R U serious?Kovbal88 írta: ↑2020.12.05. 21:52:44Sokkal nagyobb sebességgel játszunk, mint a korábbi évekbe. Nem olyan rossz ez. Mint amilyennek látszik.csababarca írta: ↑2020.12.05. 21:41:59Dembelét be kellene hozni, mert egészen ötlettelen a játékunk ismét.
Jó lenne nem kikapni itt, egész jól alakultunk az elmúlt meccseken, most meg megint az mint előtte.
Busquets helyett is jöhetne akár Dembelé, megint semmi funkciója a pályán, pláne hátrányban semmit nem ad.
Bajnoki Mérkőzések
- MatyiG
- Adminisztrátor
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
A Fradi sokat kivett a srácokból. Leadtuk a bajnokságot, hogy pihentethessünk idén a BL-re. Az ideális BL-felkészülés:
https://stmedia.stimg.co/ows_1531434601 ... 1.25&w=525
A La Liga csapatai:
https://img2.chinadaily.com.cn/images/2 ... 6ae13.jpeg
https://stmedia.stimg.co/ows_1531434601 ... 1.25&w=525
A La Liga csapatai:
https://img2.chinadaily.com.cn/images/2 ... 6ae13.jpeg
Ilyenkor ütközik ki a kreatív középpálya hiánya. Ebben a 4-2-4-ben, vagy tudja a rosseb, milyen meghatározhatatlan összevisszaságban két részre oszlik a csapat: vannak, akik hátul adogatnak, és próbálnak indítani, és vannak, akik elől várják a labdát. Néha 5-0-5-szagú a dolog, a kreatív középpálya teljesen hiányzik. Túlságosan hátul adogatunk, nincs, aki a támadófalat megjátszaná, kiugratná. A szélre kitett labdát eddig hatástalanok, kisodródnak a támadásaink, amelyek veszélytelenek a kapura.
Nincs kreatív középpálya, amely kapocs lenne a támadósor felé.
Nincs kreatív középpálya, amely kapocs lenne a támadósor felé.
- davi10
- Llegenda del Barça
Amúgy rohadt jók vagyunk, egészen addig, amíg az aktuális ellenfél nem lő egy gólt. Onnantól kb. minden meccs kuka.
Ez a Cadiz amúgy totál veszélytelen csapat.
Mondjuk még mindig nem értem, miért nem nézték vissza, hogy ugyan mi a büdös francban esett el Mingueza...
Szünetben jöhet Dembele Coutinho helyére, ennek semmi értelme, vagy játsszon a posztján, vagy padozzon. Puig is jöhetne Busquets helyére, de úgyse fog.
Ez a Cadiz amúgy totál veszélytelen csapat.
Mondjuk még mindig nem értem, miért nem nézték vissza, hogy ugyan mi a büdös francban esett el Mingueza...
Szünetben jöhet Dembele Coutinho helyére, ennek semmi értelme, vagy játsszon a posztján, vagy padozzon. Puig is jöhetne Busquets helyére, de úgyse fog.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Sokkal nagyobb sebességgel játszunk, mint a korábbi évekbe. Nem olyan rossz ez. Mint amilyennek látszik.csababarca írta: ↑2020.12.05. 21:41:59Dembelét be kellene hozni, mert egészen ötlettelen a játékunk ismét.
Jó lenne nem kikapni itt, egész jól alakultunk az elmúlt meccseken, most meg megint az mint előtte.
Busquets helyett is jöhetne akár Dembelé, megint semmi funkciója a pályán, pláne hátrányban semmit nem ad.
Alba mennyire gyenge ma. Kellene Dembelé,hátha meg tudja futni a szélen.
Gondolom Dembi azért jön, hogy a széljátékunk javuljon
Messi is egyre többet szövegel a bíróknak
Messi is egyre többet szövegel a bíróknak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2020.12.05. 21:50:39-kor.
Ez sokat elmond hogy a szögleteket kapura lőjjük
Játszunk zsinórban 2-3 jó meccset az ember izgatott lesz utána meg ezt kapjuk
Hamar kifogunk szállni ebből a bajnokságból
Játszunk zsinórban 2-3 jó meccset az ember izgatott lesz utána meg ezt kapjuk
Hamar kifogunk szállni ebből a bajnokságból
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2020.12.05. 21:49:14-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”

Dembi és Puig jöhetne majd, ők nagyobb veszélyt jelentetnének, szinte bárki helyére

Fura mintha más dimenzióba játszana BL-ben meg ligában a Barca, én azért nem aggódok, hosszú a mecca, a Cadiz meg genyge és fáradni fog.
Hát ugye ez nem a harmatgyenge Fradi, ahol lehet villogni... Ahogy visszatért a semmirekellő Buszkecc, a lusta Messi, meg a pörgő-forgó coutinho, máris ugyanaz az ötlettelen suta lassú játék jött vissza, amivel a 7 helyen állunk. Mellé a szokásos ordító védekezési hiba.
Griezmant már nem is emlitem, ritka az ilyen bohóc, nulla játékos nemcsak a Barcában, hanem a futballvilágban is.
A mai Barca eredményei az ellenféltől függenek: van egy hurka Fradi, Dinamo Kijev, Osasuna, ott villoghatnak a sztárocskáink, minden meg van nekik bocsájtva, és vannak az igazi ellenfelek, ott jön a tanácstalanság és a zakó
Griezmant már nem is emlitem, ritka az ilyen bohóc, nulla játékos nemcsak a Barcában, hanem a futballvilágban is.
A mai Barca eredményei az ellenféltől függenek: van egy hurka Fradi, Dinamo Kijev, Osasuna, ott villoghatnak a sztárocskáink, minden meg van nekik bocsájtva, és vannak az igazi ellenfelek, ott jön a tanácstalanság és a zakó
- davi10
- Llegenda del Barça
Te meg ne ücsörögjél keresztbe tett kézzel a földet bámulva, hanem álljál fel és ordibálj a játékosaiddal!

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Dembelét be kellene hozni, mert egészen ötlettelen a játékunk ismét.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messin kívül csak Cou próbál cselezni.
Kell a kp-ra egy kreatív emberke
Kell a kp-ra egy kreatív emberke
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Látom ez is ilyen fegyelmezetten védekező taktikus, szimpatikus kiscsapat. De kumma fárasztó ugyanazt a meccset végignézni 38x egy szezonban.
Szokásos ötlettelen játék
Élőbe raktam magunkat a Cádiz gól után de úgy tűnik hiba volt
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ezt a Messi, Griezzmant, Coutinho hármast sose szabadna együtt játszani! Mind a 3 ugyan abban a pozícióban érzi jól magát. Szélen egyik se tud jól játszani.
Griezmann is játszik? A Cadiz azért jobb mint a Fradi szerintem ez a Barca nehezen húzná be még a magyar bajnokságot is .Hova süllyedt a nagy csapat hihetetlen!!
Megy a haldoklás
Egy kosarast hoznak be??
Braithwait kifejezetten agresszív gyors focit nyom jópár meccse, néztem Suarezt is, és jól keztde a szezont, lassan viszont teljesítménygörbéjük metszik egymást csak amíg a dán felfelé, Lajos lefelé megy.
Én mondjuk nem engedtem volna el, de ez eléggé látszódik, Messivel nincs aki összejátszon, nagyon hiányzik vki aki rutinból visszadja neki és jöjjön a varázslat, nem tud így érvényesülni, talán ez az egy dolog, a csikicsuki miatt tartottam volna Lajcsit, vagy engedtem volna menni MEssit is.
Én mondjuk nem engedtem volna el, de ez eléggé látszódik, Messivel nincs aki összejátszon, nagyon hiányzik vki aki rutinból visszadja neki és jöjjön a varázslat, nem tud így érvényesülni, talán ez az egy dolog, a csikicsuki miatt tartottam volna Lajcsit, vagy engedtem volna menni MEssit is.