Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Adná az ég! Akkor pár meccsre eltűnne, Messi mekkora passzt adott, kár hogy Braith egy picivel nem ügyesebb. Tényleg kéne egy jó 9es
Adná az ég! Akkor pár meccsre eltűnne, Messi mekkora passzt adott, kár hogy Braith egy picivel nem ügyesebb. Tényleg kéne egy jó 9es
Nem szóltak neki, hogy ott még illik húzni egyet, vagy nyomni egy alibi oldalpasszt:D
Az is egy érdekes történet. Tartom, hogy Ibra jó lehetett volna, de Peppel nem működött a kémia, illetve aztán Messi hamis 9-es pozíciója miatt nem is maradt helye. Rosszkor volt rossz helyen.vidra írta: ↑2020.12.19. 17:21:59Lehet, hogy Ibra sikertelensége miatt mondtak le a változtatásrólÉn is így látom. De majd fog egyszer lapozni a klub, és megunja, hogy "összjátékban ügyes, technikás", de ténylegesen semmire se jó seggdugasz középcsatárokat kerget (lásd: Lautaro, Jesus és társaik) olyan játékosok helyett, akik hozzá tudnának adni a csapathoz egy ilyen új játékelemet..
Értem.MatyiG írta: ↑2020.12.19. 17:19:19
Hát az a szándékos, amikor nem szerelni akar a védő, hanem megakasztani a támadást.
Ha ziccerben lerántja a támadót, vagy rácsúszik, akkor piros. Ha ziccerben szerelni akar, de elkésik/vétlen szabálytalankodik, akkor sárga.
Araújo nem ziccerben akasztotta CR-t, azért sem kaphatott pirosat. Bár szerintem az szabálytalan sem volt.
Az a dühítő, hogy amikor Braithwaite a helyén van még megy is neki, de Grietmannt erőlteti elől ha kell ha nem, aztán jön a csoda portugál csere.Nem tudom miért nem akarja, hogy a dán fixen középen, mögötte Messi, mellettük két szélső a francia meg elfelejtve...Xavier Hernandez írta: ↑2020.12.19. 17:17:23..,ez a Coutinho- Griezmann-Messi-Braithwaite formáció már többször bizonyította működésképtelenségét, ez a fafej Koeman vajon miért erőlteti, nem értem.
Lehet, hogy Ibra sikertelensége miatt mondtak le a változtatásrólÉn is így látom. De majd fog egyszer lapozni a klub, és megunja, hogy "összjátékban ügyes, technikás", de ténylegesen semmire se jó seggdugasz középcsatárokat kerget (lásd: Lautaro, Jesus és társaik) olyan játékosok helyett, akik hozzá tudnának adni a csapathoz egy ilyen új játékelemet.
Hát az a szándékos, amikor nem szerelni akar a védő, hanem megakasztani a támadást.Ezt értem, de elég szubjektív mi szándékos.
Mondjuk egy becsúszás lábat talál, az szándékos? Mert szándékosan csúszott be a védő, nem véletlen elcsúszott.
Én is így látom. De majd fog egyszer lapozni a klub, és megunja, hogy "összjátékban ügyes, technikás", de ténylegesen semmire se jó seggdugasz középcsatárokat kerget (lásd: Lautaro, Jesus és társaik) olyan játékosok helyett, akik hozzá tudnának adni a csapathoz egy ilyen új játékelemet.