Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ő főleg nem vkp,a Portoban még támadó középpályást játszott.Rijkaard hozta hátrébb,és az ő keze alatt lett ilyen univerzális játékos!Saviola007 írta:Hát szerintem Deco se klasszikus vkp. Csak egyszerűen azt is játszik ez is mutatja milyen univerzális a középpályán
ezazzzScorpio írta:Barca 06/07
Valdés
Zambrotta, Márquez, Puyol, Thuram
Deco, Iniesta, Xavi
Ronaldinho, Messi
Eto’o
Nem rossz csapat! S milyen cserék vannak!
Áhh, majnem, csak mert már nem tom ki írta, hogy levágatta a haját, és már kezdtem azt hinni...mrmonster írta:Az nem Motta, mert ő is csak csere volt azon az edzőmeccsen. De tényleg hasonlít rá a srác.Gauchomester írta:A guggoló sorban a bal oldalról az első, Motta????
Nagyon brutál....
Nem akarok vitatkozni de már vagy 3 éve nem játszott szélsőt...Scorpio írta:Ha kell szélen is jó lesz! Igaz középen jobb!sub_bass írta:Persze, Thuram szélen! Mért nem hívjuk vissza Sergit ennyi erővel! Thuram már csak középen jó!!!!!!!!!!!!!Scorpio írta:Barca 06/07
Valdés
Deco, Iniesta, Xavi
Ronaldinho, Messi
Eto’o
Az nem Motta, mert ő is csak csere volt azon az edzőmeccsen. De tényleg hasonlít rá a srác.Gauchomester írta:A guggoló sorban a bal oldalról az első, Motta????
Nagyon brutál....
Ha kell szélen is jó lesz! Igaz középen jobb!sub_bass írta:Persze, Thuram szélen! Mért nem hívjuk vissza Sergit ennyi erővel! Thuram már csak középen jó!!!!!!!!!!!!!Scorpio írta:Barca 06/07
Valdés
Deco, Iniesta, Xavi
Ronaldinho, Messi
Eto’o
Úgy írtam h Deco(Iniesta). Deco vagy Iniesta. Sztem idővel Iniesta jobb lesz mint Deco. Idén már meg kell Andressel küzdenie Deconak a helyéért a kezdőben.LG írta:Deco meg B csapat, hol élsz tenoname írta:A bajnokságban nagy esélyesek vagyunk és sztem most nem kell félni a Copa de Rey küzdelmein sem még ha a B csapattal játsszunk is.
Jorquera-Belletti-Oli-Thuram-Silva-Motta-Bommel-Deco(Iniesta)-Giuly-Guddy-Ezu