Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Pontosan ugyanez jutott az eszembe. Ha ezt előttem olvassa fel, tuti nem bírom ki hangos nevetés nélkül... Ferdítés, hazugság, mások besározása, a saját felelősségünk teljes elhárítása, csak a támadás, támadás...
Én tegnap este sajnos nem követtem végig az eseményeket, csak most reggel olvastam a jó hírt, de ma este a barack-cseresznye-körte szentháromságból én is választok valamit, ehhez dukál mindenképp
De, mert az új elnökségnek lesz sportszakmai projektje, lesz valami jövőképe, filozófiája a klubnak a pénzmosáson kívül. Persze ha remélhetőleg Fontot választják meg - bár Laportánál sem sírnék, de inkább előbbi.Attól, hogy másnak hívják majd az elnököt, szerintem ez idén sem fog változni sajnos.
A meglévő gondjaink nem szűnnek meg a lemondással, de a gondok kiváltó oka eltűnik.SlowFlow írta: ↑2020.10.27. 21:31:33Legyen igazatok, hogy ez ekkora változást hoz, szerintem nagyon túlértékelt az elnök szerepe a gondokban.
A következő meccseken ugyanúgy Busquets, Piqué, Roberto, Lenglettel állunk ki, meg a használhatatlan Griezmannal, mind évekre lekötve, nagy fizetéssel..
De ettől függetlenül nyilván a jelenlegi helyzetben meg kellett lépni a lemondást, én is örülök.
Én hosszabb távon sem annyira látom a perspektívát, de meggyőzhető vagyok.
Márpedig 2 hónap alsó hangon mire lesz egyáltalán új elnökség és bármi elkezdődhet. Játékosok meg biztos nem fognak átigazolási szezonon kívül távozni.csababarca írta: ↑2020.10.27. 21:44:18pedig felesleges nyújtani a rétestésztát, haldoklás ez ami megy.
köszi Barto, ő legalább felállt, mégha későn is.
játékosok is mondhatnák azt lassan, hogy nem égetem magam tovább, elég volt ez az utolsó 2-3 év.
pedig felesleges nyújtani a rétestésztát, haldoklás ez ami megy.
Nyilván, nem is egy-két hónap alatt lesz ennek eredménye...A következő meccseken ugyanúgy Busquets, Piqué, Roberto, Lenglettel állunk ki, meg a használhatatlan Griezmannal, mind évekre lekötve, nagy fizetéssel..
Ez igaz, de egy másik elnökkel, vezetőséggel ezek a játékosok lehet már nem lennének itt, vagy egyesek soha nem is lettek volna...SlowFlow írta: ↑2020.10.27. 21:31:33
Legyen igazatok, hogy ez ekkora változást hoz, szerintem nagyon túlértékelt az elnök szerepe a gondokban.
A következő meccseken ugyanúgy Busquets, Piqué, Roberto, Lenglettel állunk ki, meg a használhatatlan Griezmannal, mind évekre lekötve, nagy fizetéssel..
De ettől függetlenül nyilván a jelenlegi helyzetben meg kellett lépni a lemondást, én is örülök.
Majd fent lesz a sajtótájékoztatója, abban azt mondta hogy azért nem mondtak le előbb, mert nem akartàk az ideiglenes elnökség kezébe adni a csapat újjáépítését és edző választását. Azt ennek a gondolatmenetnek a végén hozzátette, hogy elismeri, hibázott hogy már nem 1 évvel ezelőtt kezdte meg az újjáépítést a csapatnál.csababarca írta: ↑2020.10.27. 21:26:21Végre.
Megtehette volna már egyből augusztusban is, de még el kellett takarítani a mocskát.
Szégyenfoltja az ember a barca történelmének, utóbbi évek legjobb híre, hogy eltakarodik.
Legyen igazatok, hogy ez ekkora változást hoz, szerintem nagyon túlértékelt az elnök szerepe a gondokban.