Barça a Bajnokok Ligájában
Búúszkeecc, Búúszkeeecc! Skandálnák a nézők, ha lennének.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jó Busquets, mint egy falat kenyér 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
szerintem a királyunk a saját médiájában azt írat amit akar, tehát holnap lehet a "Fradi nyert Barca ellen" címszóval fognak cikkezni néhány helyenvisca el barca írta: ↑2020.10.20. 22:30:07Egy hónapig erre a tizire fog elvezni az egesz magyar media![]()

- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Ha csak 1 hónapig lennevisca el barca írta: ↑2020.10.20. 22:30:07Egy hónapig erre a tizire fog elvezni az egesz magyar media![]()
Csak is Puyol
nem szoktam a kommentátorral foglalkozni de ez mostmár gyomorforgató, miért kell azt feltételezni, hogy aki nézi ezt a meccset az mind a Fradinak szurkol ezért ilyen szinten kell oldalt foglalni? fúj fúj fúj
Piqué hozza a szokásos elmúlt 4 évben látott teljesítményét, erőltessük csak tovább, legalább ha pirosat kap biztosan lesz egy meccs amikor nem kell majd nézni, de már jön helyette a másik nehezék Busquets
Piqué hozza a szokásos elmúlt 4 évben látott teljesítményét, erőltessük csak tovább, legalább ha pirosat kap biztosan lesz egy meccs amikor nem kell majd nézni, de már jön helyette a másik nehezék Busquets

- visca el barca
- Presidente del Barça
Egy hónapig erre a tizire fog elvezni az egesz magyar media 
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

És a Barca megzavarodott.
De nem baj, jön a megmentő Busi
De nem baj, jön a megmentő Busi
Messi igazán visszafuthatott volna,hogy ne a top védőinknek kelljen védekeznie.
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Piqué vs. A sorban 1093. számú noname középszerű, de futni képes támadó: ismét 0-1
A két bohóc közül legalább az egyiket elfelejthetnénk már
A két bohóc közül legalább az egyiket elfelejthetnénk már
Piquére nincsenek szavak.
Vajon mennyire vette a Barca komolyan a Fradit?
Vajon mennyire vette a Barca komolyan a Fradit?
Amit mindig. Addig tokolt a labdával ameddig nem adta el.
Piqué is jó
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Sebesség ..ez nincs meg a barcánál, ameddig ilyen tetű lassú játékosok lesznek a kezdőnek addig nem is lesz eredmény.
Mondjuk ez Pjanic rossz labdájából indult....de Piqué kellett hozzá
- csababarca
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2020.10.20. 22:25:22-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Dembele
Hogy lehet valaki ennyire sz.ar 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Pjanic nekem tetszik.
https://www.facebook.com/troll0foci/pho ... 29/?type=3
Tipikus magyar színvonal
Szerk.: Pjanic megpróbálhatná a szabadot
Tipikus magyar színvonal
Szerk.: Pjanic megpróbálhatná a szabadot
- csababarca
Ez szép volt most.
De nem lehet így meccset elkezdeni senki ellen, mert baj lehet, még a fradi is odajutott gólhelyzetig.
Nagy baj, hogy hétvégén visszajön Griezman meg Busquets a csapatba, pedig semmi szükség rájuk.
Pedig ez a kezdő megérdemelné a folyamatos játékot együtt, Alba-Robi csere benne és meg is vagyunk.
De nem lehet így meccset elkezdeni senki ellen, mert baj lehet, még a fradi is odajutott gólhelyzetig.
Nagy baj, hogy hétvégén visszajön Griezman meg Busquets a csapatba, pedig semmi szükség rájuk.
Pedig ez a kezdő megérdemelné a folyamatos játékot együtt, Alba-Robi csere benne és meg is vagyunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2020.10.20. 22:12:01-kor.
Ezt a Piqué-Lenglet párost mielőbb el kell zavarni....klasszikus La liga förgatókönyv....ha elindulnak ellenünk, nem a belső védőinken múlik....pedig ott vannak ketten, de minek?!
SR-t kell még kukázni....
Amúgy ezt a kezdőt játszatni kellene, össze kell szoktatni őket....
SR-t kell még kukázni....
Amúgy ezt a kezdőt játszatni kellene, össze kell szoktatni őket....
Rögvest hoznám a második félidőben Breszvéjtet és Dembit Messi és Trincao, 60. környékén meg Grizest Kutinnyó helyére. Hátha kicsit magukra találnának.
azt hiszem erre illik, hogy meglepte a Fradi a Barcát.....aztán azért fordult a kocka.
nekem tetszik Trincao, Dest kissé passzív a túloldalon, Coutinho pedig nem igazán éles. SR. mióta lett ilyen hatra passz?? pedig ha előre fordul egész jókat is tud Trincaóval.
Messi veszélyes és jó közepes tempóval nyomja, Fati ügyeskedik és szerencséje is van.
remélem nem állunk le a másodikban. a Fradit pedig csak dicsérni tudom.
nekem tetszik Trincao, Dest kissé passzív a túloldalon, Coutinho pedig nem igazán éles. SR. mióta lett ilyen hatra passz?? pedig ha előre fordul egész jókat is tud Trincaóval.
Messi veszélyes és jó közepes tempóval nyomja, Fati ügyeskedik és szerencséje is van.
remélem nem állunk le a másodikban. a Fradit pedig csak dicsérni tudom.
Rúgtunk 2-t,továbbra is gyenge a produkció, de talán arra elég lesz, hogy a riporter visszavegyen. Annyira felpippantotta a fradit, hogy zavaró volt.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
-
- Entrenador del Barça
Nagyon várom, hogy bejöjjön Puig és is kicsit feltekerje a hangerőt. Hiányoznak a kulcspasszok.