Peter írta: ↑2020.12.17. 15:00:58
gránit írta: ↑2020.12.17. 12:55:12
Nem volt sérült a szezon elején, be is állt mindig, amikor valamelyik szerencsétlent kiszórták piros lappal.
Kristálytisztán levezethető a történésekből, hogy Koeman - sajnos - csak és kizárólag kényszerből hozta össze az Araujo - Mingu párost.
Dest játszatása az övé. (bár SR sérülés is kellett hozzá)
Úgy rémlik, Fati kezdőkénti szerepeltetésén is sokat kérődzött.
Felemás a fiatalokhoz nyúlása és ugyanolyan érthetetlen logika alapján teszi, ahogy a posztokkal is csinálja
Ez így van. Én még életemben nem láttam ilyet a sportban, akit a sors ilyen szinten megmentene saját magától és a saját hülyeségeitől. A Roberto-témát sem akarta elengedni, ott is kardoskodott a megoldás ellen. Az Atleti ellen még lazán ő kezdett. A pozitív változások, amik ellen ő derekasan hadakozott, az ölébe pottyantak, amikor ezek szükségességét már mindenki látta. Ő azért amíg tudott, kitartóan dacolt a megoldásokkal.
A Trincao-románcot én sem értem, ahogy Puig mellőzését sem. A támadósorok terén már kevesebb támpontot kap a sorstól, ott az Élet még nem rágta a szájába a megoldásokat. Hogy Braithwaite hogy került a csatársor baloldalára, azt nem tudom, lehet, hogy ez lesz az új dili.
Ha ezt a szezont egy átmeneti szezonként fogjuk fel, akkor nem annyira rossz ez. Araújo, Mingueza, Dest, Fati beépülése egy új korszak kezdete lehet. Nyáron jöhetnek ingyen igazolható játékosok. Garcia ingyen jöhet - kell a mélység, hogy Araújóék se kényelmesedjenek el -, jöhet Depay a támadósor jobboldalára (a baloldalon Fati), középre kell majd valakit szerezni, mert amit Griezmann művel, az Lenglet megfelelője csatárposzton. Amit a RS ellen kihagyott, ahogy kb. a gólvonalról pofozta vissza a labdát, az csont nélkül beférne a karácsonyi kabaréműsorba Piqué-ék jelenetei mellé. Wijaldumban is reménykedek, akinek szintén lejár a szerződése, és már nyáron is jött volna. Vezethet majd fölfelé az út, az meg Koemanon múlik, hogy ennek az átmeneti évnek az átmeneti bohóca lesz-e. Egyelőre mindent megtesz azért, hogy az legyen.