Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rendben, adjunk neki. De szólni fog végre valaki az osztogatóknak, hogy passzolják neki is, vagy térden állva kell könyörögnie a többi játékosnál, hogy észrevegyék?csababarca írta: ↑2020.10.24. 20:30:36mennyi volt ez EV meg Setien alatt?
Mert szerintem ott még durvább volt.
Dest még tanulja a játékot, Alba meg ösztönből megfutja amiket meg kell.
de igazad van, a veszély az szinte mindig balról jön, vagy középről, de adjunk pár meccset Destnek, meg remélhetőleg egy normális jobbszélsőnek.
mennyi volt ez EV meg Setien alatt?
Játszottunk 4-3-3-at sokáig az elmúlt években, ugyanúgy nulla támadás ment a jobb oldalon. Sőt, most még aktívabb is volt az az oldal, Destnek hála, tehát még akár lehetünk optimisták is ebben a tekintetben. Nem értem, mit akarsz ezzel az egésszel. Attól még, hogy a mágnestáblán felpakolod ugyanazokat a játékosokat máshogy, még nem lesz Messiből jobb szélső, meg Coutinhoból belső középpályás Iniesta. Ezért tartom feleslegesnek a formációkon való pörgést, ez tuti valami FIFÁ-s fixáció a legtöbbeknél. Úgy még elfogadnám, ha más játékosokkal akarnál összerakni egy 4-3-3-at, de jelen helyzetben - kezdjük is mindjárt a legfontosabbal - hova rakod pl. Messit? Csak azt ne írdd, hogy legyen hamis kilences, mert a jelenlegi Messi tényleg baromi hamis kilencesként.
Itt a kövi nagy lépcső az lehet, ha Araújo bejátssza magát a kezdőbe a Juventus ellen a jövő héten így, hogy Piqué nem lesz. Mondjuk szerencsésebb lett volna, ha Lenglet-t tiltják onnan is el. Utána Pjanicsnak kellene virítania. De azt olvastam, sz.ar az erőnléte neki is jelenleg.csababarca írta: ↑2020.10.24. 20:10:15többivel egyet értek.
viszont eljutottunk oda ezzel az 5 meccsen 7 ponttal, hogy akkor legalább akik vannak (Pjanic, Puig, Araujo) használjuk.
nincs mire várni, volt 5 meccsük (meg mondjuk 3-4 évük rá), hogy észhez térjenek, megmutassák van még bennük, nem éltek vele, viszlát. (legalábbis a padra)
el fog menni még pár meccs, és a fiataloknak is elmegy majd a kedve, aztán azzal együtt a szezon is, megint.
mondom, Koemannak most már el kellene döntenie mit akar. hiába vagyunk jók a széleken, meg lendületesek, ha hála a gyenge kp-s védekezésnek meg a két vicc khv-nek, minden csapat átszalad rajtunk.
persze, mert rúgtak a kp-k.NovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 20:02:08
egy támadójuk sem rúgott gólt ma sem. arra meg, hogy majd úgyis kapnak egy kamutizit, vagy vmelyik középpályásuk betalál, nem lehet szezont építeni ott sem. a csatársoruk hullagyenge, egy Fati többet ér az egész kompániánál.
sztem a pofonok igenis kellenek, h fixen kikerüljön pár ember. ha azzal indít, h kiteszi Piquét, Busit, Lenglet, Robit, és jönnek a pofonok (jönnek majd, ez törvényszerű), akkor az lett volna a baj, h miért szedte szét a már összeszokott csapatot. Ott tartunk, h eladtunk egy Suárezt, Rakiticst. Kiszorult most egy Griezmann. Valszeg most kiszorul Roberto. Adná az ég, h kiszoruljon most Lenglet is. Azért szépen lassan haladunk. Persze a 8-2 után ki kellett volna vágni mindenkit, az a meccs akkorát szólt. De ilyen semelyik univerzumban sincs, tudja mindenki.
egy támadójuk sem rúgott gólt ma sem. arra meg, hogy majd úgyis kapnak egy kamutizit, vagy vmelyik középpályásuk betalál, nem lehet szezont építeni ott sem. a csatársoruk hullagyenge, egy Fati többet ér az egész kompániánál.csababarca írta: ↑2020.10.24. 19:36:10nullgólos a csatársor, de ma 3at rúgtak nekünk![]()
az a baj, hogy a védelmünk olyan gáz, hogy még ez ellen a real ellen is képesek voltunk 3 gólt kapni, ami a végére lehetett volna 5 is, mert teljesen elkészültek az erejükkel, amit nem is értek, hogyan lehet.
Mindenki a játékosokat elemezgetni, annak ellenére, hogy úgy néz ki, mintha lassan 50 főből nem tudunánk kiállítani egy épkézláb 11-et, pedig nem erről van szó.NovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 18:49:48jajj istenem, remélem, csak ironizálsz. soha nem fogom megérteni, hogy tudnak itt az emberek ennyit lovagolni az idióta felállásokon.
Mondjuk nem tudom Koeman melyik Barcelona-t nézi évek óta, hogy még ezt nem tudta eldönteniNovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 19:31:42arra jók lesznek ezek a meccsek, h kiderül, hogy Robit, Busit, Lenglet-t és még ki tudja kit ki kell rugdosni a kezdőből.
nullgólos a csatársor, de ma 3at rúgtak nekünkNovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 19:31:42
egy meccsel kevesebbet is játszottunk a többieknél. sztem tökmindegy ez jelenleg, csak a Reallal versenyzünk, a többi csapatot nem kell figyelni, kipotyognak majd előlünk, ahogy szoktak. A Real meg szintén nem egy para ellenfél a nullgólos "csatársorával".
arra jók lesznek ezek a meccsek, h kiderül, hogy Robit, Busit, Lenglet-t és még ki tudja kit ki kell rugdosni a kezdőből. remélem Koeman tökös lesz és meglépi ezeket, és akkor már rengeteget nyertünk. a baj az lesz, ha továbbra is játszani fognak ezek az emberek. de sztem a bajnoki cím is meg lehet ebben a gagyi La Ligában, az más kérdés, h a BL-ben eltesznek minket befőttnek idén is.
Az mar 5 eve veget ert
egy meccsel kevesebbet is játszottunk a többieknél. sztem tökmindegy ez jelenleg, csak a Reallal versenyzünk, a többi csapatot nem kell figyelni, kipotyognak majd előlünk, ahogy szoktak. A Real meg szintén nem egy para ellenfél a nullgólos "csatársorával".
Míg Busival együtt játszik nem mondanék le róla. Olaszok ellen például kifejezetten jól tolta, mezőny egyik legjobbja volt. Koeman is csak segget csinált a szájából azzal, hogy többször kijelentette de Jongnak Busi helyén van a helye, erre a jó madár minden meccsen kezdő.miro. írta: ↑2020.10.24. 18:54:32Egyik csapattarsam beszelgettunk pont errol.barka írta: ↑2020.10.24. 18:45:00Azért ha már a lenglet-pique páros megy grizmannal és dembelével együtt, akkor remélem de jongot is viszik mert neki sincs semmi értelmes megoldása, középpályás létére hátrafelé tud csak passzolni. Szerintem még nem adott egy ziccer passzt sem. Forog mint a macska a farka körül! Ez egész gyerek egy nulla! Messi jár hátra berugdosni az üres területekre a labdát. Amíg ő és a teszetosza párja (Busi) a pályán vannak nem is lesz eredmény. Még szerencse, hogy Thiagot elengedtük egy zsák szotyiert kilógna a sorból.
Van aki abbol az ajaxbol barhol is extra futballista lett?