Én abszolút nem támogatom semmilyen szuperliga létrehozását, már van egy úgy hívják BL. Így is oriási a szakadék a top csapatok és közép, nem hogy a kis csapatok között, Ez a szuperliga semmi másról nem szól, mint az UEFA szabályai alól való kibuvás jegyében realizált nagyobb pénzek megszerzéséről.
Szerintem így is túl vannak fizetve a focisták, számomra semmilyen motivációt nem jelenthogy XY újabb és drágább és több aranyozott Gucci bohócnak öltzve produkálja magát instán, ettől biztos jobb lesz a foci... Sztm kis csapatoknak ez a mindenük, hogy lássák érkezni a Barcelonát, játszani Messit, ezt és az ezzel járó pénzt elvenni tőlök...
Persze izgi lenne minden héten háboró, de meddig is? olyan ez mint nyaralni, nekünk nagy szám a tengerpart, de lehet,aki ott él nem kezd el tapsikolni a hullámok láttán, ahogy én se fogok majd minden csúcs ragandó elérkeztével, hiszen mindegyik az lesz, semmi különleges, vagy kimelt dolog már.
Mindig is a modern futbal ellen voltam, egyre nagyobb örömmel tekintek vissza a 2000es évek elejére,sajnos 90-es években még túl fiatal voltam, hogy értsem is mi történik, de az se volt semmi időszak.
Kicsit olyan ez mint a filmek, manapság a mainstream vacak megy, abba se vagyok biztos a legjobb színészek és rendezők, ahogyan játékosok és edzők vannak reflektor fényben, az számít mi eladható és kinek ki a menedzsere. Ehhez képest a régi filmek sokkal eredetibbek voltak, és ahogy a nagyon régi meccsek sem túl nézhetők, úgy a nagyon régi filmek is elég lassúak a mai szemléletnek, de valami mégis hiányzik onnan, ami napaság már nincs meg.
Esetleg lehetne az a következő lépés Remasterelik a játékosokat,

PL. Beckham, vagy Ronaldo féle robotot a pályára, aki HD-be rúgja a labdát, vagy nem tudom még, hogy tudnák jobban kiforgatni a focira már csak nyomokba emlékeztető játékot, még 10% plussz profitért..