq(Leng) - SR(Dest)
Puig itt nagyon élhetne, és még tét nélkül szánthatná fel a gyepet labdákért a két védekező kp előtt labdavesztéseknél amolyan szűrők szűrőjeként. Sokkal gyorsabb lehetne a játék a 16-os előterében. Tuti, hogy megférnének egymás mellett Coutinhoval, lásd tavaly második félévben gyakorlatilag legyőzhetetlen ManUn-ban Pogba és Fernandes, lett is kreativitás a csapatban bőven.
Az általam vázolt rendszerben egyedül Trincao lenne, akinek nem lenne meg a helye annyira, amíg nem szabad lecserélni és rotálni Messit. Grízt nem említem, mert neki amúgy sincs meg a helye semmilyen felállásnál semmilyen pozícióban.
bence0330 írta: ↑2020.10.15. 10:42:53Ezt bírnám a jelen körülmények és elképzelések keretei közt egy rotálásként, viszont én lassan eltenném már Messit onnan középről. Kipróbáltuk, nagyon sokat romlott a hatékonysága. Eleve nem értem, miért kell a támadószekcióban a 3-1-et nyomatni, mikor az DIREKT KÖZÉPCSATÁRRA ÉPÜL. Nekünk meg az nincs is. Teljesen értelmét veszti az egész rendszer. Egy nagyobb rotálásnál a dán 9esünk játszhatna ott 1-2 meccset, de ennyi. A végén 1-3 már egész más lenne, mert akkor Puignak is lenne helye akár Couval együtt is, Messi meg kimehetne végre jobboldalra. És akkor a csatársor így nézne ki:
Fati(Dembi) Cou(Trincao, Pedri?) Messi.
Puig (Pedri,Griez)
Pjanic - DJ/Busi
Dest(Alba) - Ara - Piq(Leng) - SR(Dest)
Puig itt nagyon élhetne, és még tét nélkül szánthatná fel a gyepet labdákért a két védekező kp előtt labdavesztéseknél amolyan szűrők szűrőjeként. Sokkal gyorsabb lehetne a játék a 16-os előterében. Tuti, hogy megférnének egymás mellett Coutinhoval, lásd tavaly második félévben gyakorlatilag legyőzhetetlen ManUn-ban Pogba és Fernandes, lett is kreativitás a csapatban bőven.
Az általam vázolt rendszerben egyedül Trincao lenne, akinek nem lenne meg a helye annyira, amíg nem szabad lecserélni és rotálni Messit. Grízt nem említem, mert neki amúgy sincs meg a helye semmilyen felállásnál semmilyen pozícióban.
Ezt bírnám a jelen körülmények és elképzelések keretei közt egy rotálásként, viszont én lassan eltenném már Messit onnan középről. Kipróbáltuk, nagyon sokat romlott a hatékonysága. Eleve nem értem, miért kell a támadószekcióban a 3-1-et nyomatni, mikor az DIREKT KÖZÉPCSATÁRRA ÉPÜL. Nekünk meg az nincs is. Teljesen értelmét veszti az egész rendszer. Egy nagyobb rotálásnál a dán 9esünk játszhatna ott 1-2 meccset, de ennyi. A végén 1-3 már egész más lenne, mert akkor Puignak is lenne helye akár Couval együtt is, Messi meg kimehetne végre jobboldalra. És akkor a csatársor így nézne ki:
Maximális tisztelettel, de a Fradi ellen valószínűleg nem kell a gála kezdő.P.U.Y.O.L. írta: ↑2020.10.14. 15:32:15Dest szerintem biztosra vehető. Amúgyis kell majd rotálni, mert folyamatosan lesz hétközi meccs is és egyik se tingli- tangli Copa del Rey találkozó.
Dest szerintem biztosra vehető. Amúgyis kell majd rotálni, mert folyamatosan lesz hétközi meccs is és egyik se tingli- tangli Copa del Rey találkozó.csababarca írta: ↑2020.10.14. 15:08:34Hiszem ha látom.
Setiennél is meccsek előtt jöttek ilyen hírek, aztán mindig a lehasznált és megalázott 11 ment ki a pályára.
Reméljük ez esetben valósak a hírek.
Hiszem ha látom.
Szerintem országos 0-0, de jó lenne behúzni.
Tehát eladta a labdát, mert rossz volt a passz.Samper írta: ↑2020.10.06. 11:45:22Egy kicsit másképp láttam de Jong eladott labdáit a Sevilla ellen. Az ellenfelek remekül olvasták de Jong elképzeléseit és jól helyezkedtek. Persze ez is javítandó hiba de Jong részéről, csak nem olyan, mint ha maga a passz lett volna eleve rossz.csababarca írta: ↑2020.10.06. 08:55:53[
DeJong mèg tol pár gyengébb meccset és akkor összeáll a Busi-Sr kp végre:D akkor lesz csak jó világ.
Egy kicsit másképp láttam de Jong eladott labdáit a Sevilla ellen. Az ellenfelek remekül olvasták de Jong elképzeléseit és jól helyezkedtek. Persze ez is javítandó hiba de Jong részéről, csak nem olyan, mint ha maga a passz lett volna eleve rossz.csababarca írta: ↑2020.10.06. 08:55:53[
DeJong mèg tol pár gyengébb meccset és akkor összeáll a Busi-Sr kp végre:D akkor lesz csak jó világ.
nagyon gáz hogy erről beszélgetünk, ahelyett, hogy annak örülnék hogy minimum lelátóznak szeptember óta.
Na ezzel most jól elcseszted az egész napomcsababarca írta: ↑2020.10.06. 08:55:53
Mondanám, hogy elképzelhetetlen! De itt ...csababarca írta: ↑2020.10.06. 08:55:53DeJong mèg tol pár gyengébb meccset és akkor összeáll a Busi-Sr kp végre:D akkor lesz csak jó világ.
Ezzel egyetértek, mármint a választássalMatyiG írta: ↑2020.10.05. 20:44:38Mondjuk ha a Dest-Firpo és SR-Dest kettős közül kell választani, egyértelműen utóbbit választom. SR szerintem nem volt rossz egyik bajnokin sem eddig.Aztán lehet, hogy Koeman húz egy váratlant és beteszi Firpot, de nem sok esélyt látok, mert akkor SR-t kéne kivágni a kezdőből.
Mondjuk ha a Dest-Firpo és SR-Dest kettős közül kell választani, egyértelműen utóbbit választom. SR szerintem nem volt rossz egyik bajnokin sem eddig.Aztán lehet, hogy Koeman húz egy váratlant és beteszi Firpot, de nem sok esélyt látok, mert akkor SR-t kéne kivágni a kezdőből.