Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nekem amióta nem Realos nem fáj CRMascherano14 írta: ↑2020.12.07. 16:06:27Kicsit tartok tőle, hogy bekapunk egy 0:3 vagy 0:4-et a Juvétől. ÉS még fájóbb, hogy CR7 fog nevetni egy mesterhármassal, természetesen egyet 11-esből.
Nagy különbség amúgy sincs a tartalék és az A csapat játéka köztNovaProspekt írta: ↑2020.12.07. 14:40:44Különösebben nem látom, mi haszna lenne tartalékolni. Nem attól függnek már a dolgok, hogy pihentetünk-e eleget.![]()
Hát nem tudom, nekem De Jong, vagy valamelyik saját nevelés előbb jutott volna eszembe, de tényleg Ő van itt legrégebb óta.
Egyáltalán nem gondolom,hogy Trincao megváltja a világot, de szerintem nem olyan rossz,mint ahogy vélekedtek róla. Rendre jól bontja meg a szélt, labdabiztos. Gólokkal, sőt helyzetekkel adós, de a játékot segíti. Igazából, HA van aki lő gólt helyette és adja az utolsó passzt, akkor egyáltalán nem hátrányos a játéka. Nyilván,ha ezeket más nem teszi meg akkor nem elég ez (ugyanígy voltam Messi helyzetével is, az egész csapat dolgozhat azon,hogy ő lőjje a gólokat, csak neki passzoljanak, nincs ezzel gond, amíg nyerjük a trófeákat így, de,ha nem, akkor változtatni kell és nem csak a társain,hanem Messin is)