Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Igen, 1,5-2 órával előtte szerintem már ott vannak, a bemelegítés miatt, legalábbis haza pályán ott szoktak lenni. Bár szerintem most a covid intézkedések miatt nem hiszem, hogy 5-10 méternél közelebb lehetne menni a játékosokhoz
Azért ha valakinek van infója, hogy mikor, hol lehetne őket elcsípni, ne tartsa magában.
Elég lett volna, ha szimplán elfogadtad volna az érveimet, mint egy intelligens, normális ember. De neked nem tetszett, hogy buktad a vitát, és vérben forgó szemekkel erőlködtél, hogy valahogy mégis jól keveredj ki ebből, de csak még mélyebbre ástál. Pedig elég lett volna annyit írnod, hogy "OK, tényleg változtatni kell a védelmen".
Más valóban nem, te kapálóztál és hisztériáztál minden egyes alkalommal, ha a védelmet kritizáltam.
Ez a te dolgod, ennek semmi köze nem volt ahhoz, amit én írtam. Már egyszer leírtam neked, hogy a monodrámáidat magadban kellene lerendezned. Hogy mit tartasz nagyobb problémának, a te dolgod. Én arról írtam, hogy a védelemben szükség lenne változásokra. És ott is valóban ellentmondtál önmagadnak, mert tényleg azt írtad, hogy a védelemben képességbeli problémák vannak, míg elől többet is ki tudnának hozni magukból a játékosaink. Akkor hol van szükség változtatásokra?
Nem a sérüléseknek örülök, hanem annak, hogy lehetőség nyílik új játékosok felemelkedésére, amire nagyon nagy szükségünk van. Ennek edzői döntésekkel kellett volna megtörténnie. Ha önelégültséget éreztél bennem, az a saját kisebbségi komplexusod volt, ami érződik a vergődésed minden egyes rugkapálózásán. Én aztán nem bánom, háborogj csak.
Igazad van, olyan szinten kaptam sokkot, hogy magamnál sem voltam és földig hajoltam az érveid előtt.
Ez engem is érdekelne. Én csak feltételezem, hogy a Four Seasons-be viszik őket, a horvát focicsapat is ott volt ha jól tudom. Meg most biztos van 1-2 üres szobaMascherano14 írta: ↑2020.11.25. 21:39:39December 2-án hogyan lehetne látni élőben a srácokat? Kiszivároghat a szállás, útvonal stb? Pl Sevilla-ban a busz mellett is álltunk, beszálláskor 15-20 m-re a játékosoktól.
A félig kolléga.Sindic de Socis írta: ↑2020.11.27. 16:43:38
Technikusként mondom, hogy a szakítószilárdságos példád nagyon ül. Lehet, hogy a bajnokságban a matracosokat leszámítva nem kapunk több gólt, mint a többi európai élcsapat, csak azok a Bayerntől sem kaptak volna nyolc gólt.
Abban reménykedek, hogy Koeman csak csökönyös, de nem ostoba, és annyi esze azért van, hogy nem megy szembe a saját érdekeivel. A hétvégén úgy elszabadultak az indulatok a közösségi média különböző platformjain, a Barcelona hivatalos csatornáin is, hogy valószínűleg megérezte, hogy sokkal több komédiába illő bohóckodás nem biztos, hogy bele fog neki férni. A Font-párt elzavarná. Bedobtam egy kommentben, hogy ha Piqué azt ígérte, hogy félreáll, ha lesz helyette más, miért tartozott a legelsők közé, aki máris hosszabbított, és miért nem adta át önként a helyét a kezdőben, a kígyózó válaszfolyamban azért kiderült, hogy korántsem csak a Font-párt küldené már el Koemant legszívesebben a francba. Mások pedig csak azért fognak Fontra szavazni, mert el akarják zavarni.
Ahogy azt is "megköszönhetjük" a koronavírusnak, hogy nem volt visszavágója a Bayern München elleni negyeddöntőnek. Azt a találkozót megúsztuk rendesen. Persze ha hátul nem szedjük össze magunkat, tavasszal megint ordas nagy verés lesz a vége, de most legalább adott a lehetőség a szükséges személycserékre. Te jó ég, hogy megúsztuk azt a visszavágót...