Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Alenat nem is nevezték a meccsre
Kettős cserére azért volt szükség mert 5-öt akar majd cserélni de csak 3 megszakítás során lehet, ugye így volt olyan béna SR nélkül kellett az Atletico ellen menni uccsó percekben, tanul a hollan tanul
Hát amúgy láttam és én se hittem, bőven 70% fölött volt az.
Nem azt mondjuk, hogy rosszabb, de hogy a többiek nem mozognának ennyire felszabadultan, illetve nem védekeznénk ilyen jól az biztos. Most kijön a lépés csapatként. Ebbe kell valahogy a Messi X faktor csúcsra járatva és akkor mindenki happy lenne. Hidd el rajtad kívül még páran értik a focit.
Trincaot én is hagynám, lendüljön csak formába, meg az egész támadósor gyűjtsön egy kis önbizalmat most. Pjanic és Alba pihenhetne az 50-55. perctől kicsit, Busi meg szimplán csak ne állítsa ki magát
Én Trincao-t ma hagynám, nyomja végig a 90 percet. Ha ma se sikerül még egy asszisztot se összehozni, akkor következő meccstől mehet a kispad folyamatosan.
Alena, Puig, és Pedri is jöhetne én Trincaot is lekapnám, nekem egyre kevésbé ígéretes és amikor az volt akkor se tűnt 35 milliós ígéretnek, na mindegy, Kűmant ismerve valószínű még 0-3nál is mindenki marad 60. percig és akkor se az jön akinek kéne