Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha idő előtt egyoldalúan felbontjuk a szerződését? Megint egy rakat pénzt, amiből nincs sok. Vagy nyerünk egy bírósági ügyet, mint Setien-nel.
Valahogy én is így voltam Koeman-nal, hogy hátha csak idő kell neki. Azonban az utóbbi időben már képtelen vagyok bízni benne, hogy jelen helyzetben bármi javulás várható. Számomra aggasztó, ahogy lehajtott fejjel sétálgat az oldalvonal mellett, vagy ül a kispadon. Ez a mentalitás jellemzi az egész csapatot is.Nero. írta: ↑2020.12.08. 21:29:44Egy próbát akkor is megér, ha csak 5% esély van a javulásra már akkor is.
Ez a Koeman-projekt 100%ig kudarcra van ítélve. Pedig egy hónapja még védtem, próbáltam pozitív lenni, de a realitás az hogy ez a csapat egy kalap **** jelenleg.
A Lenglet-Alba párosnál könnyen lehet hogy villan a piros, milyen kár hogy nem az Anfielden voltak ilyen nagyfiúk.
Egy próbát akkor is megér, ha csak 5% esély van a javulásra már akkor is.
Miért nem futott vissza Cuadradoval?Miért nem fut?Miért borotválkozott meg?csababarca írta: ↑2020.12.08. 21:25:17Messze a legjobbunk ma is, gondolom majd megy a fika a topikjában ahogy szokott.