Sztem fog lőniGame90 írta:Majd a szezonban leszek rá kiváncsi mennyi gólt fog lőni

Sztem fog lőniGame90 írta:Majd a szezonban leszek rá kiváncsi mennyi gólt fog lőni
Ha jól tudom Vieira az Interé. De ha nem akkor javítsatok kigrecki írta:ha még Vieira is érkezik
Majd megszokjagrecki írta:Nem tudom, én még azért hitetlenkedek, ha nem haraxotok meg érte...De remélem rámcáfol, és csak nyer a csapat vele. De én még mindig azt mondom, hogy nem feltétlenül fogja jól érezni magát Spanyolországban...Meg fog kukulni a sevillai 40 fokban...Gondoljatok csak az angolokra, akik Németországban azért pampogtak, mert nem ehhez a meleghez vannak szokva. Hát akkor egy izlandi mennyire lesz készen még plussz 10 fokban????????
Tényleg jó a cikk de a végén az a "Txiki Beguiristain-tól" majdnem elhánytam magam.Boixos írta:itt egy cikk a smáriról. jó zsugás ez a gyerek, kell egy ilyen bölény a csapatba! egyre jobban örülök, h itt van.
Szerintem meg igenis ez egy nagyon fontos tényező...És kíváncsi leszek rá, de még egyszer hangsúlyozom, csak szurkolni tudok neki!!!Rúgjon minél több gólt. De hogy a kezdőben helyet kapjon, azt egyenesen kétlem. Kinek a helyén?Gauchomester írta:Bocs grecki, de a Mourinho-s témával ellentétben most nem tok egyet érteni veled. Egy profi játékosnál nem hinném, hogy a hőmérséklettől függ a teljesítmény. Eleinte én is kételkedtem benne, de ahogy múlik az idő, még nem is játszott csak az Aarhus ellen, de már egyre jobban megbarátkozom vele. Jó igazolás, idővel a kezdőbe is beverekedheti magát.