2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De nem rúgtuk be a helyzeteinket, nem is nagyon voltak, ezért is érthető a zúgolódás. 1-2 után teljesen erőtlenül próbáltunk támadni, a szélről való beadások erőltetésének semmi értelme nem volt magasember nélkül, a madridi légelhárítás ezeket a próbálkozásokat könnyedén leszerelte. Harmatgyenge erőlködés volt, amit "támadás" címszó alatt műveltünk a második félidőben.
Haljak meg, de középső védőnek kipróbálnám. Oldal passzok úgy is jól mennek neki, lehet feküdne a poszt
Lenglet elég gyökér, de lefogadom, h a most következő Sevilla-Eibar meccsen találunk majd még 10 ugyanilyen szituációt szögleteknél, amikre befújhatnánk a tizit simán.
Hát jó mondjuk azt a lökést én is néztem, hogy azt be lehetett e volna fújni és szabi kifelé... Talán igen. Mind1, sztem azért nem volt a full kamu tizi kategória, Lenglet videobiro mellett mezet tépked, gratula. Varane kezezese sztem nem volt tizi, test mellett volt a keze, konkrétan a hasa előtt, ezt nagyon ritkán fújják meg.Gaillard írta: ↑2020.10.24. 18:04:05Ramos lökésével kezdődött, amit egyetlen (első) lassítás erejéig mutattak, utána már a bírónak sem játszottak azt a szöget és a teljes akciót, aminek a vége volt a mezhúzás.
Érdes a Barcelonának az egyértelmű esetet sem adják meg, itt pedig szelektíven videóznak.
Zozzy 5 írta: ↑2020.10.24. 17:54:34Hát, necces szitu volt a tizi, de amikor lattam a lassítást, akkor én inkább tizinek gondoltam mint nem. Húzta a mezét, ennyi.
Egyébként semmi meglepő nincs az eredményben, beteg az egész klub Bartomeuéktól, félkész a keret, nincs center, 17 évesek a kezdőben, nyeretlen edző a padon, erősen közepes tengely a védelemben, impotens kozeppalya, fejben máshol járó Messi, cserekapus a kapuban. Ennek az egyenletnek csak ez lehet az eredménye. Max azért lehetett volna reménykedni mert a Madrid is egy nulla, de ma sikerült alulmulni őket is.
Csak éppen ezen ment el a meccs!NovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 18:11:19valszeg már jóval régebben dobni akarta magát, csak épp Lenglet tartotta addig állva![]()
Zozzy 5 írta: ↑2020.10.24. 17:54:34Hát, necces szitu volt a tizi, de amikor lattam a lassítást, akkor én inkább tizinek gondoltam mint nem. Húzta a mezét, ennyi.
Egyébként semmi meglepő nincs az eredményben, beteg az egész klub Bartomeuéktól, félkész a keret, nincs center, 17 évesek a kezdőben, nyeretlen edző a padon, erősen közepes tengely a védelemben, impotens kozeppalya, fejben máshol járó Messi, cserekapus a kapuban. Ennek az egyenletnek csak ez lehet az eredménye. Max azért lehetett volna reménykedni mert a Madrid is egy nulla, de ma sikerült alulmulni őket is.
nekem is elég volt. Van épp elég probléma az életemben, amitől teljesen ki vagyok, nem kell még ez is tetézésnek.Stalkyard írta: ↑2020.10.24. 17:51:30Jolvan, idei utolsó meccs amit néztem, de már fixen. Ennek így semmi értelme. Mi is hulladékok vagyunk, a játék is nézhetetlen, a ligában VAR-ral tolják a Realt tavaly óta, a BL-ben meg megint megalázás lesz a vége. Tényleg baromira semmi értelme nézni ezt. Viszlát majd egyszer, talán megérjük még hogy lesz foci is egy Barca meccsen.
Nagy tisztogatást akartunk, aztán remek érzékkel kiválasztottuk a középcsatárt, akinek a legkisebb ráhatása van az egészre.