2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
értem amit mondasz, de itt most egy olyan szitu volt, ahol Messinek jó volt, a másik három szenvedett, ahelyett lehetett volna egy Messi szenved (úgy is hozza az átlag szintet), és Coutinho-Fati-Dembelé/Trianco mind a posztjukon játszanak, ahol eddig is viszonylag jól teljesítettek.NovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 22:17:19Ez egy ilyen kísérlet lehetett, ez van. Messinek sztem jobban ízlett, Coutinhoéknak kevésbé. Eddig meg Coutinho lehetett középen, Messi meg jobb szélen vagy elöl, az meg neki nem ízlett annyira. Sztem erre a problémára nem lesz megoldás amúgy, és ez a hibánk is ki lesz folyamat használva a BL-ben. De a bajnokságban talán még megússzuk ezt is.
Egyetértek.csababarca írta: ↑2020.10.24. 22:11:18ez rendben van, és respect, de Dest játszott csak a posztján, másik kettőt meg beerőltette egy olyan szerepre, amire nem jók egyelőre, ez hiba volt, főleg mert ezzel nem csak ők ketten szívták meg, hanem Coutinho játékát is elvette.NovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 22:07:57Én dicsérem Koemant továbbra is, mert be mert tenni egy Fatit, Pedrit, Destet, utóbbi kettőt kb. full nullkilométeresen egy Clásicon.
Pedrit meg Coutinhot megszívatta valóban, de sztem ez a kísérletezgetés még mindig abból ered, hogy sz.arul van összerakva a keret támadószekciója, és Coutinhoból, Griziből, Messiből gyakorlatilag ugyanazon a poszton lehetne a legtöbbet kihozni, így a legjobb az lenne, ha egyszerre nem is lennének a pályán. Így aztán kompromisszumok kellenek, és vakarhatja a fejét az edző, h melyik az a szisztéma, ahol a legtöbb nagyágyú együtt játszhat, de még senki nem túl sz.ar amiatt, hogy nem a posztján játszik. Ez egy ilyen kísérlet lehetett, ez van. Messinek sztem jobban ízlett, Coutinhoéknak kevésbé. Eddig meg Coutinho lehetett középen, Messi meg jobb szélen vagy elöl, az meg neki nem ízlett annyira. Sztem erre a problémára nem lesz megoldás amúgy, és ez a hibánk is ki lesz folyamat használva a BL-ben. De a bajnokságban talán még megússzuk ezt is.csababarca írta: ↑2020.10.24. 22:11:18ez rendben van, és respect, de Dest játszott csak a posztján, másik kettőt meg beerőltette egy olyan szerepre, amire nem jók egyelőre, ez hiba volt, főleg mert ezzel nem csak ők ketten szívták meg, hanem Coutinho játékát is elvette.NovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 22:07:57Én dicsérem Koemant továbbra is, mert be mert tenni egy Fatit, Pedrit, Destet, utóbbi kettőt kb. full nullkilométeresen egy Clásicon.
ez rendben van, és respect, de Dest játszott csak a posztján, másik kettőt meg beerőltette egy olyan szerepre, amire nem jók egyelőre, ez hiba volt, főleg mert ezzel nem csak ők ketten szívták meg, hanem Coutinho játékát is elvette.NovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 22:07:57Én dicsérem Koemant továbbra is, mert be mert tenni egy Fatit, Pedrit, Destet, utóbbi kettőt kb. full nullkilométeresen egy Clásicon.
Nem most kellett volna ezt a kísérletet megtennie Koemannak!NovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 21:39:394-4-2 volt Messivel és Fatival elöl. Messinek ez sztem jobban is feküdt, Fati is el volt, sztem belőle még csatár is lehetne később. Coutinho besz.opta, mert kikerült a bal oldalra. Meg Pedri is, mert ő meg jobbra. Sztem Messiből akarta ezzel kihozni a maxot. Csak az a baj, h ez már kitaposott ösvény, nem nagyon működött már ez sem mostanság. Ugyanakkor nagyjából semmi sem működik, olyan balfsz módon van összerakva ez a keret.
Zozzy 5 írta: ↑2020.10.24. 18:16:41Hát jó mondjuk azt a lökést én is néztem, hogy azt be lehetett e volna fújni és szabi kifelé... Talán igen. Mind1, sztem azért nem volt a full kamu tizi kategória, Lenglet videobiro mellett mezet tépked, gratula. Varane kezezese sztem nem volt tizi, test mellett volt a keze, konkrétan a hasa előtt, ezt nagyon ritkán fújják meg.Gaillard írta: ↑2020.10.24. 18:04:05Ramos lökésével kezdődött, amit egyetlen (első) lassítás erejéig mutattak, utána már a bírónak sem játszottak azt a szöget és a teljes akciót, aminek a vége volt a mezhúzás.
Érdes a Barcelonának az egyértelmű esetet sem adják meg, itt pedig szelektíven videóznak.
Zozzy 5 írta: ↑2020.10.24. 17:54:34Hát, necces szitu volt a tizi, de amikor lattam a lassítást, akkor én inkább tizinek gondoltam mint nem. Húzta a mezét, ennyi.
Egyébként semmi meglepő nincs az eredményben, beteg az egész klub Bartomeuéktól, félkész a keret, nincs center, 17 évesek a kezdőben, nyeretlen edző a padon, erősen közepes tengely a védelemben, impotens kozeppalya, fejben máshol járó Messi, cserekapus a kapuban. Ennek az egyenletnek csak ez lehet az eredménye. Max azért lehetett volna reménykedni mert a Madrid is egy nulla, de ma sikerült alulmulni őket is.
Ettől függetlenül én is olvastam az egyik bíró nyilatkozatát h a Madridnak fúj a többség és lehet most is ez történt, nem tudom, de sztem azért kaptunk ki mert ez a mostani Barca a legocskább az utóbbi 15 évben.
ezek a 100milliós kérdések, érthetetlen.drobika írta: ↑2020.10.24. 21:33:39Csak azt nem értem hogy miért nem azt nyomtuk amit idáig,amire rá lehetett fogni, hogy működhet.
Cou miért ment vissza oda,ahol teljes volt a kudarca korábban?
Fati miért nem balszélső volt?
Dembele miért nincs a jobb oldalon?
Miért miért miért?
Pique és Lenglet miért van még ott?
Miért?
Busi, istenem, már nem is tudok rá szavakat...
franc tudja, Messi inkább balra felé játszik tizenéve, Coutinho meg jobbra, tehát nála van a kulcs.
Az emberek 98%-a valami formáción pörög állandóan. Ha kikapunk 4-4-2-ben, akkor 4-3-3-at kellett volna játszanunk. Ha kikapunk utána 4-3-3-ban, akkor meg miért nem 4-2-3-1-ben voltunk. Látnoki képességeidet kihasználandó akkor javaslom áttekintésre 2016/2017-es Lucho-féle meccseket, amikor az MSN-nel elöl 4-3-3-at játszottunk, és mégis halott volt a jobb oldal továbbra is.vidra írta: ↑2020.10.24. 20:27:24Tőlem maradhat így is. de nem ártana, ha szűkítenénk a támadásokat, mert a széleken elhal az akcióink nagy része. Tehát: most sem működik. Rohadtul nem működik. Az, hogy látok dolgokat, amiket az emberek 98%-a nem, még nem FIFA fixáció, hanem inkább pozitív képesség. De neked nem kell látnod, nézd meg egyszerűen a statisztikát! Mégegyszer mondom: nyilván a nagy hozzáértő Koeman edzősége alatt rendben van az, hogy 48%-25% a két oldal támadásainak aránya.
Rendben, adjunk neki. De szólni fog végre valaki az osztogatóknak, hogy passzolják neki is, vagy térden állva kell könyörögnie a többi játékosnál, hogy észrevegyék?csababarca írta: ↑2020.10.24. 20:30:36mennyi volt ez EV meg Setien alatt?
Mert szerintem ott még durvább volt.
Dest még tanulja a játékot, Alba meg ösztönből megfutja amiket meg kell.
de igazad van, a veszély az szinte mindig balról jön, vagy középről, de adjunk pár meccset Destnek, meg remélhetőleg egy normális jobbszélsőnek.
mennyi volt ez EV meg Setien alatt?
Játszottunk 4-3-3-at sokáig az elmúlt években, ugyanúgy nulla támadás ment a jobb oldalon. Sőt, most még aktívabb is volt az az oldal, Destnek hála, tehát még akár lehetünk optimisták is ebben a tekintetben. Nem értem, mit akarsz ezzel az egésszel. Attól még, hogy a mágnestáblán felpakolod ugyanazokat a játékosokat máshogy, még nem lesz Messiből jobb szélső, meg Coutinhoból belső középpályás Iniesta. Ezért tartom feleslegesnek a formációkon való pörgést, ez tuti valami FIFÁ-s fixáció a legtöbbeknél. Úgy még elfogadnám, ha más játékosokkal akarnál összerakni egy 4-3-3-at, de jelen helyzetben - kezdjük is mindjárt a legfontosabbal - hova rakod pl. Messit? Csak azt ne írdd, hogy legyen hamis kilences, mert a jelenlegi Messi tényleg baromi hamis kilencesként.
Itt a kövi nagy lépcső az lehet, ha Araújo bejátssza magát a kezdőbe a Juventus ellen a jövő héten így, hogy Piqué nem lesz. Mondjuk szerencsésebb lett volna, ha Lenglet-t tiltják onnan is el. Utána Pjanicsnak kellene virítania. De azt olvastam, sz.ar az erőnléte neki is jelenleg.csababarca írta: ↑2020.10.24. 20:10:15többivel egyet értek.
viszont eljutottunk oda ezzel az 5 meccsen 7 ponttal, hogy akkor legalább akik vannak (Pjanic, Puig, Araujo) használjuk.
nincs mire várni, volt 5 meccsük (meg mondjuk 3-4 évük rá), hogy észhez térjenek, megmutassák van még bennük, nem éltek vele, viszlát. (legalábbis a padra)
el fog menni még pár meccs, és a fiataloknak is elmegy majd a kedve, aztán azzal együtt a szezon is, megint.
mondom, Koemannak most már el kellene döntenie mit akar. hiába vagyunk jók a széleken, meg lendületesek, ha hála a gyenge kp-s védekezésnek meg a két vicc khv-nek, minden csapat átszalad rajtunk.
persze, mert rúgtak a kp-k.NovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 20:02:08
egy támadójuk sem rúgott gólt ma sem. arra meg, hogy majd úgyis kapnak egy kamutizit, vagy vmelyik középpályásuk betalál, nem lehet szezont építeni ott sem. a csatársoruk hullagyenge, egy Fati többet ér az egész kompániánál.
sztem a pofonok igenis kellenek, h fixen kikerüljön pár ember. ha azzal indít, h kiteszi Piquét, Busit, Lenglet, Robit, és jönnek a pofonok (jönnek majd, ez törvényszerű), akkor az lett volna a baj, h miért szedte szét a már összeszokott csapatot. Ott tartunk, h eladtunk egy Suárezt, Rakiticst. Kiszorult most egy Griezmann. Valszeg most kiszorul Roberto. Adná az ég, h kiszoruljon most Lenglet is. Azért szépen lassan haladunk. Persze a 8-2 után ki kellett volna vágni mindenkit, az a meccs akkorát szólt. De ilyen semelyik univerzumban sincs, tudja mindenki.
egy támadójuk sem rúgott gólt ma sem. arra meg, hogy majd úgyis kapnak egy kamutizit, vagy vmelyik középpályásuk betalál, nem lehet szezont építeni ott sem. a csatársoruk hullagyenge, egy Fati többet ér az egész kompániánál.csababarca írta: ↑2020.10.24. 19:36:10nullgólos a csatársor, de ma 3at rúgtak nekünk![]()
az a baj, hogy a védelmünk olyan gáz, hogy még ez ellen a real ellen is képesek voltunk 3 gólt kapni, ami a végére lehetett volna 5 is, mert teljesen elkészültek az erejükkel, amit nem is értek, hogyan lehet.