Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Hatan vagyunk a kapu előtt, azt hiszik kézilabdáznak vagy nem tudom. Ennél szánalmasabb nem nagyon lehet, erre még azt sem lehet mondani, hogy taktika. Megint az az érzése van az embernek, hogy fel lett pakolva 11 ember, a többit oldják meg maguktól.
Ez csapat építési fázis, türelem, jók leszünk, különben sem volt pénz igazolni!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Hatan vagyunk a kapu előtt, azt hiszik kézilabdáznak vagy nem tudom. Ennél szánalmasabb nem nagyon lehet, erre még azt sem lehet mondani, hogy taktika. Megint az az érzése van az embernek, hogy fel lett pakolva 11 ember, a többit oldják meg maguktól.
Körülményes tilitoli megy, türelemjáték címszóval, de nincs váratlant meghúzni képes jákosunk, tehát ez impotens taktika. Gyorsabban, pontosabban, egyszerűbben kellene a támadásokat megszervezni, átlövésekkel próbálkozni. Ez komoly taktikai hiányosság.
És ott is van az egyszerű és mégis hatékony valenciai válasz.....
Mintha meg lenne nekik tiltva, hogy kapura lőjenek.
Aztán majd büntet a Valencia, és lehet sírni. Busitól előbb úgy vették el a labdát, mintha egy öregfiútól. Nem való neki már egy ideje a professzionális futball.
Nem hozzuk meg a döntéseket elég gyorsan az ellenfél 16osánál, ezért van idejük felállítani azt a védelmi falat amit aztán lehetetlen átlőni. Több egyérintő kellene, és ha valaki elkezd be mozogni üres területre akkor azonnal passzolni, ne 2 mp késéssel.
Ez így jól néz ki hogy mindenki ott tömörül a Valencia kapujánál, de így nagyon nehéz gólt lőni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025