Bajnoki Mérkőzések
CR mindig fikázva van hogy a góljai fele 11es, de Messi hanyadik kritikus büntetőt hagyja ki?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Éreztem, h kihagyja
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Bíró mit csinál?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez a piros mi volt? 

Nagyon nagyon látszik hogy a legtöbb játékosnak már semmi önbizalma nem maradt. Akinek meg van az még a gólvonalról is Messit keresi.
Na 11es
Na 11es
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2020.12.19. 17:03:04-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ez sem ér tizit, igaz?
Grizes is csak egy sárgával, meg kihagyott helyzettel jelezte, h a pályán van.
Grizes is csak egy sárgával, meg kihagyott helyzettel jelezte, h a pályán van.
ez a kapu előtti tötymörgés...istenem.

Csak ismételni tudom magam, ott táborozunk a Valencia kapuja előtt amitől úgy tűnik hogy mi vagyunk a jobb csapat, de a ziccerek száma 40 perc után: 0.
Braitot elkaszálják és semmi?
Busi is állandóan lövőpozicióban, de ő nem fog lőni
Busi is állandóan lövőpozicióban, de ő nem fog lőni
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Eleve nem neki kellett adni, csak ez volt az egyszerűbb passz.
Csak megfordîtjuk, elmennek a fenébe ha nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Egy gyenge Valenciánál tudunk gyengébbek lenni.
15perc játék után jött az elképzelés néküli tili-toli, amit megbüntettek!!!
15perc játék után jött az elképzelés néküli tili-toli, amit megbüntettek!!!
Ez csapat építési fázis, türelem, jók leszünk, különben sem volt pénz igazolni!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Hatan vagyunk a kapu előtt, azt hiszik kézilabdáznak vagy nem tudom. Ennél szánalmasabb nem nagyon lehet, erre még azt sem lehet mondani, hogy taktika. Megint az az érzése van az embernek, hogy fel lett pakolva 11 ember, a többit oldják meg maguktól.
Griezmann, ez mi volt? Hazaadás? 

- davi10
- Llegenda del Barça
Jézusom, mint valamo óvodás caapat védekezése.
Úgy meg nehéz lesz gólt lőni, hogy senki nem lövi rá.
Úgy meg nehéz lesz gólt lőni, hogy senki nem lövi rá.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ilyen gyenge védekezést....
Aligha nyerünk ma.
Aligha nyerünk ma.
Körülményes tilitoli megy, türelemjáték címszóval, de nincs váratlant meghúzni képes jákosunk, tehát ez impotens taktika. Gyorsabban, pontosabban, egyszerűbben kellene a támadásokat megszervezni, átlövésekkel próbálkozni. Ez komoly taktikai hiányosság.
És ott is van az egyszerű és mégis hatékony valenciai válasz.....
És ott is van az egyszerű és mégis hatékony valenciai válasz.....

Ter Stegen mekkorát mentett.
Szerk: érett! Megérdemeltük. Megint ment a tili-toli, persze egy csomó hibával. A védelem a szokásos, aztán itt az eredmény.

Szerk: érett! Megérdemeltük. Megint ment a tili-toli, persze egy csomó hibával. A védelem a szokásos, aztán itt az eredmény.
Megérdemeltèk.
Ilyen szrul felallni egy szöglethez...
A kapuig nem jutunk el.
Mindenki össze-vissza császkál a pályán. Mert futás nincs
Ilyen szrul felallni egy szöglethez...
A kapuig nem jutunk el.
Mindenki össze-vissza császkál a pályán. Mert futás nincs
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2020.12.19. 16:47:25-kor.
Sokkal közelebb van a Valencia a gólhoz mint mi.